Anonymous ID: a9dd34 April 18, 2020, 1:41 a.m. No.8836462   🗄️.is 🔗kun   >>6800

Jubilerende satanskerk leidt in Nederland ondergronds bestaan

 

De satanskerk in Nederland bestaat vijftig jaar, maar de organisatie leidt al vele jaren een ondergronds bestaan. Informatie wordt alleen via een website gegeven, er zijn geen adressen te vinden. Verzoeken per mail om informatie worden niet beantwoord en het telefoonnummer op de website blijkt niet in gebruik.

 

„Als u de Satanist in uzelf herkent, kunt u besluiten lid te worden van de Church of Satan”, zo luidt de nogal macabere introductie op www.satanisme.nl. De Church of Satan is een wereldwijde organisatie en heeft haar administratieve hoofdkwartier in New York. De kerk van satan is de Nederlandse afdeling van de Amerikaanse Church of Satan, die op 1 mei 1966 –vijftig jaar geleden– werd opgericht in San Francisco.

 

Grotto

 

Binnen de Church of Satan zijn ”grotto’s” (afdelingen) actief, die opgebouwd zijn rond charis­matische leiders die ook wel hogepriester worden genoemd. Amsterdam heeft de oudste grotto van de kerk buiten Amerika. De Grotto Magistratis Amsterdam organiseert regelmatig rituelen voor zijn leden. „Als u hieraan deel wilt nemen, zult u lid moeten zijn van de Church of Satan. Dit lidmaatschap kost u eenmalig 200 dollar”, zo vertelt de website.

 

De kerk houdt regelmatig informatie­avonden „in het centrum van Amsterdam.” Als mensen daaraan deel willen nemen, kunnen ze mailen. „Wij nodigen u dan uit voor een gesprek, zodat u op al uw vragen een antwoord kunt vinden en u exact weet waar u aan begint.” Niet iedereen kan zomaar binnenlopen. Geïnteresseerden worden eerst gescreend en moeten gedetailleerd aangeven wat hen trekt.

 

De kerk in Nederland kent naar schatting enkele honderden geregistreerde leden, met daaromheen enkele duizenden aanhangers. In Amerika zijn er miljoenen leden.

 

Ondergronds

 

De grotto in Amsterdam is offi­cieel opgericht in 1972 en heeft bovengrondse en ondergrondse perioden gekend. Tot 1989 was de kerk bovengronds actief. In die periode stond Maarten Lamers aan het hoofd. Hij veranderde de satanskerk in een elitaire seksclub onder het mom van een religieus genootschap. In 1990, toen Lamers vluchtte voor de fiscus (die de vrijstelling van belasting niet accepteerde), ging de satanskerk ondergronds, dat wil zeggen dat men geen openbaar kerkgebouw meer had waar iedereen naar binnen kon lopen.

 

De locatie van de Grotto 
Magistratis Amsterdam, waar de bijeenkomsten plaatsvinden, blijft ook strikt geheim en is alleen bekend bij de leden. Dat is anders in Amerika, waar huidig leider en hogepriester Peter Howard Gilmore (1958), tevens musicus, schrijver en componist, actief deelneemt aan het openbare debat over satanisme.

 

Vleselijk beest

 

De internationale website van de Church of Satan vertelt dat zij de eerste bovengrondse organisatie is die openlijk gewijd is aan de accep­tatie van „de ware natuur van de mens”, namelijk de mens als een „vleselijk beest, levend in een kosmos die onverschillig is voor ons bestaan.”

 

Op de Nederlandse website wordt onderstreept dat het satanisme „een religie is die de mensheid niet onderdrukt en de mens neemt zoals zij is.” Het is bedoeld voor „mensen die met beide benen op de aarde staan. Mensen die het leven genieten zoals het bedoeld is.”

 

Het belangrijkste symbool van het satanisme is het pentagram, of vijfhoekige ster. Het symbool dateert van 3500 voor Christus, maar over de exacte betekenis bestaat geen eenduidigheid. Volgens sommigen symboliseert het perfectie en baseerden de Egypte­naren de piramidevorm hierop. Anderen zeggen dat het symbool staat voor de vijf zintuigen. In het omgekeerde pentagram wordt vaak een bokkenkop afgebeeld. Tijdens ceremonies wordt deze begroet met de ‘bokkengroet’, die ook wel te zien is in videoclips van rocksterren.

 

https://www.rd.nl/kerk-religie/jubilerende-satanskerk-leidt-in-nederland-ondergronds-bestaan-1.1115047

 

Kerk van Satan in Etersheim

https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/44f29d03363742ef7f03da7e8b85a67b

 

https://www.vpro.nl/speel~POMS_VPRO_611557~de-kerk-van-satan-het-evenement~.html

Anonymous ID: a9dd34 April 18, 2020, 2:04 a.m. No.8836525   🗄️.is 🔗kun

In het vorige brood is er een balletje opgegooid over DUMBS in Nederland.

Op FOK forum is er nuttige informatie te vinden over dit onderwerp.

 

https://forum.fok.nl/topic/218322/1/25

 

https://klaasamulder.wordpress.com/2009/05/24/militair-erfgoed/

Anonymous ID: a9dd34 April 18, 2020, 12:09 p.m. No.8840948   🗄️.is 🔗kun

>>8839415 ————————————–——– Two lamps pic, One if by land,Two if by sea, BE READY

Anonymous ID: a9dd34 April 21, 2020, 3:10 a.m. No.8871820   🗄️.is 🔗kun

W.H.O. dreigt opnieuw

 

Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft gewaarschuwd dat “het ergste nog moet komen” als de wereld zich niet verenigt in de strijd tegen het nieuwe coronavirus.

 

“Geloof ons, het ergste ligt nog voor ons. Het is een virus dat velen nog altijd niet begrijpen”, zei Tedros Adhanom Ghebreyesus over het nieuwe coronavirus op een persconferentie maandag.

 

Wat de baas van de Wereldgezondheidsorganisatie daar precies mee bedoelt, legde hij niet uit. In het verleden verwees Tedros wel al naar Afrika. Dat continent staat nog maar aan het begin van de epidemie. Het riskeert heel zwaar getroffen te worden door de gebrekkige hygiëne en slechte gezondheidszorg.

 

https://www.msn.com/nl-be/news/other/who-over-coronavirus-e2-80-9chet-ergste-moet-nog-komen-e2-80-9d/ar-BB12Y7zy

Anonymous ID: a9dd34 April 26, 2020, 3:54 a.m. No.8926531   🗄️.is 🔗kun

Niemand weet wie onze staatsschuld bezit

 

2 oktober 2013

 

Het is een simpele en belangrijke vraag die niemand blijkt te kunnen beantwoorden: aan wie is de Nederlandse overheid precies de staatsschuld schuldig? Zelfs de schatkistbewaarder tast in het duister.

 

De inzet van dit verhaal: 354.877.000.000 euro. Of liever gezegd, 355 miljard. Dat geld zijn u en ik op dit moment verschuldigd aan vermoedelijk enkele duizenden beleggers.

 

Maar aan wie zijn we dit bedrag eigenlijk verschuldigd? En aan wie moeten we het terugbetalen?

 

Je zou denken dat deze vragen met één telefoontje naar de Generale Thesaurie, de schatkistbewaarder die de staatsschuld beheert, beantwoord kunnen worden. Maar dit agentschap weet niet precies wie onze schuldeisers zijn. Ze weet het een beetje. Ongeveer 100 miljard is in de eurozone uitgezet. Iets meer in de rest van Europa. Een beetje in Amerika. Een plukje in Azië. Banken hebben ongeveer een kwart in bezit. Verzekeraars, pensioenfondsen, beleggers en particulieren samen ook. De rest zit bij buitenlandse beleggers en centrale banken.

 

Niemand lijkt in staat om een gedetailleerd beeld van onze crediteuren te schetsen. De banken misschien, die in staatsobligaties handelen? Ze zien wat hun klanten kopen, maar niet wat er op de rest van de markt gebeurt. Het clearinghouse

dat verantwoordelijk is voor de uitbetaling van de rente? Ook zij hebben geen idee. De Nederlandsche Bank? Geen idee. De Europese Centrale Bank dan? Ook al niet. De Wereldbank? Verre van.

 

Iedere keer als ik ‘geen idee’ hoor, is mijn eerste gedachte: dat wil je toch weten? Sinds het uitbreken van de crisis vluchten honderden miljarden euro’s uit risicovolle economieën naar andere Europese of mondiale bestemmingen. Landen gaan failliet - al wordt dat woord angstvallig vermeden -, omdat ze niet genoeg kunnen lenen. Niemand wil hun staatsschuld tegen een houdbare prijs kopen. Griekenland, Spanje, Italië, Portugal, Ierland en IJsland zijn of waren tijdelijk afgesneden van de internationale kapitaalmarkt, met alle ontwrichting van dien. Dat lijkt vooral het probleem van de zwakke Europese landen. Nu staat Nederland er nog relatief goed voor. Maar blijft dat zo? Als we iets van de crisis hebben geleerd, is het wel dat grote risico’s onopgemerkt kunnen blijven. Wie je staatsschuld koopt, is in roerige economische tijden zeer relevante - zo niet cruciale - informatie.

 

Moar https://decorrespondent.nl/8/niemand-weet-wie-onze-staatsschuld-bezit/389576-2a97c8fe

Anonymous ID: a9dd34 April 26, 2020, 4:12 a.m. No.8926585   🗄️.is 🔗kun   >>8205

Begroting kabinet diep in het rood door coronacrisis: 92 miljard euro tekort

 

24 april 2020 15:05

 

Door de coronacrisis schiet de begroting diep in het rood. Dat zegt minister Hoekstra (Financiën). Volgens een eerste grove schatting komen we dit jaar uit op een tekort van 92 miljard euro, oftewel 11,8 procent.

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5101746/begroting-overheidstekort-coronacrisis-staatsschuld

Anonymous ID: a9dd34 April 27, 2020, 12:59 p.m. No.8939217   🗄️.is 🔗kun   >>9445 >>6043

Onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam hebben met een onderzoek met fretten wetenschappelijk aangetoond dat het Covid-19-virus door de lucht overdraagbaar is.

 

Op twee nertsenbedrijven in Gemert-Bakel en Laarbeek zijn besmettingen van corona bij nertsen geconstateerd. De nertsen vertoonden diverse ziekteverschijnselen waaronder ademhalingsproblemen.

 

hmmm… ik zou haast een link leggen.

Anonymous ID: a9dd34 April 28, 2020, 7:09 a.m. No.8947012   🗄️.is 🔗kun

>>8941272

 

Extra toevoeging.

Zoals we zien, ons NL brood wordt ook aangevallen.

Anons zien dat als een goed teken, de informatie die door ons wordt gedeeld zien shills/sliders (clowns) als een gevaar voor hun duistere praktijken.

Anonymous ID: a9dd34 April 29, 2020, 8:38 a.m. No.8961558   🗄️.is 🔗kun   >>7242

Professor over coronamaatregelen: ‘Drie mensen op bezoek, wie zegt dat?’

 

…….

 

Privacy heilig

 

Want volgens de Grondwet is het recht op privacy heilig. Thuis bezoek ontvangen, ook al woon je in een verzorgingshuis? Je mag zelf bepalen wie je op bezoek krijgt, stelt de Grondwet. Coronafeestje vieren in je studentenhuis? Onverstandig, maar een noodverordening kan dat niet verbieden.

 

Volgens Brouwer zijn er de laatste dagen een aantal demonstraties verboden op grond van de noodverordening. Wat niet kan. Want de Grondwet schrijft voor dat je moet kunnen demonstreren, net zoals er godsdienstige bijeenkomsten moeten kunnen zijn en vergaderingen.

 

,,Er mag heel veel niet volgens de nieuwe regels. Ik snap dat daar een heel goede reden voor is, maar als de overheid haar burgers aan de voorschriften houdt, dan moet zij die zelf ook in acht nemen. In de Grondwet staan de meest belangrijke voorschriften”, zegt Brouwer.

 

Inmiddels hebben hij en enkele collega’s aan de bel getrokken en komt er een wetswijziging, waardoor de nieuwe regels wél rechtsgeldig zijn. ,,Dat is dan een bijzondere wet waarin misschien wel hetzelfde staat als in de noodverordening. Het betekent dat de Veiligheidsregio’s het niet meer voor het zeggen hebben, maar de regering.”

 

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200428_00158091/professor-over-coronamaatregelen-drie-mensen-op-bezoek-wie-zegt-dat

Anonymous ID: a9dd34 May 7, 2020, 1:11 a.m. No.9062306   🗄️.is 🔗kun

Een heel ander type sneltest komt voornamelijk uit China. Het gaat dan om testjes die je ook zelf thuis kunt uitvoeren. Een drupje speeksel of bloed en een kwartiertje later zie je twee streepjes bij een positieve uitslag. Ook Nederlandse groothandels voor laboratoriumbenodigdheden bieden zulke sneltests al aan, voor een paar tientjes per stuk. Ze zijn meestal gebaseerd op lateral flow immuunchromatografie. Je hebt ze in twee soorten: de antigeentest en de serologische test. Bij antigeentesten kijk je naar een stukje eiwit van het virus. ‘In deze testkit zit een antistof op een filter gebonden die antigenen van het virus kunnen binden’, legt Claas uit. ‘Dankzij een tweede antistof met een label, krijg je een kleursignaal bij aanwezigheid van het virus.’

Sensitiviteit en specificiteit

 

Zowel Claas als Niesters roepen op tot terughoudendheid bij het gebruik van deze zelftests. Claas: ‘Ik krijg er elke dag wel twee of drie aangeboden om te proberen. We hebben dat met een aantal gedaan, maar de resultaten waren nog niet erg positief.’ Niesters vult aan: ‘Je hebt veel eiwit nodig voor een positief signaal. En er kan sprake zijn van kruisreactiviteit, bijvoorbeeld voor andere coronavirussen. Je hebt dus vaak te maken met vals-positieve en vals-negatieve resultaten. Nee, ik denk niet dat we de oorlog tegen het virus momenteel winnen met dit soort tests.’

 

https://www.c2w.nl/artikelen/chemie-achtergrond/met-man-en-macht-testen

Anonymous ID: a9dd34 May 10, 2020, 9:36 a.m. No.9109700   🗄️.is 🔗kun

>>9107657

>>9107313

>>9094373

 

Zoals ik het begrijp zijn deze farms van de C_A buiten de overheid om georganiseerd.

Ik kan het mis hebben, maar het past in het straatje van 'een geheime organisatie binnen een organisatie' waarover gerept is in talloze breads.

Deze geheime organisatie is dan de 1%, de blackhats. En dit speelt zich dan niet alleen af binnen de C_A maar in vele overheidsagentschappen.

De

Anonymous ID: a9dd34 May 10, 2020, 2:45 p.m. No.9113171   🗄️.is 🔗kun   >>3426

>>9111561

 

interessant…

 

D66-wachtgeldkoningin Wassila Hachchi probeert nu €7500 per knullige lezing bij elkaar te graaien

 

Het D66-Kamerlid dat anderhalf jaar geleden ineens haar werk als parlementariër opzegde van de ene op de andere dag, om zich aan te sluiten bij het campagneteam van Hillary Clinton om als vrijwilliger te flyeren voor een president die echter nooit president zou worden. Een betaalde functie heeft zij niet verricht, en heeft daarom ook maandenlang gebruik gemaakt van de wachtgeldregeling – een riante uitkering voor ex-Kamerleden die nog geen nieuwe baan hebben gevonden.

 

Nu dat Amerikaanse avontuur mislukt is (het is eigenlijk nooit van de grond gekomen), is Wassila weer in Nederland. D66 is echter klaar met de diva en dus zit een politieke loopbaan er niet meer in. Maar vrees niet: de de gesjeesde politica heeft een nieuwe goudmijn aangeboord! Althans, dat hoopt ze. Mevrouw is nu in te huren als spreker. Maar wilt u ook horen hoe deze mislukte politica over de zaken denkt? Dan moet u bijzonder diep in de buidel tasten. Ja, of u even €7500 over heeft voor de rants van deze sociaal-liberale wachtgeldverslaafde.

 

https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/d66-wachtgeldkoningin-wassila-hachchi-probeert-nu-e7500-per-knullige-lezing-bij-elkaar-te-graaien/

 

'Verdwenen' Kamerlid keert terug bij D66

 

Voormalig Tweede Kamerlid Wassila Hachchi keert terug bij haar oude partij D66. Dat meldt ze in een gesprek met De Volkskrant. Ze greep het vertrek van Alexander Pechtold aan om zich weer in te schrijven.

 

https://www.ad.nl/politiek/verdwenen-kamerlid-keert-terug-bij-d66~a4db0650/?referrer=https://duckduckgo.com/

 

Luisterfragment: Ik neem je mee: Wassila Hachchi

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/ik-neem-je-mee-wassila-hachchi/

 

‘Suggestie relatie Pechtold-Hachchi is schandalig’

https://www.nporadio1.nl/de-ochtend/onderwerpen/341037-suggestie-relatie-pechtold-hachchi-is-schandalig

Anonymous ID: a9dd34 May 11, 2020, 4:45 a.m. No.9121225   🗄️.is 🔗kun

>>9113426

>>9111561

 

ik heb het vermoeden dat wassila een recruiter is.

ze zit in het netwerk, en heeft foundations op haar naam, leest mensen de les hoe ze vanuit hunzelf het maximale uit hun leven halen.

de mivd connectie heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Anonymous ID: a9dd34 May 12, 2020, 4:06 p.m. No.9146436   🗄️.is 🔗kun

Energiebalans verschuift van kolen naar aardgas

Toename import aardgas vooral via Gate LNG-terminal

 

Het energieverbruik in Nederland was met 3.080 PJ in 2019 ongeveer gelijk aan het verbruik van 2018. Door het klimaatbeleid om de inzet van steenkool voor de elektriciteitsproductie te ontmoedigen is een daling met ruim 22 procent ingezet, van 340 (2018) naar 270 PJ (2019). Die steenkool is deels verdrongen door aardgas met een verbruikstoename tot 1.360 PJ. Door de reductie van de binnenlandse gasproductie (vooral Groningenveld) wordt steeds meer aardgas ingevoerd, vooral per schip (LNG). Dat meldt het CBS op basis van de laatste cijfers van de energiebalans.

 

https://www.vemw.nl/Nieuwsoverzicht/2020-05-12-Energiebalans-aardgas-steenkool.aspx

 

Dear Mr. Trump, the USA has a trade deficit with the Netherlands.

How are we gonna fix this? It needs to be fair, the USA really needs to import more from the Netherlands, or drastically needs to reduce pricing from your exports to the Netherlands.

Also the customs is a big problem.

 

With kind regards,

A hard working dutch citizen and Qresearcher from NL.

Anonymous ID: a9dd34 May 17, 2020, 9:50 a.m. No.9212001   🗄️.is 🔗kun

>>9204241

 

Danku, Anon zal present zijn. o7

legitimiteit van bijgevoegde afbeelding kan ik niet bevestigen, maar dat er zulke faciliteiten bestaan ben ik vrij zeker van.

Anonymous ID: a9dd34 May 27, 2020, 3:41 p.m. No.9337265   🗄️.is 🔗kun

>>9336363

> “De omgekeerde waarheid”

 

Als je dat in 3d ziet is het eigenlijk de "negatief omgekeerde waarheid". Als we de neppe waarheid omdraaien zijn we er nog niet, dat moet nog dan omgezet worden in positieve energie. Iets met ionen. Positieve ladingen die in de wetenschap negatief worden aangeduid.

 

Oh.. en Jensen: Het is hier al 3 jaar california achtig weer met droogtes! Dus je liegt aan het begin van de show! Kek

Anonymous ID: a9dd34 July 20, 2020, 3:49 a.m. No.10020282   🗄️.is 🔗kun

Praise for The Field of Fight

 

"General Flynn's The Field of Fight is as good an introduction to the long war we are in as any I have read. It is also a sobering and indeed frightening indictment of the intellectual dishonesty which has blocked our leaders from winning this war." –Newt Gingrich

 

"The Field of Fight is a book worth reading by anyone concerned about the future security of America. It is both an engaging personal memoir by a great American soldier and military intelligence officer, General Mike Flynn, and a strategic plan by General Flynn of how to win the global war against radical Islam and its big power supporters. The leaders of the next American administration would benefit from reading The Field of Fight." –Senator Joseph Lieberman

 

"The Field of Fight is a must-read for all Americans, especially military and law enforcement. It is a seminal book in the global war against radical Islam! Where are the fatwas from Mecca and Medina?!" –Lt. General (Retired) Tom McInerny, former Deputy Chief of Staff, United States Air Force

 

"If you wish to understand the terrorist attacks sweeping the world, there's no better place to start than The Field of Fight." –National Review

Anonymous ID: a9dd34 Aug. 6, 2020, 10:48 a.m. No.10201301   🗄️.is 🔗kun

Barack Obama (former US President, “Maat”, *Ur-Lodge founded by Zbiegniew Brzezinski and expression of a compromise between conservatives and progressives Ur-masons).

Vladimir Putin (Russian Federation President, “Golden Eurasia”).

Angela Merkel (German Chancelor since 2005, “Golden Eurasia”, “Valhalla” , “Parsifal”).

Christine Lagarde (FMI Director, “Three Eyes”, “Pan-Europa”).George W. Bush (US President from 2001 to 2009, “Hathor Pentalpha”).

Condoleezza Rice (US Politician, “Three Eyes”, “Hathor Pentalpha”).

Madeleine Albright (US politician, “Three Eyes”, “Leviathan”).

Antonis Samaras (Greek Prime Minister since 2013, “Three Eyes”).

Mark Rutte (Dutch prime minister, “Three Eyes”, “Pan-Europa”)

Mariano Rajoy (Prime Minister of Spain since 2011, “Pan-Europa”, “Valhalla”, “Parsifal”).

Abu Bakr Al-Baghdadi (Leader of Isis and so-called Islamic Caliphate, “Hathor Pentalpha”).

Michael Leeden (US journalist and political expert, “White Eagle”, “Hathor Pentalpha”).

Tony Blair (UK Prime Minister from 1997 to 2007, “Edmund Burke” , then “Hathor Pentalpha”).

Jan Peter Balkenende (former Dutch prime minister, “Hathor Pentalpha”).

David Cameron (UK Prime Minister since 2010, “Edmund Burke”, “Geburah”).

Nicolas Sarkozy (Politician, President of France from 2007 to 2012, “Edmund Burke”, “Geburah”, “Atlantis-Aletheia”, “Pan-Europa”, “Hathor Pentalpha”).

Manuel Valls (French Prime Minister since 2012, first Grand Orient de France then “Edmund Burke”, “Compass Star-Rose/Rosa-Stella Ventorum” , “Der Ring”).

Bill Gates (US business magnate and investor, “Compass Star-Rose/Rosa-Stella Ventorum”).

 

https://web.archive.org/web/20200806173817/https://justwannatellyouthat.com/2016/06/29/international-free-masonry-revealed-by-italian-grand-master/

Anonymous ID: a9dd34 Aug. 31, 2020, 8:43 p.m. No.10490139   🗄️.is 🔗kun   >>1529

Anons, Grapperhaus met zn donatie aan het rode kruis.

Daar zit iets niet helemaal lekker…

Ook gezien de facade als afleiding van de uitspraken mbt pedofilie in de overheid.

Rode kruis..

Rode kruis.

Anonymous ID: a9dd34 Sept. 2, 2020, 6 a.m. No.10502388   🗄️.is 🔗kun

>>10502254

 

Bij overtreding konden volwassenen een boete krijgen van 390 euro, minderjarigen van 95 euro. Bedrijven konden tot 4350 euro beboet worden.

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronacrisis_in_Nederland