Anonymous ID: 89570d Sept. 17, 2021, 4:50 a.m. No.14600777   🗄️.is 🔗kun   >>1499 >>3049 >>3718 >>7117 >>0504

Kijk: Van Meijeren noemt satanisch ritueel misbruik in één adem met hooggeplaatste ambtenaren, en wordt afgekapt

 

Er zijn harde feiten aan het licht gekomen waaruit blijkt dat er naar alle waarschijnlijkheid pedonetwerken actief zijn die zich schuldig maken aan satanisch ritueel misbruik, zei Kamerlid Gideon van Meijeren donderdag tijdens het debat over kindermisbruik en seksueel geweld.

 

Hij wees erop dat slachtoffers totaal geen vertrouwen hebben in de onafhankelijkheid van de commissie die zal worden gevormd om er onderzoek naar te doen omdat die commissie afhankelijk is van het ministerie van Justitie.

 

“In al die verhalen komen aan de lopende band namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren,” zei Van Meijeren. “[De slachtoffers] hebben er keer op keer op aangedrongen om die commissie volledig buiten het ministerie van Justitie te plaatsen.”

 

Vervolgens werd het FVD-Kamerlid onderbroken door voorzitter Paul van Meenen (D66). “Het is hier de goede gewoonte om niet over ambtenaren te spreken,” zei de voorzitter. “Dus dat gaan we ook niet doen. Ik ga het ook niet toestaan, want ambtenaren kunnen zich hier niet verdedigen. Dus laat u dat even buiten uw verhaal.”

 

“Er liggen beschuldigingen waarin onder meer hooggeplaatste ambtenaren… Er is al heel vaak in de Kamer gesproken over ambtenaren, er zijn zelfs Kamervragen gesteld over bepaalde ambtenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan misbruik. Dus het is bizar dat wij daar niet over zouden mogen spreken,” zei het FVD-Kamerlid.

 

“Als ambtenaren zich schuldig maken aan pedofilie dan moet dat besproken kunnen worden,” benadrukte van Meijeren.

 

https://www.ninefornews.nl/kijk-van-meijeren-noemt-satanisch-ritueel-misbruik-in-een-adem-met-hooggeplaatste-ambtenaren-en-wordt-afgekapt/

Anonymous ID: 89570d Sept. 30, 2021, 7:39 a.m. No.14692900   🗄️.is 🔗kun

>>14692403

 

Tjeetje… jij hebt nog een boel poep in je ogen.

Vandaar de bruine vogels.

 

De Jood zijn geloofsovertuiging is volgens mij net zo misbruikt als zovele.

Door ze allemaal over één kam te scheren ben je gewoon net zo slecht als een corrupte jood.

Anonymous ID: 89570d Dec. 14, 2021, 1:09 p.m. No.15193341   🗄️.is 🔗kun   >>7117 >>0504

Yeah right…

 

Gecrashte netwerkschijf veroorzaakt problemen bij Openbaar Ministerie

 

dinsdag 14 december 2021, 16:36 door Redactie, 13 reacties

Een gecrashte netwerkschijf veroorzaakt problemen bij het Openbaar Ministerie waardoor meer dan duizend medewerkers nagenoeg niet kunnen werken, zo meldt NRC op basis van interne communicatie. Op de datadrager zijn onder andere bestanden, persoonlijke instellingen, inloggegevens en mailbestanden opgeslagen. De in totaal 1089 getroffen OM-medewerkers kunnen geen verbinding met de netwerkschijf maken.

 

Verschillende officieren van justitie laten tegenover NRC weten dat zij tijdens zittingen in de rechtbank moeilijkheden ondervinden omdat in steeds meer zaken strafdossiers alleen digitaal te raadplegen zijn. Zo valt het GPS-systeem (Geïntegreerd Processysteem Strafrecht), dat dit mogelijk moet maken, nu regelmatig uit. Volgens de officieren moeten ze soms in een zitting rechters vragen om hun dossier te mogen gebruiken.

 

Een woordvoerder van het OM erkent de storingen in het GPS-systeem en dat die problemen op zittingen veroorzaken. Het OM heeft naar eigen zeggen geld en mankracht uitgetrokken om de problemen te verhelpen, maar dit heeft nog geen einde aan de storingen gemaakt.

 

Aanklagers stellen verder dat door problemen met de netwerkschijf stukken weg zijn, alsmede mailarchieven. Daardoor weten ze niet met wie ze over een strafzaak communiceerden. Ict-directeur Van der Made noemt de storing zo ernstig dat herstelwerkzaamheden niet zomaar zijn uit te voeren. Ook is hij bang dat een herstelactie de data op de netwerkschijf onherstelbaar beschadigt.

 

Een woordvoerder van het OM laat weten dat de belasting van het netwerk veel groter is geworden doordat de organisatie meer digitaal is gaan werken. Daarnaast zorgt het vele thuiswerken voor een grotere belasting. Hierdoor zijn de grenzen van de capaciteit eerder bereikt. Volgens het OM zal er nog wel "enige tijd overheen gaan" voordat medewerkers veilig en adequaat kunnen thuiswerken.

 

https://www.security.nl/posting/734152/Gecrashte+netwerkschijf+veroorzaakt+problemen+bij+Openbaar+Ministerie

Anonymous ID: 89570d Dec. 20, 2021, 12:36 p.m. No.15226266   🗄️.is 🔗kun   >>6432 >>7117 >>0504

>>15226234

 

"Of course, the meeting will only be held if the forum can guarantee safety and health of all participants."

 

Omicron forces WEF to postpone flagship event again

 

On Monday, WEF said it would defer the gathering of influential global business and political heads from the planned date in January to an undefined time in early summer.

 

WEF organisers said the spread of the Omicron variant made it “extremely difficult to deliver a global in-person meeting” and had decided to defer the event following advice from the Swiss authorities.

 

The flagship meeting, which regularly assembles 3,000 decision-makers from politics, business, civil society and culture, was cancelledExternal link last year after plans to move it to SingaporeExternal link proved unworkable.

 

In September, WEF announced that the annual meeting would return to its traditional home of DavosExternal link from January 17-21. But the subsequent spread of the Omicron coronavirus variant has put paid to these plans.

 

WEF has not given a precise date or location for moving the event this year.

 

“The deferral of the Annual Meeting will not prevent progress through continued digital convening of leaders from business, government and civil society,” said WEF founder Klaus Schwab in a statementExternal link. “Public-private cooperation has moved forward throughout the pandemic and that will continue apace. We look forward to bringing global leaders together in person soon.”

 

The move will again be a blow to the Swiss Alpine resort of Davos that relies on the annual gathering each year to boost its economy.

 

https://www.swissinfo.ch/eng/business/omicron-forces-wef-to-postpone-flagship-event-again/47206348

Anonymous ID: 89570d Feb. 2, 2022, 11:48 a.m. No.15529340   🗄️.is 🔗kun

Ik ben ook nooit zo'n fan geweest van ashkenazi met hun genetische afwijkingen.

Net of het niet echt mensen zijn.

De bron van leugens en bedrog.

Anonymous ID: 89570d March 9, 2022, 10:51 a.m. No.15821910   🗄️.is 🔗kun   >>0504

Van Meijeren (FVD) CLASHT met hele Kamer over vrijheid van meningsuiting

 

Weer een machtig staaltje vertoon in de tweedekamer.

'Gideon de Geweldenaar