Anonymous ID: c4171f April 30, 2021, 5:13 a.m. No.13548764   🗄️.is 🔗kun   >>0186 >>0929 >>7784 >>8868

Hi Frens, ik was de eerste bakker die de eerste 4 broodjes voor Nederland. ik heb een trieste mededeling. Afgelopen 28 april is een groot Nederlands patriot overleden. Onze Mrs.NarQie. Zij was een patriot van het eerste uur en mijn maatje de afgelopen 5 jaar. Zij miste geen rally van haar held, Donald J. Trump. Wij beiden hebben nachten opgezeten om elk woord en elk beeld tot ons te nemen. Verder heeft deze patriot mede een website, een forum , discord channel, Covfefe Reports en diverse Telegram kanalen. Dit alles om de burgers in Nederland uit een coma te halen. Om mensen de andere kant van het verhaal te vertellen over vaccins en het testen. Over dat mondjesmaat onze vrijheden wordt ontnomen en gaf als voorbeeld The Great USA aan. Wij hebben wat tegenslag gehad zoals velen van ons. Verwijderd van YT, FB, Twiiter and more. Maar telkens stonden wij op om opnieuw het fake nieuws te bestrijden en onze Mrs. NarQ was daar een groot strijder in. Zo ook haar ongelooflijke strijd om de misdaden tegen de kinderen wereldwijd in het licht te brengen. Denk maar even aan jullie oproep destijds: #DisneyGate. Ik kan uren doorgaan over welke acties er allemaal zijn opgestart om de Nederlandse burgers wakker te krijgen. Maar dit is wel genoeg denk ik.

 

Mrs Narqie sprak altijd vol bewondering over jullie anons en autisten. Over hoe snel jullie verhalen konden debunken en moest altijd vreselijk lachen om de meme's die jullie maken. Wij hebben op zeker er een heleboel gejat. ThanQs

 

Mrs.NarQie heeft vele posten op jullie buns geplaatst en was helemaal in de gloria wanneer ze las dat haar reactie in de notables kwamen.

 

Nu hebben wij als Team Six een eerbetoon aan onze MrS. NarQie gemaakt. Ik doe de link erbij en staat op telgram kanaal Covfefe Report. Het is uiteraard in het Nederlands maar wanneer je kijkt zie je wel de strekking en de bedoeling hiervan

 

Hoe dan ook, Wij gaan haar verschrikkelijk missen en vraag aan jullie is, willen jullie dit massaal delen op Social Media of waar je ook kan. Het zou ook voor Mrs. NarQie zijn als dit ook in de notables zou komen. Zij zou zeggen: Yeah Kek!

 

Een groot patriot is heengegaan maar wij zetten haar strijd voort!

 

Mrs. NarQie o7