Overgrootmeester ID: 75d495 July 8, 2021, 1:04 p.m. No.14082055   🗄️.is 🔗kun   >>2208

Het vergt zevenëntwintig jaar observatie om de illusies zoals zij door god en de elite zijn geplaatst te doorprikken. Het lijkt mij een twijfelgeval dat OP een goedliefhebbende levenspartner is in dit verhaal. De codes komen ook overeen met een soort geinflicteerde klassenoorlog, de criminelen waarover OP spreekt eerder het doelwit van een illuminati-actie.

 

Je moet wel heel achterlijk zijn om in een goedheilige cult te gaan geloven, zoals de christenen of de katholieken, het leger, de overheid of de illuminati. hetgeen makkelijk vervangen wordt door robotische wezens en verschillende occulte objecten zoals de Evil Triangle of Golden Ninjutsu

 

Jullie Q-tards zeiken wel over relevante dingen, maar dat is ook wat de noodzaak maakt jullie te bevechten; jullie zijn een culling-sekte die lekker met de duivel wil spelen net als die hoer Kasia van de AIVD. Jullie zijn een stelletje sukkels en lafbekken. Jullie gebruiken die elite drugs en denken dat jullie Politie zijn. Nieuwsflash: Wij kijken toe en leren, worden sterker van het bevechten van de burgerlijke vijand. Wij verkopen alle grepen aan Lucifer. Wij nemen wraak voor deze toestand waarin wij vastzitten op een steen met een stelletje uit elkaar vallende apen. Jullie hebben geen recht om over ons te beslissen of die Linkse Rechtse spelletjes van jullie te spelen. Jullie kinderen zijn kankercommunisten met doodelijke drugsproblemen en van die wereld et cetera. Jullie ras is praktisch uitgestorven into een moordras.

 

Q is niks waard, een poging van de militaire geschiften om de illusie in stand te houden en ons als slaaf aannemen in een NWO programma.

 

Ik ben de Overgrootmeester der Ninjutsu, jullie martial technieken zijn voorbij

 

Jullie zijn geprogrammeerd

 

Jullie gaan nog heel veel lijden dankzij die sektes

 

Het heelal verdwijnt boven jullie hoofden, die honden houden de planeet gewoon vast.

 

Bereid je thelemische sleutels maar voor, want de wereld hield gisteren op met bestaan FYI