Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 7:33 a.m. No.12051459   🗄️.is 🔗kun

Koliko je srbija zapravo duboko umjesana u prevaru sa glasovima na americkim izborima? Kada jedna Sidney Powell, mozda i najzvucnije ime trenutno u svijetu kada se radi o odvjetnicima, vise puta javno kaze da je Srbija umjesana u izborni proces u americi.i kada jedan Aleksandar Nogo napise onako detaljan izvjestaj o srpskoj politickoj sceni koja ja pod velikim utjecajem Georga Sprosa onda je potpuno jasno da tu nesto sigurno ima. Trump ce sigurno kazniti one koji su umjesani. Srbija ce napokon biti ociscena od kriminala!!

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 7:44 a.m. No.12051582   🗄️.is 🔗kun

Kako je.ovaj Q pokret nauci sve nas da prosirimo svoja razmisljanja i da pocnemo pratiti stvari koje se ne stavljaju u prvi plan. I kako smo naucili da Q tim i Trump a i ostali patrioti komuniciraju tajnom znakovima bilo to u tweetu ili u pokretu ili negdje u pozadini dok ih kamera snima, sta mislite jel.melania trump daje tajne znakove preko bozicnih dekoracija u bijeloj kuci?

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 8:37 a.m. No.12052225   🗄️.is 🔗kun

Pogledajte kako je jedna televizija stavila prilog o cijelpljenju da ljudi gledaju a zaboravili su staviti iglu.

 

Propaganda na djelu! Ovo vidjamo sve cesce i cesce. Gube kontrolu. To je sigurno!

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 8:41 a.m. No.12052307   🗄️.is 🔗kun

Ovo izdanje x22reporta vrijedi pogledati

 

Link:

 

https://rumble.com/vbw1b5-ep.-2353b-dueling-electors-ds-was-warned-they-knowingly-walked-through-the-.html

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 10:59 a.m. No.12054142   🗄️.is 🔗kun

Founder of vaccine safety website, ex-pharma insider found dead

 

'If something were to happen to me,' Brandy Vaughan wrote in late 2019, 'it’s foul play and you know exactly who and why.'

Tue Dec 15, 2020

 

December 15, 2020 (LifeSiteNews) —

 

Brandy Vaughan, a former sales executive for the pharmaceutical company Merck and the founder of learntherisk.org, a website dedicated to educating people on the risks associated with vaccines, was apparently found dead by her nine-year-old son on December 8.

 

According to Children’s Health Defense, Vaughan is reported to have died of “gallbladder complications,” although the source of the report has not been cited, nor has it shared the specific cause of the complications (such as a gallbladder rupture).

 

Soon after learning of her death, a friend of Vaughn’s, Erin Elizabeth, shared screenshots of a Facebook post Vaughan had written in December of 2019, in which she assured readers that she was not suicidal and did not take any drugs that would cause her to die suddenly.

 

“The post I wish I didn’t have to write…. But given certain tragedies over the last couple of years, I feel it’s absolutely necessary to post these ten facts… please screenshot this for the record,” wrote Vaughan.

 

“I have a huge mission in this life. Even when they make it very difficult and scary, I would NEVER take my own life. Period,” she continued.

 

Referring to her son, Vaughan wrote, “Bastien means everything to me and I would NEVER leave him. Period. She added that she hadn’t taken pharmaceuticals for ten years. “In other words, I’m not on anything that could kill me unexpectedly or suddenly,” she wrote.

“If something were to happen to me, it’s foul play and you know exactly who and why — given my work and mission in this life,” she continued.

 

Vaccine safety has come under scrutiny during the coronavirus outbreak, with pro-lifers expressing concern about the connection of vaccines to abortion, among other concerns.

 

Elizabeth also shared a screenshot of a text she received from Vaughan in which she expressed worry about being poisoned and apparently referenced the death of Dr. Ben Johnson, M.D., D.O., NMD in January of 2019.

 

“So odd! I worry sometimes about poisoning. Was Dr. Ben ever married? Lived alone? Sorry for all the questions. I’m just so upset about this, especially since he wasn’t even taking on the vaccine issue but mammograms, which one would think was a ‘safer’ issue.”

 

continued @

 

https://www.lifesitenews.com/news/founder-of-vaccine-safety-website-ex-pharma-insider-found-dead

 

https://archive.is/B5hfT

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 12:35 p.m. No.12055520   🗄️.is 🔗kun   >>2486 >>0283 >>2635 >>2810

RAZOTKRIVENO!  Facebookovi neovisni Fact-Checkeri su politicki pristrani!

 

Bazirano na potpuno izmisljenoj prici da su Rusi instalirali Donalda Trumpa

U Bijelu Kucu 2016.g. masinerija demokratske partije, mainstream mediji i njihovi Big Tech partneri iz silikonske doline dogovoreno su smislili novu mrezu timova za cenzuriranje ciji je glavni zadatak bio da patroliraju internetom i sprijece sve informacije koje bi mogle biti stetne demkratskom establismentu ili njihovim internacionalnim korporativnim pristasama.

 

U 2020.g. izgleda da je njihova strategija uspjesno djelovala, jer su uspjeli da uguse stetnu pricu o korupciji u obitelji Biden, te su tako mozda na krivi odabir potaknuli milijune glasaca umjesto da su o svoj toj prici, ti demokratski orijentirani mediji, radili reportaze sa cinjenicama.

 

Oni su sami sebe prozvali Fact-Checkerima(provjerivacima cinjenica) i oni za sebe govore da su neutralni i politicki nepristrani a to zapravo nisu!

 

Kako bilo, prava opasnost je, da je ta agresivna politicka masinerija za cenzuriranje mozda vec nepopravljivo ostetila Americku demokraciju.

 

Sky News Australia izjavljuje…

 

Jedan otvoreni aktivist sa Twittera koji kritizira Donalda Trumpa, a u isto vrijeme se hvala da je u timu Hillary Clinton, je navodno jedan nezavisni strucnjak koji odobrava i preporucuje organizacijama da postanu Facebookovi Fact-Checkeri.

 

Facebookovi Fact-Checkeri imaju veliku moc da cenzuriraju vijesti sa kojima se ne slazu, demonetiziraju novinske grupe i da u potpunosti uklone organizacije koje objavljuju najnovije vijesti.

 

Proces da se postane Fact-Checker, Facebook je opisao kao "nepristran", ali istraga od strane Sky News Australia je otkrila uznemirujuce dokaze o politickom utjecaju i o manjku odgovornosti na najvisim pozicijama kada se radi o certificiranju tih procesa.

 

Margot Susca, izdavateljica certifikata za Internacionalne Fact-Checking Mreze i profesorica na "American University School of Communucation", je bezobrazno pod politickim utjecajem, ali ona je takodjer  odgovorna za izdavanje 19 preporuka za 19 organizacija da postanu Fact-Checkeri.

 

U to su ukljuceni Associated Press, Check Your Fact, Decrypteurs, Lead Stories, Media Wise i The Dispatch.

 

U 2019.g. Susca je stavila jednu "sretnu" objavu sa propalom kandidatkinjom za predsjednika Hillary Clinton. Tada je napisala: "Bila sam u Hillarinu timu jos od 2008. da budem iskrena." Takodjer je dodala da je bila razocarana sto se njena dopadljivost ka Clintonovoj nije dopala publici 2016.g.

 

"Moj decko je bio njen pristasa za nuklearnu politiku onu godinu kad je ona bila u senatu." Napisala je.

 

Rekle je da je Hillary  najpametnija, najznanija, i osoba koju se najvise voli. Samo sto to nikada nije probilo povrsinu. "To je tako je*eno tuzno" …dodala je.

 

pogledajte ovaj detaljan izvjestaj o Facebookovim "nepristranim" internacionalnim Fact-Checking grupama na ovom linku:

 

https://youtu.be/v-scS7FCrs4

 

https://21stcenturywire.com/2020/12/16/revealed-facebooks-independent-fact-checker-are-political-partisans/

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 1:07 p.m. No.12055863   🗄️.is 🔗kun   >>2486 >>0283 >>2635 >>2810

 

Ozbiljne alergijske reakcije na cjepivo za COVID19 prijavljene u Aljasci

 

Zdravstveni radnik iz Aljaske je hospitaliziran nako sto je pretrpio ozbiljne alergijske reakcije na Pfizerovo cjepivo protiv COVID-a 19.

 

Za tu osobu se vjeruje da je pretrpila anafilakticki napadaj slican onome koji su imala dva pacijenata u Ujedinjenom Kraljevstvu. Izjavu za New York Times su dale tri osobe koje su upucene u taj Americki slucaj.

 

Zdravstveni radnik se razbolio u utorak, dan nakon sto se nova vakcina protiv koronavirusa raspodjelila po svim od 50 saveznih drzava. Sada se nalazi u stabilnom stanju.

 

Za sada nije poznato da li ta osoba ima povijest alergijskih reakcija. Odgovorni za takve stvari u SAD-u se informiraju vise o tome slucaju.

 

Cjepivo koje je razvio Pfizer sa jednom biotehnoloskom kompanijom iz njemacke, je izazvalo anafilakticki napadaj kod dva zdravstvena djelatnika u Ujedninjemom Kraljevstvu prosli tjedan.

 

To je nagnalo sluzbenike u UK-ovom zdravstvu da izdaju upozorenje da osobe koje su imale anafilakticke reakcije na hranu, lijekove ili vakcine nece biti u mogucnosti da prime vakcinu protiv COVID-a 19.

 

Jedan od ta dva britanska zdravstvena djelatnika je 49-ogodisnja zena sa povijescu alergija na jaja, Pfizer je izjavio. Druga je 40-ogodisnja znea koja je imala.povijest alergija na odredjene lijekove.

 

Obje su nosile uredjaje poput EpiPens za lijecenje anafilaksije. Od tada su se oporavile.

 

Ni jedan ozbiljniji problem nije pronadjen kod vise od 40 000 sudionika u Pfizerovim klinickim ispitivanjima.

 

Administracija za hranu i lijekove koja je.odobrila vakcinu za siru upotrebu u SAD-u u petak, je napomenula da mogu postojati nuspojave poput glavobolje, boli u misicima, osjecaja hladnoce, umora i boli na mjestu ubrizgavanja.

 

Pfizer se nije.odmah oglasio na izvjestaj NY Timesa.

 

Link:

 

https://nypost.com/2020/12/16/serious-allergic-reaction-to-covid-19-vaccine-reported-in-alaksa/

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 1:27 p.m. No.12056061   🗄️.is 🔗kun

Meksicki predsjednik Andrés Manuel López Obrador je na nedavnom obracanju javnosti, mjere zatvaranja i zabrana u svrhe suzbijanja koronavirusa nazvao DIKTATUROM!

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 1:35 p.m. No.12056162   🗄️.is 🔗kun   >>2486 >>0283 >>2635 >>2810

Cijepljenje protiv covida odbit će čak 50 posto liječnika i 40 posto medicinskih sestara

 

"Prepustio bih u ovom trenutku svoje cjepivo drugima. Ima vremena za cijepljenje!" Nerijetka je to rečenica kojom ovih dana odgovaraju liječnici na anketu o tome žele li se cijepiti protiv covida-19 koja se provodi u zdravstvenim ustanovama, a konačni rezultati trebali bi biti poznati danas. Naime, prvi podaci iz bolnica govore da bi se cijepilo tek oko polovice liječnika, ali bi se zato medicinske sestre u većem broj odlučile za jedinu zaštitu od koronavirusa koja u ovom trenutku postoji. Također, prošlog je tjedna završeno anketiranje korisnika domova za starije, kao i zaposlenih. Ta je anketa pokazala da bi se cijepilo više od 70 posto korisnika, ali bi to učinilo samo 40 posto zaposlenika.

 

Naime, Hrvatski zavod za javno zdravstvo u planu cijepljenja predviđa da će se prvi cijepiti upravo korisnici i zaposlenici domova za starije te zdravstveni djelatnici, a kako je cijepljenje neobavezno, potrebno je znati broj onih koji pristaju na cijepljenje kako bi se što bolje moglo organizirati vrijeme, način, mjesto i broj cjepitelja.

 

Zbog toga od prošlog tjedna u bolnicama traje anketiranje svih zaposlenika o cijepljenju, a zasad podaci govore da se manje od polovice liječnika namjerava cijepiti. Primjerice, u KBC-u Zagreb manje od pola liječnika izjasnilo se za cijepljenje, ali je zato više od 60 posto medicinskih sestara dalo svoj potpis za cijepljenje. Na KB-u Sveti Duh situacija je obrnuta i više je liječnika sklono cijepljenju. U KBC-u Sestre milosrdnice situacija je takva da bi se cijepila polovica zaposlenika.

 

No, u HZJZ-u drže da će se te brojke kad cjepivo stigne ipak povećati, premda optimizam ne ulijeva svakogodišnje cijepljenje protiv gripe za koje je odaziv zdravstvenih djelatnika relativno mali.

 

U domovima za starije u kojima je anketiranje već završeno rezultati su "šaroliki". Pa je tako odaziv na cijepljenje korisnika domova za starije najniži u Splitsko-dalmatinskoj županiji, i to 66 posto, a zaposlenika 29 posto. U Šibensko-kninskoj županiji cijepilo bi se samo 13 posto zaposlenika, a u Istarskoj njih 25 posto.Najviše zaposlenika domova cijepilo bi se u Međimurskoj županiji, i to 68 posto, što je moguće potaknuto i trenutačnom vrlo lošom epidemiološkom situacijom u toj hrvatskoj regiji.

Anonymous ID: 692df8 Dec. 16, 2020, 1:43 p.m. No.12056240   🗄️.is 🔗kun   >>6356 >>2486 >>0283 >>2635 >>2810

Pogledajte kako hrvatski faktograf demantira natpis jutarnjeg da ce polovica lijecnika odbiti cjepivo.

 

Ovim samo potvrdjuju da su pod utjecajem globalista koji zele provesti cijepljenje na 100% ljudske populacije.

 

Ne smijemo zaboraviti da je faktograf.hr osnovao GONG. GONG je dalje, sto je jako zanimljivo, jednim djelom financiran od strane Fondacije Otovorenog Drustva(Open Society Foundation) cije je vlasnik i osnivac George Soros. Soros je dalje umjesan u mnoge sumnjive radnje po cijelom svijetu poput imigrantske krize u Juznoj i Srednjoj Americi te Europi, ima svoje korijene u neredima po americi koje sprovode ANTIFA I BLM. I sada bi mi trebali vjerovati jednom faktografu koji je osnovao GONG, a taj gong dobiva novac od covjeka koji stvara nerede po cijelom svijetu?

 

wtf….?

 

APSOLUTNO NE! FAKTOGRAF LAZE!