Anonymous ID: 99b512 June 2, 2021, 9:01 a.m. No.13813814   🗄️.is 🔗kun   >>4231

Oorspronkelijk Canada # 19 >>13812970

 

EU lanceert "Digital Wallet" In de laatste stap naar "Cashless Society"

 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/eu-launches-digital-wallet-latest-step-toward-cashless-society

 

Ondanks de bezorgdheid over de digitale privacy wordt binnengevallen door de" vaccin paspoorten "die Europa heeft geëist van reizigers, de EU is druk op de plannen om een" digitale portemonnee " die digitale kopieën van een rijbewijs en creditcards zou dragen lanceren (een beetje zoals Apple Pay doet) als Europa blijft zijn overgang weg van contant geld.

 

Volgens de FT, de EU bereidt zich voor om haar plannen voor de bloc-brede "digitale portemonnee" op woensdag te onthullen. Het product is het resultaat van wat Brussel omschreef als de eisen van verschillende staten aan de EU om een digitale tool te creëren voor toegang tot belangrijke records en andere producten en diensten via de smartphone.

 

Thierry Breton van de EU

 

Een digitale portemonnee kan betalingsgegevens en wachtwoorden opslaan, en burgers uit alle 27 landen in staat stellen om in te loggen op websites van de lokale overheid of rekeningen van nutsbedrijven of misschien zelfs handelaren met behulp van een enkele erkende identiteit te betalen.

 

Net als bij andere smartphone-apps, de digitale portemonnee zal worden benaderd via vingerafdruk en / of retina scannen. Het kan ook dienen als een kluis waar gebruikers officiële documenten zoals een rijbewijs kunnen opslaan. Het gebruik van de portemonnee is niet verplicht, maar EU-burgers die ervoor kiezen zich aan te melden, zouden baat hebben bij een extra veilig digitaal ecosysteem en meer flexibiliteit, ideaal voor het leven na de pandemie.

 

"De nieuwe digitale ID zal geven elke Europeaan de sleutels tot hun digitale tweeling," Thierry Breton, en EU-commissaris belast met digitale beleid, zei in een toespraak eerder dit jaar.

 

EU-ambtenaren van plan om het illegaal te maken voor bedrijven om alle gegevens verzameld uit deze 'digitale paspoorten' te gebruiken voor marketing of een ander commercieel doel, de FT zei. Brussel voert besprekingen met de lidstaten om richtsnoeren op te stellen voor technische normen voor de uitrol van de digitale portemonnee, die naar verwachting over ongeveer een jaar volledig operationeel zal zijn.

 

Maar hier is de bottom line: de EU digital wallet is "eenvoudig, veilig en het zal mensen online te beschermen", zei een persoon met directe kennis van de plannen. "Mensen zullen ook de macht hebben om te beslissen hoeveel informatie ze geven, terwijl Google en anderen niet laten beslissen wat je weg te geven."

 

Tot nu toe was er weinig belangstelling voor het programma: slechts 19 lidstaten hebben de digitale portefeuilles aan hun burgers voorgesteld, en helaas zijn ze niet allemaal compatibel met elkaar. Maar toezichthouders hopen dat de stijging van de" digitale geletterdheid "als gevolg van de pandemie zal helpen om de" digitale portemonnee " populairder te maken. Immers: wie wil al die vervelende ID ' s en creditcards blijven dragen?

 

Wat als we, in plaats van een portemonnee en een telefoon, gewoon een telefoon bij ons hebben?

Anonymous ID: 99b512 June 5, 2021, 9:21 a.m. No.13835700   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 20 >>13835103

 

Waarom Is Er Zo ' N Terughoudendheid Om Natuurlijke Immuniteit Te Bespreken?

 

https://www.zerohedge.com/covid-19/why-there-such-reluctance-discuss-natural-immunity

 

Als je onder ons bent die niet tribaal geïnteresseerd zijn in covid-politiek, maar goede informatie wilt over wanneer het leven weer normaal wordt, is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in kudde-immuniteit. Je bent waarschijnlijk niet geïnteresseerd in het moeten vertrouwen op het Internet Archive voor goede informatie over kudde immuniteit. Helaas, het is uitgegroeid tot een go-to plaats voor het ophalen, als het ware, eerder gepubliceerde informatie over kudde immuniteit die werd onhandig post-vaccin en dan virtueel geheugen-Holed.

 

In de afgelopen 15 maanden is de litanie van de ware feiten en Wetenschap van Experts met betrekking tot verschillende aspecten van SARS-CoV-2 vaker veranderd dan de startopstelling van een slechte minor league ball club. Covid-19 wordt verspreid door druppeltjes, vooral van asymptomatische mensen, totdat het op een dag de hele tijd in de lucht was en mensen die naar alle waarschijnlijkheid niet ziek waren, zelfs niet ziek waren. Blijf thuis, je bent veiliger binnen, zelfs wegblijven van parken en stranden; nou, eigenlijk, buiten is de place to be. Maskers werken niet tegen virussen en zijn eigenlijk ongezond om te dragen als je niet ziek bent, dan plotseling deden ze het werk en zonder een je net zo goed kan worden schieten mensen. Iedereen weet en PolitiFact heeft bevestigd dat het virus niet gecreëerd kon zijn in het prominente infectieziektelab door toevallig onderzoek te doen naar coronavirussen bij vleermuizen op Covid Ground Zero totdat PolitiFact op een dag de hele " Broek in brand!” artikel. En zo voort.

 

Helaas is informatie over kuddeimmuniteit ook niet immuun geweest voor dit soort bemoeienis. Tot de laatste maanden, mensen begrepen gemakkelijk dat actieve immuniteit tot stand kwam hetzij door natuurlijke immuniteit of vaccin-geïnduceerde immuniteit. Natuurlijke immuniteit komt van het vechten en verslaan van een echte infectie, dan met uw immuunsysteem voorbereid voor de rest van je leven om het af te vechten als het ooit weer opduikt. Deze immuniteit wordt bereikt tegen een soms zeer hoge persoonlijke prijs.

 

Vaccin-geïnduceerde immuniteit is om uw immuunsysteem te primen met een zwakkere, niet-bedreigende vorm van de binnenvallende infectie, zodat het klaar is om te vechten tegen het echte ding mocht u ooit tegenkomen, en zonder dat u eerst het risico ernstige ziekte of de dood.

 

Degenen die geïnteresseerd zijn in kuddeimmuniteit op zich hebben waarschijnlijk geen morele of politieke voorkeur voor de ene vorm van immuniteit met uitsluiting van de andere. Immuniteit is immuniteit, ongeacht of een bepaalde persoon het van nature heeft of door een vaccin. Alle immuniteit draagt bij aan de immuniteit van de kudde.

 

Andere zijn echter veel minder omzichtig. Ze lijken het uiteindelijke doel van de publieke campagne om mensen te laten vaccineren tegen Covid-19 te zijn vergeten. Het is niet om gevaccineerd te worden, het is om immuniteit te hebben. Mensen met natuurlijke immuniteit — dat wil zeggen mensen van wie het immuunsysteem Covid-19 en won heeft geconfronteerd — hebben geen vaccin nodig.

 

Zij moeten echter wel in aanmerking worden genomen bij een te goeder trouw debat over de immuniteit van de kudde. Er zijn twee punten om immuniteit te kudden, zoals we allemaal wisten, en degenen met natuurlijke immuniteit zijn de punten die genegeerd worden. Het is echter niet alleen maar toezicht. Het bevorderen van dergelijke onwetendheid kan leiden tot verschillende slechte resultaten:

 

Mensen met natuurlijke immuniteit kunnen worden weerhouden van werk, onderwijs, reizen, normale handel, en wie weet wat andere dingen als ze zich niet onderwerpen aan een vaccin dat ze niet nodig hebben om een hoofdtelling te vervullen die een middel verwart met het doel

 

De natie zou al op kudde immuniteit kunnen zijn terwijl gouverneurs en gezondheidsbureaucraten extreme noodbevoegdheden blijven uitoefenen, wat de vrijheden en middelen van bestaan van mensen schaadt.

 

Mensen die al bang zijn voor Covid — met inbegrip van degenen die het al hebben gehad — zouden in angst blijven leven, menselijke interactie vermijden en zich buiten alle rede zorgen maken.

 

Mensen zouden zelfs goede adviezen van deskundigen over belangrijke zaken kunnen wantrouwen, terwijl ze getuige zijn en steeds meer verwachten dat wat" de deskundigen " adviseren afwijkt van wat zij weten als wijze raad, terwijl het voldoet aan en versterkt de tijdelijke behoeften van de politieke klasse

Anonymous ID: 99b512 June 9, 2021, 9:26 a.m. No.13864457   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 20 >>13859528

 

Manitoba Chief microbiologist: 56% van de positieve covid 'gevallen' zijn niet besmettelijk

 

Dr. Jared Bullard, hoofd van het Cadham Provincial Laboratory in Winnipeg, gaf toe dat PCR-testresultaten geen infectiositeit voor COVID-19 bevestigen en nooit bedoeld waren om ademhalingsziekten te diagnosticeren.

 

WINNIPEG, 8 juni 2021 (JCCF) - het Justice Centre vertegenwoordigt kerken en individuen die de afschermingsbeperkingen van de regering aanvechten in het Hof van Queen ' s Bench als ongerechtvaardigde schendingen van de Chartervrijheden om te associëren, te aanbidden en vreedzaam samen te komen. De hoorzitting begon op 3 mei 2021 en wordt deze week voortgezet.

 

Het is aan de regering van Manitoba om haar beperkingen op de rechten en vrijheden van het Handvest te rechtvaardigen als zijnde redelijk, noodzakelijk en heilzaam.

 

Een van de cruciale kwesties in deze proef is de verrichting en de betrouwbaarheid van de test van de polymerasekettingreactie (PCR) die door regeringen over Canada, met inbegrip van de regering van Manitoba, wordt gebruikt om COVID te diagnosticeren en zijn verspreiding te meten.

 

De Westfaalse Times legt PCR-tests als volgt uit:

 

Het huidige covid testen is gebaseerd op polymerasekettingreactie (PCR) – "een snelle en goedkope techniek die wordt gebruikt om 'te versterken' – kopie-kleine segmenten van DNA."Veel internationaal erkende experts op het gebied van Virologie en PCR-testen vragen zich af of de tests overdreven gevoelig zijn gemaakt en veel positieve resultaten zijn het resultaat van lang dood en niet langer besmettelijk virus of zelfs besmetting in laboratoria. Het testen van PCR werd uitgevonden om genetisch viraal materiaal in een steekproef te vinden en is traditioneel niet gebruikt als enige methode om mensen te identificeren die aan een virale of bacteriële ziekte lijden.

 

COVID testen wordt meestal uitgevoerd met behulp van een nasofaryngeale swab, een 6-inch lange swab diep in het neusgat ingebracht. Het uitstrijkje wordt een tijdje gedraaid en dan wordt het naar een lab gestuurd waar een PCR-test de hoeveelheid gevangen genetisch materiaal dramatisch zal vergroten en het dan met het DNA of RNA van een bepaald segment van het covid-virus (referentie-RNA) zal vergelijken.

 

Om genoeg genetisch materiaal te krijgen om te testen, verhoogt het PCR-proces het genetische materiaal huidig door het te kopiëren en dan het opnieuw te kopiëren, opnieuw en opnieuw. Elk van deze toenemende stappen wordt een "cyclus" genoemd en het genetische materiaal in de oplossing wordt tegen referentiedna gereageerd om positief te bepalen. Als het monster een grote hoeveelheid COVID-virus bevat, zal het positief reageren na slechts een paar cycli, terwijl een monster met kleine hoeveelheden genetisch materiaal meer cycli nodig heeft om voldoende genetisch materiaal te versterken om een positief resultaat te krijgen.

 

Aangezien de PCR-test sporen van COVID-19 door cycli versterkt, suggereert een lager aantal cycli die nodig zijn om een positieve te krijgen de aanwezigheid van een hogere virale belasting voor de persoon die wordt getest en dus een hoger besmettingspotentieel.

 

Het aantal cycli dat nodig is om viraal materiaal in een bepaalde steekproef te identificeren, wordt de cyclusdrempel (Ct) genoemd.

 

De deskundige medische getuigen van het Justice Centre, Dr. Jay Bhattacharya, wereldberoemde epidemioloog en Professor in de Geneeskunde van Stanford University, en Dr.Thomas Warren, specialist in infectieziekten en medisch microbioloog, leverden beiden bewijs dat de PCR-test onbetrouwbaar is om te bepalen of een persoon besmet is met de werkelijke covid-19-ziekte.

 

Hoofd microbioloog en laboratoriumspecialist Dr. Jared Bullard is getuige voor de regering van Manitoba in deze hoorzitting. Ondervraagd onder ede door Justice Centre advocaten op maandag 10 mei, dr. Bullard erkend dat de PCR-test heeft aanzienlijke beperkingen. Het hoofd van Cadham Provincial Laboratory in Winnipeg, Dr. Bullard gaf toe dat PCR-testresultaten geen infectiositeit bevestigen, en nooit bedoeld waren om te worden gebruikt om aandoeningen van de luchtwegen te diagnosticeren.

 

Meer:

https://www.lifesitenews.com/news/manitoba-chief-microbiologist-56-of-positive-covid-cases-are-not-infectious

Anonymous ID: 99b512 June 9, 2021, 9:28 a.m. No.13864474   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek # 17542 >>13857056

 

Buitenlandse verslaggevers worden gevolgd, 'beheerd' door GPS op de Olympische Spelen van Tokio

 

Simon Kent

8 Jun 2021

 

Buitenlandse verslaggevers die de Olympische Spelen van Tokio zal worden gevolgd door GPS en hun gedrag " beheerd "door organisatoren, het evenement president zei dinsdag, voordat het toevoegen van passen kan worden" ingetrokken " voor elke regel overtredingen.

 

Organisatoren zeggen dat de ongekende controles op wat journalisten kunnen verslaan en waar ze naartoe kunnen gaan deel uitmaken van maatregelen om een sceptisch Japans publiek gerust te stellen.het mega-evenement kan veilig worden gehouden terwijl het coronavirus het land blijft teisteren.

 

Er wordt verwacht dat ongeveer 6.000 verslaggevers de Olympische Spelen in Tokio zullen bezoeken en verslag zullen doen, volgens AFP, en ze moeten rekening houden met hun geplande beweging gedurende hun twee weken in Japan, van sportlocaties tot Lokale accommodatie.

 

Tokyo 2020 chief Seiko Hashimoto zei tracking-technologie zou worden gebruikt om ervoor te zorgen dat ze alleen gaan waar ze moeten.

 

"Om ervoor te zorgen dat mensen niet naar andere plaatsen gaan dan de plaatsen waar ze geregistreerd staan om te gaan, zullen we GPS gebruiken om hun gedrag strikt te beheren", zei Hashimoto voor een vergadering van de Raad van bestuur van Tokyo 2020.

 

Verslaggevers zullen worden aangespoord om te verblijven in aangewezen hotels in plaats van prive-huisvesting, voegde ze eraan toe, terwijl atleten zal ook worden geconfronteerd met strakke beperkingen op hun bewegingen en wordt dagelijks getest op het virus.

 

Buitenlandse fans zijn al verbannen van het bijwonen van het evenement, en organisatoren zullen later deze maand beslissen hoeveel binnenlandse toeschouwers — indien aanwezig — persoonlijk kunnen bijwonen.

 

De strakke beperkingen komen als het evenement worstelt om de verbeelding van het gastland te vangen, met veel peilingen waaruit blijkt dat de Japanners willen dat het helemaal geannuleerd.

 

Zoals Breitbart News meldde, hebben ook ongeveer 10.000 vrijwilligers hun hulp ingetrokken vanwege de bezorgdheid over de verspreiding van het coronavirus.

 

Organisatoren zeiden dat ze "80.000" vrijwilligers nodig hebben om de games goed te draaien, maar zijn "nu kort 10.000," de Japanse publieke omroep, NHK, gemeld op 2 juni.

 

"De terugtrekking van vrijwilligers begon in februari nadat toen organiserend comité voorzitter Mori Yoshiro kwam onder kritiek voor zijn opmerkingen beschouwd als denigrerend voor vrouwen," NHK merkte afgelopen woensdag.

 

"Zelfs nadat Mori ontslag nam om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn opmerkingen, bleven meer vrijwilligers zich terugtrekken, onder verwijzing naar andere factoren zoals angst voor infectie [van het Chinese coronavirus] of veranderingen in hun eigen werkomgeving.”

 

AFP heeft bijgedragen aan dit verhaal

 

https://www.breitbart.com/asia/2021/06/08/foreign-reporters-to-be-tracked-managed-by-gps-at-tokyo-olympics/

Anonymous ID: 99b512 June 13, 2021, 7:36 a.m. No.13892664   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 20 >>13870320

 

Medische adviseurs van CDC: 'hoger dan verwacht' aantal gevallen van hartproblemen bij jongvolwassenen en adolescenten na Covid-vaccinatie

 

https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/medical-advisors-cdc-higher-expected-number-cases-heart-problems-young-adults-adolescents-following-covid-vaccination/

 

Vorige maand werd gemeld dat de Centers for Disease Control mogelijke hartproblemen onderzocht bij jongvolwassenen en adolescenten na covid-19 vaccinatie.

 

De CDC zei dat de mRNA 'vaccins' geproduceerd door Pfizer-BioNTech 'potentieel' het probleem veroorzaken.

 

De FDA goedgekeurd de Pfizer gentherapie jabs voor kinderen zo jong als 12 eerder deze maand en nu zijn er meldingen van myocarditis (ontsteking van de hartspier) in Tieners.

 

De meldingen van myocarditis bij tieners komen vaker voor bij mannen en treden meestal op na de tweede dosis van de prik.

 

Vaccinadviseurs van het CDC zeggen Nu dat er een "hoger dan verwacht" aantal gevallen van hartproblemen is bij jonge volwassenen na covid vaccinatie.

 

Natuurlijk duwt de CDC terug en zei dat de voordelen van covid-19 vaccinatie opwegen tegen de risico ' s "inclusief het risico op myocarditis of pericarditis.”

 

CNN gemeld:

 

Vaccinadviseurs van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention zeggen dat er een hoger dan verwacht aantal gevallen van een hartkwaal is geweest onder jongeren, meestal mannen, die onlangs hun tweede dosis van de Pfizer en Moderna Covid-19 vaccins hebben ontvangen.

 

De verklaring van de adviseurs, geplaatst op 1 juni op de CDC website, slaat een andere nota dan hun verklaring ongeveer twee weken eerder, die zei dat de tarieven van myocarditis — ontsteking van de hartspier — waren niet hoger onder gevaccineerde mensen dan onder niet-gevaccineerde mensen.

 

Het rapport van 1 juni van een werkgroep van de CDC Advisory Committee on Immunization Practices stelt dat binnen 30 dagen na ontvangst van de tweede dosis van ofwel Pfizer of Moderna vaccins, "er een hoger aantal waargenomen dan verwachte myocarditis/pericarditis gevallen bij 16-24-jarigen was.”

 

Dr. Cole heeft onlangs alarm geslagen bij covid jabs tijdens een radio interview.

 

"We hebben gezien meer doden door dit schot dan alle vaccins in de afgelopen 20 jaar samen — en dat is alleen in de eerste 4 tot 5 maanden," de Idaho Arts zei tijdens een verschijning op Rose Unplugged 1320 WJAS.

Anonymous ID: 99b512 June 13, 2021, 10:37 a.m. No.13893767   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek # 17587 >>13893724

 

Beelden Tonen Levende Vleermuizen In Wuhan Lab, Ondanks Ontkenningen.

 

Ondanks het Wuhan Institute of Virology en zijn door de Amerikaanse belastingbetaler gefinancierde medewerkers, zoals Peter Daszak van de EcoHealth Alliance, dat het controversiële lab niet werkte met levende vleermuizen, blijkt uit nieuwe beelden dat onderzoekers met het dier werken.

 

De beelden werden uitgezonden op Sharri Markson ' s Sky News programma en onthult vleermuizen in kooien bij het Wuhan Institute of Virology en onderzoekers vangen en voeden het zoogdier. In één geval wordt een vleermuis gezien die aan de hoed van een onderzoeker van het Wuhan lab hangt.

 

Het bewijs volgt Daszak-wiens organisatie geld doorsluisde van Anthony Fauci ' s National Institute of Allergy and Infectious Diseases om samen te werken met het Wuhan Institute of Virology – om anders aan te dringen.

 

"Dit is een wijdverspreide samenzweringstheorie. Dit stuk beschrijft werk ik ben de lead op & labs ik heb samengewerkt w / voor 15 jaar. Ze hebben geen levende of dode vleermuizen in zich, " daszak, die ook diende als een Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) covid-19 onderzoeker, tweette.

 

https://thenationalpulse.com/breaking/footage-reveals-live-bats-in-wuhan-lab/

Anonymous ID: 99b512 June 15, 2021, 7:12 a.m. No.13908882   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Australië # 16 >>13907925

 

Wuhan bat video toont veel pandemische oorsprong informatie was 'Chinese desinformatie'

 

Sky News Australië

15 juni 2021

 

Sky News host Sharri Markson zegt dat exclusieve beelden die ze onthulde waaruit blijkt dat levende vleermuizen werden bewaard in het Wuhan Institute of Virology toont veel van wat de wereld is verteld over de oorsprong van de Pandemie was "Chinese desinformatie".

 

Mevrouw Markson vertelde Fox News in het interview dat de desinformatie van Peking toen werd "gepropageerd" door velen die waren "gecompromitteerd".

 

"Het laat zien dat veel van wat we hebben verteld over de oorsprong van de pandemie vanaf het allereerste begin was Chinese desinformatie die vervolgens werd gepropageerd door veel mensen die hadden gewerkt in samenwerking met het Wuhan Institute Of Virology die gecompromitteerd, die extreme belangenconflicten hadden," zei ze.

 

Mevrouw Markson verschroeide het WHO-team dat eerder dit jaar Wuhan bezocht om de oorsprong van de pandemie te onderzoeken.

 

"Mensen als Peter Daszak drong erop aan dat het een complottheorie was – hij gebruikte de term in een tweet van December 2020 – dat het een complottheorie was om te zeggen dat er vleermuizen in het lab waren," zei ze.

 

"Hij is een officiële who, Wereldgezondheidsorganisatie, onderzoeker die naar Wuhan ging om zogenaamd de oorsprong van het virus te onderzoeken eerder dit jaar en het was volledig vals.

 

"Deze nieuwe beelden laten zien dat er weddenschappen werden gehouden in het Wuhan Institute of Virology en het is iets wat Peter Daszak heeft moeten toegeven, heeft moeten corrigeren alleen deze maand.

 

"Er is zoveel dat hij niet en het WHO-team niet gevraagd toen ze gingen in Wuhan.”

 

Ms Markson zei dat het WHO-team niet eens vroeg wat er gebeurde met een kolossale database van coronavirussen in het lab.

 

"Ze vroegen niet of er vleermuizen in het laboratorium waren, ze vroegen niet waar de virusdatabase was, dit is zo' n cruciaal ding, de virusdatabase met ongeveer 15.000 of 17.000 vleermuismonsters verdween plotseling van het internet in September 2019 net voor de uitbraak van COVID-19," zei ze.

 

"Mensen als Peter Daszak die dit zogenaamd ging onderzoeken, waren doorzeefd met conflicten.

 

"Anthony Fauci zou ook de president niet moeten adviseren over de oorsprong van het coronavirus, aangezien het zijn organisatie was die geld doorsloot via een subsubsidie naar het Wuhan Institute of Virology.

 

"Hij kan alle ontkenningen geven die hij leuk vindt. De wetenschappelijke papers zeggen dat ze werden gefinancierd met NIH.”

 

Video in het Engels hier:

https://www.youtube.com/watch?v=d-_Y1zmLCME

Anonymous ID: 99b512 June 22, 2021, 9:43 a.m. No.13957489   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 21 >>13956433

 

World Health Organization Zegt Niet Geven Kinderen Experimentele Coronavirusvaccin Injecties

 

https://www.zerohedge.com/covid-19/world-health-organization-says-do-not-give-children-experimental-coronavirus-vaccine-shots

 

In Amerika trekken nationale, staats-en lokale overheden alles in het werk om door te gaan met het geven van experimentele coronavirusshots aan kinderen tot de leeftijd van 12 jaar.

 

Volgende, baby ' s en kinderen tot 11 jaar.

 

De schoten zijn "veilig en effectief", beweren de propagandisten.

 

Ondertussen heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een andere aanpak. De WHO zegt geen kinderen te vaccineren, tenminste nog niet.

 

Op haar website geeft de WHO dit advies over het geven van experimentele coronavirusvaccins, waarvan sommige niet eens vaccins zijn onder de normale betekenis van de term, aan kinderen:

 

Kinderen mogen op dit moment niet worden gevaccineerd.

 

Er is nog niet genoeg bewijs over het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen voor kinderen die tegen COVID-19 moeten worden gevaccineerd.

 

Kinderen en adolescenten hebben de neiging om mildere ziekte in vergelijking met volwassenen.

 

Kinderen moeten echter de aanbevolen kindervaccins blijven gebruiken.

 

Kies dienovereenkomstig.

Anonymous ID: 99b512 June 26, 2021, 11:58 a.m. No.13989613   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 21 >>13988090

 

Hongarije moet wet intrekken die bevordering van LGBT 's voor kinderen verbiedt" of anders EU verlaten"

 

https://www.zerohedge.com/political/hungary-told-repeal-law-banning-lgbt-promotion-children-or-else-leave-eu

 

Het EU-leiderschap dicteert nu fanatiek dat Hongarije en zijn' opstandige ' Premier Vickor Orban de knie moeten buigen voor de vlag van de trots of anders de Europese Unie "moeten verlaten".

 

De Telegraaf citeert de Nederlandse premier Mark Rutte en beschrijft een massale terugslag tegen een nieuwe Hongaarse wet die de publieke promotie van homoseksualiteit en transgenderisme in het bijzijn van kinderen en minderjarigen wil voorkomen.:

 

Mark Rutte, de premier van Nederland, zei Hongarije ofwel "moet verlaten" de EU of intrekking van de wet, die TV-programma ' s en andere inhoud gezien als pleitbezorger LGBT levensstijl voor de jongeren onder de 18.

 

Sommige Oost - Europese regeringen hebben echter geweigerd zich aan te sluiten bij 17 van de 27 landen van het blok in een zeldzame gezamenlijke verklaring waarin een andere lidstaat werd veroordeeld.

 

Hongaarse premier Viktor Orbán, AFP via Getty Images

 

Andere EU-leiders, zoals de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, beweren dat de wet LGBT-mensen actief discrimineert.

 

Verdedigers van de Hongaarse wet hebben er echter op gewezen dat de besluitvorming over de presentatie van deze kwesties aan kinderen in de handen van ouders en familieleden wordt gelegd. Orban zelf, bijvoorbeeld, zei de wet en het beleid is fundamenteel over "het verdedigen van de rechten van de kinderen en de ouders" en gaat niet over discriminatie.

 

Orban zei Deze week op de top: "homoseksualiteit werd gestraft, en ik vocht voor hun vrijheid en hun rechten," concluderend dat "ik de rechten van de homoseksuele jongens verdedig. Maar deze wet gaat daar niet over."

 

Maar de EU-top die hier bijeen kwam doet alsof het een oorlogsverklaring is over de mensenrechten, en zweert dienovereenkomstig te reageren:

 

Westerse leiders hebben gezegd dat ze Hongarije "op de knieën" zullen brengen vanwege een wet die de bevordering van homoseksualiteit op scholen verbiedt op een bittere EU-top op donderdag.Blijven…

Anonymous ID: 99b512 June 30, 2021, 12:48 p.m. No.14023684   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 21 >>14021463

 

'Enorme rode vlag': medische onderzoekers begraven gegevens waaruit 82% miskraam bij gevaccineerde vrouwen blijkt

 

https://www.lifesitenews.com/news/huge-red-flag-medical-researchers-bury-data-showing-82-miscarriage-rate-in-vaccinated-women

 

'Het bewijs is er eigenlijk in het NEJM-onderzoek, maar volledig verkeerd weergegeven in de manier waarop de gegevens in het algemeen werden gepresenteerd,' deelde dr. Carmen Wheatley met LifeSiteNews.

 

WALTHAM, Massachusetts, 30 juni 2021 (LifeSiteNews) — een medisch tijdschrift ontdekte dat 82% van de vrouwen die een mRNA-vaccin namen in de eerste 20 weken van de zwangerschap een miskraam hadden-en vervolgens begroef het de gegevens.

 

Medio juni publiceerde het New England Journal of Medicine een studie genaamd "Preliminary FIndings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnancy Persons" door Tom T. Shimabukuro en anderen van het Center of Disease Control ' s "v-safe COVID-10 Pregnancy Registry Team."Het team schreef dat er "geen duidelijke veiligheidssignalen waren onder zwangere vrouwen die covid-19 vaccins kregen", hoewel het een tabel publiceerde die aantoonde dat 82% van de vrouwen in de studie die tijdens de vroege zwangerschap met het Pfizer-of het Moderna-vaccin werden geïnjecteerd, hun baby ' s verloren. Meer prominent in hun studie was de bewering dat slechts 13,9% van alle "voltooide zwangerschappen" was geëindigd in een miskraam — maar dit cijfer omvatte de vrouwen die niet waren gevaccineerd totdat ze in de tweede helft van hun zwangerschappen waren.

 

De Betekenis van de begraven informatie ging niet verloren aan de Britse oncoloog Dr.Carmen Wheatley, die haar informatie deelde met LifeSiteNews. Nadat Wheatley in eerste instantie de conclusies van het abstracte "geruststellend" van de studie had gevonden, ontdekte hij "Tabel 4" en de kleine lettertjes eronder.

 

"De onderzoekers op onverklaarbare wijze de eerste trimester spontane abortussen — vóór, en met inbegrip van, 20 weken-opgenomen in de voltooide zwangerschap/verliezen als geheel—104 [miskramen] van 827 zwangerschappen," schreef ze aan twee toonaangevende Britse artsen, Dr.Peter Rabey, de medisch directeur van het Britse kanaal Eiland Guernsey, en Dr. Nicola Brink, Guernsey ' s directeur van de volksgezondheid.

 

"Aangezien het echter de bedoeling was om na te gaan of covid-vaccinatie in de verschillende trimesters nadelige effecten had, hadden de auteurs van de NEJM papers de 700 vrouwen die pas in het derde trimester daadwerkelijk waren gevaccineerd, moeten aftrekken van het totaal van 827, zodat alleen de vrouwen die in de eerste 20 weken waren gevaccineerd, dat wil zeggen 127 vrouwen, in dat deel van Tabel 4 waren opgenomen.”

 

Wheatley wees erop dat het" reële percentage " spontane miskramen bij vrouwen die in de eerste 20 weken van hun zwangerschap gevaccineerd waren, niet 12,6% maar 82% bedroeg, omdat 104 van deze 127 zwangerschappen verloren gingen. Ze benadrukte de " kleine lettertjes "in de studie die stelde dat" in totaal 700 deelnemers (84,6) hun eerste in aanmerking komende dosis in het derde trimester kregen "en dat" in totaal 96 van 104 spontane abortussen (92,3%) plaatsvonden vóór 13 weken zwangerschap.”

 

"Dus het bewijs is er eigenlijk in de NEJM studie, maar volledig verkeerd voorgesteld in de manier waarop de gegevens werden gepresenteerd in het algemeen," Wheatley verklaard.

 

De oncoloog ging verder met te zeggen dat de eerste trimester norm voor miskramen zonder vaccinatie, voordat COVID-19 begon te verspreiden, naar verluidt tussen 10 en 26% was. De incidentie van 82% van de zwangerschappen van vrouwen gevaccineerd in hun eerste 20 weken eindigend op een miskraam was dus "een meer dan 3-voudige verhoogde incidentie van spontane abortussen direct gekoppeld aan de mRNA vaccins," Wheatley schreef.

 

"Dus, ja, er is een enorme rode vlag [tegen] het vaccineren van zwangere vrouwen hier.” Blijven…

Anonymous ID: 99b512 June 30, 2021, 1:25 p.m. No.14024012   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk UK # 40 >>14020330

 

Oxfam sloeg over 'witheid' survey, claims anti-wit racisme bestaat niet

 

Medewerkers van Oxfam hebben hun verontwaardiging geuit op een recente enquête de liefdadigheid verspreid aan haar personeel op raciale rechtvaardigheid waarin zij beweerde dat" racisme is een machtsconstructie gemaakt door witte Naties ten behoeve van blanke mensen", waardoor witte werknemers het gevoel slachtoffer voor de kleur van hun huid.

 

De organisatie werd beschuldigd van het creëren van een vijandige werkomgeving voor haar 88 procent van de blanke werknemers in het Verenigd Koninkrijk, hen te vertellen dat de kleur van hun huid geeft hen een "uniek voorrecht" en dat ze deel uitmaken van een "power construct" die is gebaseerd op "het bekijken van witte mensen als superieur".

 

"We begrijpen witheid als het overijverige behoud van macht en overheersing ten behoeve van blanke mensen en uiteindelijk dat wat witte suprematie diende te beschermen", de enquête gelezen, die overgegaan tot een beroep op meer werk op "dekolonisatie". Het voegde eraan toe dat de liefdadigheidsinstelling "omgekeerde racisme niet erkent".

 

Een vrouwelijke werknemer vertelde de Times dat het onderzoek maakte haar het gevoel dat ze moest " verontschuldigen voor het zijn van een blanke vrouw "toe te voegen:"Ik wil niet worden gecategoriseerd als ofwel een witte supremacist van een volledige op racistisch".

 

Een andere medewerker die in een Oxfam liefdadigheidswinkel werkt, vertelde de krant dat ze zich "aangevallen voelde omdat ze blank, Engels en stemverlof was".

 

Een derde vroeg simpelweg: "waarom veronderstellen ze dat hun arbeiders, die werken voor een humanitaire liefdadigheidsinstelling, racisten en onverdraagzaamheid zijn?”

 

Gebruikers van sociale media uitten hun woede op het goede doel ' s woke daling op woensdag met een donor aan de organisatie te zeggen: "Oxfam slagging off white people. Ik ben blank en ik heb Oxfam mijn hele volwassen leven gegeven, tot op de dag van vandaag. Absoluut ziek van dit racisme!”

 

Een ander beschuldigde de Liefdadigheid van het duwen " meer regelrechte racisme verkleed als progressiviteit. Schokkend! Iedereen die normaal is, dat wil zeggen niet gelooft in deze idiotie, moet deze travestie van een organisatie boycotten.”

 

Conservatief parlementslid Pauline Latham, die zitting heeft in het International development committee van de Commons, beschuldigde de Liefdadigheid van het omarmen van "kritische ras theorie" definieert "witheid en zwartheid in grimmige, oppositionele termen die niet intuïtief zijn voor de meeste mensen".

 

In reactie daarop vertelde de liefdadigheidsorganisatie The Times: "Oxfam werkt hard om een antiracistische organisatie te worden en dit onderzoek is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat we onze waarden waarmaken.”

 

https://foxhole.nieuws/2021/06/30/oxfam-sloeg-over-witheid-survey-claims-anti-wit-racisme-doesnt-exist/

Anonymous ID: 99b512 July 1, 2021, 5:01 p.m. No.14033136   🗄️.is 🔗kun

Panel adviseert Nederlandse overheid om zich te verontschuldigen voor rol in slavenhandel

Mike Schuler

1 juli 2021

 

AMSTERDAM, 1 juli (Reuters)-een adviespanel in Nederland heeft de regering verteld te erkennen dat de 17de-19de eeuwse transatlantische slavenhandel neerkomt op misdaden tegen de menselijkheid, en zich te verontschuldigen voor de Nederlandse rol.

 

Het onafhankelijke panel, waarvan de aanbevelingen niet bindend zijn, werd opgericht na protesten over de moord op George Floyd, een Afro-Amerikaan in hechtenis in de Verenigde Staten.

 

Het merkte op dat de kennis van Nederlanders over het koloniale verleden van het land zwak is en adviseerde het op scholen te onderwijzen.

 

"De geschiedenis kan niet worden teruggedraaid," zei voorzitter Dagmar Oudshoorn in een samenvatting van de bevindingen van het panel.

 

"Het is echter mogelijk om de bedoeling dat deze historische onrecht … de Commissie is van mening dat de Raad, in het kader van de politieke samenwerking bijeen, de nodige maatregelen moet nemen om de economische en sociale samenhang van de gemeenschap te versterken.”

 

Na de moord op Floyd vorig jaar erkende premier Mark Rutte dat racisme en discriminatie ook in Nederland een probleem waren en zijn regering hielp bij de oprichting van het onafhankelijke panel.

 

Maar omdat hij geconfronteerd wordt met de delicate taak om de gepolariseerde opvattingen van de Nederlandse bevolking met elkaar te verzoenen, zei hij dat zijn regering zich niet zou verontschuldigen voor slavernij omdat het niet aan hem was om een oordeel te vellen over de Nederlandse geschiedenis en dit zou de meningen verder verdelen.

 

Terwijl veel Nederlanders zeekapitein van eeuwen geleden als helden beschouwen, zijn ze zich minder bewust van de rol die de West – Indische Compagnie speelt in de slavenhandel-een belangrijke bron van de vroege nationale rijkdom van Nederland.

 

Het bedrijf exploiteerde een keten van forten in het moderne Ghana en historici schatten dat Nederlandse handelaren meer dan een half miljoen slaven Afrikanen naar Amerika verscheepten, voornamelijk naar Brazilië en het Caribisch gebied.

 

Hoewel slavernij in Nederland verboden was, werd het pas in 1863 afgeschaft in de toenmalige Nederlandse koloniën, waaronder Suriname.

 

Ongeveer 50% van de Nederlanders van Surinaamse of Antilliaanse afkomst meldde in 2018 discriminatie te hebben ervaren, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de statistiek. (Reporting by Toby Sterling; editing by Barbara Lewis)

 

https://gcaptain.com/panel-advises-dutch-government-to-apologize-for-role-in-slave-trade/

Anonymous ID: 99b512 July 2, 2021, noon No.14038271   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek # 17764 >>14038170

 

Zes kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik, zijn door de Taskforce Slachtofferidentificatie van Europol niet meer in gevaar gebracht

 

Zes slachtoffers van kindermisbruik zijn geïdentificeerd en van schade verwijderd als gevolg van de 9e taskforce voor Slachtofferidentificatie, georganiseerd door het Europees Centrum voor cybercriminaliteit (EC3) van Europol.

 

Tussen 14 en 25 juni 2021 hebben 41 identificatiespecialisten uit de hele wereld hun krachten gebundeld om zoveel mogelijk slachtoffers van seksueel misbruik van kinderen te identificeren.

 

Europol beheert meer dan 59 miljoen unieke afbeeldingen en videobestanden in zijn speciale repository. Ter voorbereiding van de actie selecteerden Europol-specialisten beelden van slachtoffers waarvan de locatie en identiteit nog niet waren vastgesteld.

 

De deelnemers hebben hun inspanningen gebundeld om meer dan 300 reeksen te beoordelen. Voor 47 hiervan werd het waarschijnlijke land van productie vastgesteld. De betrokken EU-lidstaten werden onmiddellijk in kennis gesteld, zodat zij hun eigen onderzoek op nationaal niveau konden starten. Europol verleent nu steun aan deze landen om de kinderen zo snel mogelijk te beschermen en de daders te arresteren.

 

De volgende landen en agentschappen namen deel aan deze editie van de Victim Identification Taskforce: Australië, België, Bosnië-Herzegovina, Canada, Denemarken, Estland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Hongarije, INTERPOL, Letland, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zwitserland, Oekraïne, US ICE EN US FBI.

 

HOE U KUNT HELPEN KINDERMISBRUIK TE STOPPEN

 

In juni 2017 lanceerde Europol het crowdsourcing Stop Child Abuse - Trace An Object-initiatief, dat voortkwam uit het werk van deze Taskforce.

 

In het kader van dit initiatief worden regelmatig niet-confronterende details van beelden uit cold cases van seksueel misbruik van kinderen openbaar gemaakt in de hoop dat iemand een detail herkent dat kan helpen om de locatie van het slachtoffer te beperken.

 

Tot dusver heeft dit initiatief de volgende resultaten opgeleverd::

 

Meer dan 26 800 tips zijn verzonden via het grote publiek;

 

Onderzoekers konden een land in 105 gevallen beperken;

 

12 kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik van kinderen zijn geïdentificeerd en van de schade verwijderd;

 

Vier daders zijn geïdentificeerd en vervolgd.

 

Elk stukje informatie helpt. De beelden kunnen worden bekeken op: https://www.europol.europa.eu/stopchildabuse

 

Kijk of u ons kunt helpen een detail te identificeren dat onderzoekers kan leiden naar een kind slachtoffer van misbruik.

 

https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/six-children-victim-of-sexual-abuse-removed-harm-result-of-europol%E2%80%99s-victim-identification-taskforce

Anonymous ID: 99b512 July 8, 2021, 11:12 a.m. No.14081439   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 21 >>14072834

 

CDC manipuleerde studiegegevens om aan te tonen dat de Covid-19 vaccins veilig zijn voor zwangere vrouwen wanneer in werkelijkheid 4 op de 5 een miskraam kreeg

 

https://dailyexpose.co.uk/2021/07/06/cdc-manipulated-study-data-to-show-the-covid-19-vaccines-are-safe-for-pregnant-women-when-in-reality-4-in-5-suffered-a-miscarriage/

 

Gegevens zijn gemanipuleerd door wetenschappers die een real-world studie voor de CDC uitvoeren om aan te tonen dat de covid-19 vaccins veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap, maar een analyse van de feitelijke bevindingen toont aan dat 4 van de 5 gevaccineerde zwangere vrouwen een miskraam hebben gehad.

 

De studie "Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons" is gepubliceerd op het New England Journal of Medicine. Van 14 December 2020 tot 28 februari 2021 werden gegevens van het" v-safe after vaccination health checker " surveillance systeem, de V-safe pregnancy registry en het vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) gebruikt om de initiële veiligheid van mRNA Covid-19 vaccins bij zwangere personen te karakteriseren.

 

De conclusie van de auteurs van de studie is als volgt: –

 

"Voorlopige bevindingen toonden geen duidelijke veiligheidssignalen aan bij zwangere personen die mRNA Covid-19 vaccins kregen. Er is echter meer longitudinale follow-up nodig, inclusief follow-up van grote aantallen vrouwen die eerder tijdens de zwangerschap zijn gevaccineerd, om de resultaten van de moeder, de zwangerschap en het kind te informeren.’

 

De auteurs van de studie, waaronder het 'CDC v-safe Covid-19 Pregnancy Registry Team' waren in staat om dit te concluderen als gevolg van de manier waarop ze presenteerden hun bevindingen die als volgt waren –

 

'Onder 827 deelnemers die een voltooide zwangerschap hadden, resulteerde de zwangerschap in een levende geboorte in 712 (86,1%), in een spontane abortus in 104 (12,6%), in doodgeboorte in 1 (0,1%), en in andere uitkomsten (geïnduceerde abortus en buitenbaarmoederlijke zwangerschap) in 10 (1,2%).’

 

De auteurs van de studie maakten ook de volgende bewering op basis van de bovenstaande cijfers –

 

Hoewel niet direct vergelijkbaar, waren de berekende percentages van ongunstige zwangerschaps-en neonatale uitkomsten bij personen die tegen Covid-19 waren gevaccineerd en een volledige zwangerschap hadden, vergelijkbaar met de incidentie die werd gemeld in onderzoeken met zwangere vrouwen die werden uitgevoerd vóór de covid-19-pandemie.

 

Als we echter de kleine lettertjes van Tabel 4 lezen, waarin ze beweren dat slechts 104/12,6% van de 827 voltooide zwangerschappen resulteerde in een miskraam (spontane abortus), kunnen we zien dat de cijfers die ze hebben gepresenteerd zeer misleidend zijn.

 

Vanwege de 827 voltooide zwangerschappen had 700 / 86% van de vrouwen tijdens het derde trimester van de zwangerschap een dosis van het Pfizer-of Moderna covid-19-vaccin gekregen. Het derde trimester van de zwangerschap is van week 27-40, en het is daarom onmogelijk om een miskraam te lijden vanwege het feit dat ze worden beschouwd als voorafgaand aan week 20 van een zwangerschap.

 

Dit betekent dat slechts 127 vrouwen ofwel het Pfizer of Moderna covid-19 vaccin kregen tijdens het eerste / tweede trimester, waarbij 104 van de vrouwen helaas hun baby verloren.

 

Daarom is de incidentie van miskramen 82%, niet 12,6% zoals weergegeven in de bevindingen van het onderzoek.

 

Het is onmogelijk voor iedereen die tijdens het derde trimester is gevaccineerd om een miskraam te krijgen met betrekking tot de parameters die in het onderzoek zijn vastgesteld. Een zwangerschapsverlies in dit geval zou worden beschouwd als een stilstaande geboorte, die optreedt na week 20 van de zwangerschap.

 

De auteurs van deze studie hebben de gegevens gemanipuleerd om aan te tonen dat de covid-19 vaccins veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap. De feitelijke bevindingen tonen aan dat ze er verre van zijn. Hun acties hebben nu ernstige gevolgen voor vrouwen in heel het Verenigd Koninkrijk.

 

Op 23 juni 2021 hebben in totaal 289 vrouwen het verlies van hun baby gemeld als gevolg van de covid-19 vaccins. Het werkelijke aantal kan echter oog-wateringly hoger zijn als gevolg van slechts 1% – 10% van de bijwerkingen worden gemeld aan het schema.

 

153 meldingen van een miskraam, 1 melding van een treurig stervende premature baby, 5 meldingen van foetale dood en 4 meldingen van doodgeboorte zijn gemeld als bijwerkingen van het Pfizer-vaccin.

 

113 meldingen van miskramen, 1 melding van foetale dood en 2 meldingen van doodgeboorte zijn gemeld als bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin.

 

7 meldingen van miskramen zijn gemeld als bijwerkingen van het recent goedgekeurde Moderna vaccin.

 

Als dit geen flagrante misdaad tegen de mensheid is, dan weten we niet wat wel.

Anonymous ID: 99b512 July 9, 2021, 8:46 a.m. No.14087450   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 22 >>14086352

 

Nieuwe Wuhan gelinkte e-mails tonen negen subsidies van Fauci ' s NIAID naar EcoHealth voor bat coronavirus onderzoek

 

https://www.lifesitenews.com/news/new-wuhan-linked-emails-show-nine-grants-from-faucis-niaid-to-ecohealth-for-bat-coronavirus-research

 

'Deze documenten zijn van wereldwijd belang, omdat ze suggereren dat het lab van Wuhan grote bio-veiligheidsproblemen had en de Amerikaanse regering zorgvuldig toezicht hield op haar activiteiten vanuit een perspectief van nationale veiligheid, zelfs terwijl de financiering ervan,' zei Judicial Watch President.

 

WASHINGTON D. C., 9 juli 2021 (Judicial Watch) – Judicial Watch kondigde vandaag aan dat het 301 pagina ' s van e-mails en andere verslagen van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) ambtenaren in verband met het Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China, onthullend belangrijke samenwerkingen en financiering die begon in 2014. Uit deze nieuwe gegevens blijkt dat NIAID negen China-gerelateerde subsidies aan EcoHealth Alliance gaf om het ontstaan van het coronavirus bij vleermuizen te onderzoeken en de hoogste uitgever van subsidies aan het Wuhan lab zelf was van het National Institute of Health (NIH).

 

Deze gegevens bevatten ook een e-mail van de Vice-directeur van het Wuhan Lab waarin een NIH-ambtenaar wordt gevraagd om hulp bij het vinden van ontsmettingsmiddelen voor decontaminatie van luchtdichte pakken en binnenoppervlakken.

 

Daarnaast vermeldt een aankondiging van de Wereldgezondheidsdag " succesvolle activiteiten "van de samenwerking tussen de VS en China, waaronder" gedetailleerd toezicht in heel China en in andere landen op de opkomst van coronavirussen "en de ontvangst door de NIH van influenzamonsters uit China om "de risico' s te beoordelen die verbonden zijn aan opkomende varianten voor pandemische en zoönotische dreiging.”

 

De gegevens tonen verder aan dat Dr.Ping Chen, de vertegenwoordiger van NIAID in China, in 2018 hoorde van een "type nieuw griepvaccin met behulp van nano-technologie van het Chinese Wuhan Institute of Virology," en ontdekte dat de Chinezen alle internetlinks naar rapporten over de nieuwe technologie hadden geblokkeerd. Dit leidde Chen om een dringende "night note" te schrijven aan Amerikaanse overheidsfunctionarissen. De nota zei: "het intranasale nano-vaccin kan zich richten op breedspectrum griepvirussen en induceert robuuste immuunreacties.”

 

De documenten bevatten ook een foto van het Wuhan facility building genomen door Dr.Chen.

 

De documenten werden verkregen door middel van een freedom of Information Act (FOIA) rechtszaak voor records van communicatie, contracten en overeenkomsten met het Wuhan Institute of Virology in China (Judicial Watch, Inc. v. U. S. Department of Health and Human Services (No. 1: 21-cv-00696). De rechtszaak zocht specifiek naar documenten over NIH-subsidies die ten goede kwamen aan het Wuhan Institute of Virology. Het agentschap verwerkt slechts 300 pagina ' s records per maand, wat betekent dat het tot eind November zal duren voordat de records volledig worden beoordeeld en vrijgegeven onder FOIA.

 

De negen subsidies aan EcoHealth Alliance omvatten de volgende: …

Anonymous ID: 99b512 July 11, 2021, 10:19 a.m. No.14100758   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 22 >>14099825

 

Geen krantenkoppen: nieuwe studie toont aan dat kinderen in het Verenigd Koninkrijk 99,995% kans hebben om COVID-19 te overleven

 

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/lies-since-joe-bidens-inauguration-cdc-recording-flu-hospitalizations-covid-cases/

 

Misschien vertrouwen we ze meer als ze stoppen met liegen.

 

Dr. Fauci, de CDC en de Biden administratie blijven aandringen op ouders om hun kinderen te laten vaccineren voor het coronavirus.

 

Dit ondanks het feit dat kinderen een kans van 99,995% hebben om het virus te overleven.

 

Stanford Professor van de geneeskunde Dr. Jay Bhattacharya sloot zich aan bij Cortez en Pelligrino op vrijdagavond om de nadruk van de Biden administratie te bespreken om elk kind in de VS te vaccineren voor het gevaarlijke en onvoorspelbare covid-19 vaccin.

 

Tijdens de discussie bracht Steve Cortez een recent onderzoek naar voren in het Verenigd Koninkrijk waaruit bleek dat slechts 6 kinderen van de bijna een half miljoen covid-infecties aan de ziekte stierven. 19 andere sterfgevallen waren kinderen met reeds bestaande aandoeningen.

 

En toch staan de CDC en Biden administratie erop om kinderen te vaccineren van een ziekte die minder dodelijk is dan de griep of verdrinking.

 

Dit is een verbluffende studie.

 

Waarom zouden de autoriteiten kinderen gezichtsmaskers en vaccins geven voor het coronavirus als het bijna onmogelijk is voor kinderen om aan deze ziekte te sterven?

Anonymous ID: 99b512 July 20, 2021, 11 a.m. No.14161867   🗄️.is 🔗kun

George Soros en Bill Gates' gesteunde Consortium te kopen U. K. Maker van Covid Tests voor $ 41 miljoen

 

Miljardairs George Soros en Bill Gates maken deel uit van een consortium ingesteld om te kopen Mologic, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde maker van Covid-tests, in een poging om de toegang tot "betaalbare state-of-the-art medische technologie" over de hele wereld, volgens een verklaring vrijgegeven maandag.

 

Het Soros Economic Development Fund en de Bill & Melinda Gates Foundation hebben de lancering aangekondigd van een nieuw initiatief, Global Access Health (GAH), gericht op het versterken van de wereldwijde uitrol saving medical technology en de daaropvolgende overname van Mologic Ltd, het best bekend vandaag voor de diepe neusvleugels technologie gebruikt om snelle covid-19 testen te leveren. De technologie kan ook worden gebruikt om te testen op dengue, bilharzia en rivierblindheid.

Bill Gates En Ben Affleck Spreken Op De Hoorzitting" Diplomatie, Ontwikkeling En Nationale Veiligheid"

 

Bill Gates, Co-voorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation Getty Images

 

De snelle zogenaamde laterale flow-tests bieden een vroegtijdige waarschuwing voor Covid-19 en zijn over de hele wereld gebruikt als hulpmiddel bij het heropenen van winkels, bars, sportevenementen en werkplekken door een vroegtijdig waarschuwingsresultaat te geven voor mensen die misschien geen symptomen hebben, maar nog steeds besmettelijk zijn en het virus aan anderen kunnen geven. In het Verenigd Koninkrijk moeten laterale covid-tests worden bevestigd door een tweede test voordat Covid-19 officieel wordt gediagnosticeerd.

 

Het Gah consortium, waaronder Soros' en Gates 'filantropische wapens, zal investeren" ten minste " $41 miljoen in deze deal, volgens de verklaring.

"Unieke Transactie"

 

Soros en Gates maken deel uit van de miljardairgemeenschap die hun filantropische inspanningen willen richten op het zogenaamde mondiale zuiden, waarbij ze in grote lijnen verwijzen naar de regio ' s van Latijns-Amerika, Azië, Afrika en Oceanië die veel angst zullen achterlaten als het meer welvarende Westen zijn programma van vaccinaties, testen en biosecure bubbels in de komende jaren versnelt. Sean Hinton, de CEO van het Soros fonds, zei in een verklaring dat de pandemie "pijnlijk heeft aangetoond dat de fundamentele ongelijkheden" in de wereldwijde volksgezondheid, toe te voegen dat deze "unieke transactie" filantropische fondsen en investeerders samen heeft gebracht om het probleem aan te pakken.

George Soros Spreekt Op Carnegie Endowment

 

Investeerder George Soros spreekt tijdens een programma gehost door de New America Foundation. Getty Images

 

Roxana Bonnell, een volksgezondheidsexpert van Soros' Open Society Foundations, die beweert ' s werelds grootste particuliere financier te zijn van mensenrechten-en maatschappelijke belangenorganisaties, zei: "Zoals we tijdens de covid—19-pandemie hebben gezien, is toegang tot testen absoluut essentieel als het gaat om het beheersen van de verspreiding van besmettelijke ziekten-een kwestie die ons uiteindelijk allemaal aangaat.”

Mologic Flow

 

Mologic werd opgericht in 2003 als een for-profit medisch onderzoek en innovatie laboratorium door CEO Mark Davis en zijn vader, Paul Davis, die mologic ' s chief scientific officer is. Paul Davis is ook bekend als de uitvinder van een andere wereldberoemde medische technologie: de Clearblue zwangerschapstest, die voor het eerst werd gelanceerd in 1988. De zwangerschapstest was ' s werelds eerste commerciële toepassing van laterale flow-technologie, beweert het bedrijf.

 

Mologic heeft in het verleden met Gates' filantropische arm gewerkt. In 2016 richtte Mologic het Center for Advanced Rapid Diagnostics (CARD) op met een subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation.

 

https://www.forbes.com/sites/daviddawkins/2021/07/19/george-soros-and-bill-gates-backed-consortium-to-buy-uk-maker-of-covid-lateral-flow-tests-for-41-million/?sh=5c8ea2b72687