Anonymous ID: faa960 June 9, 2020, 2:07 p.m. No.9550719   🗄️.is 🔗kun

Goeiedag mijneheren,

Na een lange tijd toch maar eens gaan kijken naar jullie, onze vriendelijke buren. /pol hier trouwens. Blij dat jullie met z'n allen hier een Nederlands draadje hebben opgesteld.

Zeg, hoe zit het nou, zijn jullie inmiddels al een beetje wakker geworden, jullie waren lange tijd eigenlijk best goed bezig. En wat ik ondervind op andere platformen dan deze (denk aan bv. Voat) zie ik nog steeds grote stappen in de goede richting. Ik ga niet de tijd nemen dit hele draadje (of brood) door te spitten. Toch heb ik een paar vragen aan jullie.

Zijn jullie memes inmiddels al verbeterd, want tering zeg. Mogen we het hier al hebben over de joden? Wie waren de ware verliezers van beide wereldoorlogen? Zijn dit vragen die ik inmiddels mag stellen? Houden jullie nog van jullie iets extremere /pol/ broeders?

 

Ik ben erg nieuwsgierig gebleven naar jullie beweging. Jullie hebben allemaal, naar mijn mening, het hart op de goede plek zitten en streven allemaal naar de waarheid. Al ben ik het er nog steeds niet mee eens dat we maar met z'n allen moeten wachten op 'the plan', wat hier zo veelvuldig verkondigd wordt. Ik ben Q toendertijd gevolgd van 4chan naar 8chan. maar ben na een tijdje toch afgehaakt. Ik denk dat Q echt is, en met een goede reden begonnen is op /pol/. Al ben ik er nog steeds niet over uit of dit een goedaardige, of kwaadaardige reden is geweest.

 

Waar het eigenlijk op neerkomt is, hoe is het eigenlijk met jullie? Keertje bakkie doen?

 

groetjes, /pol/

xxx

 

>>8861818

Deze meneer weet waar hij het over heeft, en daarvoor hulde. Jammer dat het vrijwel geen tractie heeft gekregen.