Anonymous ID: e0315f Jan. 2, 2021, 2 p.m. No.12285485   ๐Ÿ—„๏ธ.is ๐Ÿ”—kun

>>12285390

Ja osobno ne idem mnogo na tu str. Dovoljno mi je ovo ovdje. A sama stvar sto Q objavljuje ovdje meni dovoljna da sam tu.

 

Nije on nestao . Borba se vodi i sve je zesca. To sto on nista ne pise, ne znaci da ne djeluje/u.

 

Rekao je "do not mistake silence for inaction" i "silence is golden".

 

Anoni su spremni izdrzati sve udarce duboke drzave. Q ima povjerenja.

Anonymous ID: e0315f Jan. 2, 2021, 2:18 p.m. No.12285707   ๐Ÿ—„๏ธ.is ๐Ÿ”—kun   >>9614 >>8518 >>6307

Procitajte ovo sta je doneseno u NY.

 

Znaci sada vas tijela vlasti mogu na silu odvesti od obitelji ako im se cini da ste opasni po.zdravlje ostalih i staviti vas u objekat namjenjen za takve slucajeve.

 

znaci ovo je diktatura koja je evoluirala od one iz kine i dr komunista

 

Znaci mogu odvojiti oca od obitelji, prijatelje od prijatelja, ako oni utvrde da su opasni po njihovo zdravlje. A tko su to "oni"? E pa to su vam npr onaj Fauci ili ona Birx. Kod nas bi to bili Markotic, Beros i Bozinovic. Kad bi oni ustvrdili da je netko opasan. Policija bi dosla na vrata i odvela tu osobu u, recimo, karantenu.

 

Zar ovo ne zvuci kao previse moci u rukama par osoba? Danas ovi znanstvenici sto se motaju po mainstreamu su sve samo ne iskreni.

 

Znaci, oni bi prvo doveli potplacene znanstvenike da govore ono sta kriminalci zele, zatim bi poslali novinare da to razglase, zatim bi se politicari pojavili i proveli to u zakon, i onda bi zakon dosao na vasa vrata da vas vodi u "danasnji aushwitz" !!

 

Da da, tako je i hitler radio. Govorio je da je to sve za "vasu" sigurnost!

 

https://www.nysenate.gov/legislation/bills/2021/a416

Anonymous ID: e0315f Jan. 2, 2021, 2:54 p.m. No.12286174   ๐Ÿ—„๏ธ.is ๐Ÿ”—kun

Iz Njemaฤke je u Sisak stigla i velika donacija pomoฤ‡i onima koji su stradali u potresu, no ฤini se da i oni imaju problema sa predajom svoje donacije. Iz Siska se javio Dino Goleลก koji je provjerio gdje je doลกlo do zastoja.

 

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/110-tona-pomoci-stiglo-u-sisak-iz-njemacke-vatrogasci-pokusavaju-sve-spremiti-i-sortiratiโ€”634437.html?itm_source=HomeTopRow&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica

 

Hr crveni kriz kao i sve druge institucije koje se dobro gledaju sa politikom su NISTA!! Nije ni cudo da je narod otisao sam da pruzi pomoc direktno ljudima kojima pomoc i treba.