Anonymous ID: 67c022 May 1, 2021, 4:25 a.m. No.13556352   🗄️.is 🔗kun

Hei Frens, olin ensimmäinen leipuri, joka teki ensimmäiset 4 pullaa Alankomaita varten. minulla on surullinen ilmoitus. Viime huhtikuun 28. päivä kuoli suuri hollantilainen patriootti. Rouva NarQie. Hän oli patriootti ensimmäisellä tunnilla ja kaverini viimeiset 5 vuotta. Hän ei jättänyt väliin sankarinsa Donald J. Trumpin rallia. Me molemmat istuimme yöt valveilla nauttiaksemme jokaisesta sanasta ja kuvasta. Lisäksi tämä patriootti omistaa yhdessä verkkosivuston, foorumin , discord-kanavan, Covfefe Reportsin ja useita Telegram-kanavia. Kaikki tämä herättääkseen Alankomaiden kansalaiset koomasta. Kertoakseen ihmisille rokotteiden ja testauksen toisen puolen tarinasta. Siitä, että pikkuhiljaa vapauksemme viedään pois ja annettiin esimerkkinä Suuri Yhdysvallat. Meillä on ollut takaiskuja, kuten monilla meistä. Poistettu YT:stä, FB:stä, Twitteristä ja muusta. Mutta joka kerta nousimme jälleen taistelemaan valeuutisia vastaan, ja rouva NarQ oli siinä suuri soturi. Samoin hänen uskomaton taistelunsa lapsiin kohdistuvien rikosten paljastamiseksi maailmanlaajuisesti. Muistakaa vain kutsunne silloin: #DisneyGate. Voisin jatkaa tuntikausia siitä, mitä toimia on aloitettu Alankomaiden kansalaisten herättämiseksi. Mutta mielestäni tämä riittää.

 

Rouva Narqie puhui aina ihaillen teistä anoneista ja autisteista. Siitä, miten nopeasti pystytte kumoamaan tarinoita ja aina nauraa kauheasti tekemillenne meemeille. Me todellakin varastimme niistä paljon. ThanQs

 

Rouva NarQie on tehnyt monta viestiä teidän pullaanne ja oli ihan hymyssä suin, kun hän luki, että hänen kommenttinsa pääsi noteerattavaksi.

 

Nyt meillä kuutosjoukkueena on kunnianosoitus herra S:lle. NarQie:lle. Liitän linkin mukaan ja se on telgram-kanavalla Covfefe Report. Se on tietysti hollanniksi, mutta kun katsotte sitä, ymmärrätte sen merkityksen ja tarkoituksen. https://t.me/covfefereport.

 

Joka tapauksessa, tulemme kaipaamaan häntä hirveästi ja kysymys teille on, haluatteko jakaa tämän massiivisesti sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa voitte. Olisi myös rouva NarQien puolesta, jos tämä olisi myös ilmoituksissa. Hän sanoisi: Joo Kek!

 

Suuri patriootti on kuollut, mutta me jatkamme hänen taisteluaan!

 

WWG1WGA

 

Rouva NarQie o7