Anonymous ID: 18b17b April 26, 2021, 11:35 a.m. No.13517969   🗄️.is 🔗kun

Forenzicko pregledavanje glasova u AZ ce pokrenuti pravu lavinu u cijeloj Americi.

 

U mianmaru je soros vec skoro optuzen za upletenost u prevaru na izborima. Gotovo cijela amerika vec sada zna kako se prevara dogodila i da su Dominion Masine za glasanje povezane sa internetom i imaju bazne stanice po cijelom.svijetu. Takodjer svi vec znaju da je te iste masine vrlo lako hakirati.

 

Jovan Hutton Pulitzer je objasnio da se svaki..ali bas svaki glasacki listic(koji je legalan) moze pratiti pokocu QR koda. Moze se znati sva povijest lednog listica. Sve gdje se nalazio i gdje se kretao. On je takodjer nadodao da je ono sto ce se na ovom forenzickom analiziranju listica potpuna znanost podkrijepljena dokazima, a jedan od tih dokaza je i to da su oni listici koji su "kao bili dostavljani postom" vrlo lako uocljivi jer su morali biti presavijeni kako bi se slali postom. Zamislite panike sada kod demokrata haha?? !

 

Znaci, sada ide analiza svih glasackih listica koji su bili dostavljani postom, i ako su utvrdi da ti listici nisu presavijani to ce znaciti da listici, zapravo nikada nisu ni bili dostavljani postom vec su izvuceni ispod stola, tamo negdje iza ponoci tokom izbornog dana, i uvrsteni medju legalne listice kako bi Biden mogao ilegalno pobijediti i kako bi duboka drzava mogla pokrasti izbore.

 

Kokice spremne!

 

Molitva obavezna!

 

Bog ce pomoci..

 

Mi Ljudi imamo kontrolu.

 

Ova ploca znaci vise nego sto , cak i mi ovdje, za sada, mozemo zamisliti!!

Anonymous ID: 18b17b April 26, 2021, 11:38 a.m. No.13517986   🗄️.is 🔗kun

Trust the plan.

 

Q

 

 

Mislim da iz dana u dan, kada pomislimo da plan ne moze biti jasniji, on postaje sve jasniji i jasniji. Nevjerovatna operacija.

 

God Bless you Mister Trump. God Bless The Team.