Anonymous ID: f57084 Aug. 2, 2022, 10:33 a.m. No.16949530   🗄️.is 🔗kun   >>9612 >>1397

VN verklaart oorlog aan ‘gevaarlijke’ complottheorieën: ‘Wereld wordt niet heimelijk gerund door elite’

 

Unesco zegt zich ernstig zorgen te maken over de toename van ‘desinformatie’ en ‘complottheorieën’. “Complottheorieën kunnen gevaarlijk zijn,” waarschuwt het VN-agentschap. “Vaak negeren ze wetenschappelijk bewijs en polariseren ze de samenleving met ernstige gevolgen. Dit moet stoppen.”

 

De directeur-generaal van Unesco stelt dat complottheorieën ‘schade kunnen toebrengen aan mensen, aan hun gezondheid’. “Ze versterken misvattingen over de pandemie, en versterken stereotypen die geweld en gewelddadige, extremistische ideologieën kunnen aanwakkeren,” aldus Audrey Azoulay.

 

Het VN-agentschap heeft een heuse campagne gelanceerd die mensen moet helpen om complottheorieën te herkennen, debunken en te melden (!) om te voorkomen dat ze zich verder verspreiden.

 

Deze campagne wordt uitgevoerd in samenwerking met de Europese Commissie, Twitter en het World Jewish Congress. De VN heeft een toolkit gemaakt om eenieder te ‘debunken’ die ook maar durft te beweren dat overheden niet eerlijk en transparant zijn.

 

De VN waarschuwt ook dat George Soros, de Rothschilds en Israël niet gelinkt moeten worden aan ‘vermeende complotten’.

 

Wereldgebeurtenissen ‘worden niet in het geheim achter de schermen gemanipuleerd door machtige spelers met kwade bedoelingen’, beweert de VN.

 

Als je een complotdenker tegen het lijf loopt, mag je volgens het VN-agentschap onder geen beding in discussie gaan. De complotdenker zal namelijk zeggen ‘dat jij onderdeel bent van het complot en dat geloof versterken’. Bovendien zal de complotdenker zijn of haar denkbeelden ‘waarschijnlijk vurig verdedigen’. Dat is natuurlijk uit den boze.

 

In plaats daarvan moet je ‘empathie’ tonen, de complotdenker ‘niet ridiculiseren’ en als je een journalist bent, moet je hem of haar ‘rapporteren’ op social media en ‘contact opnemen met je lokale of nationale persraad of ombudsman’.

 

saus: https://www.ninefornews.nl/vn-verklaart-oorlog-aan-gevaarlijke-complottheorieen-wereld-wordt-niet-heimelijk-gerund-door-elite/

Anonymous ID: f57084 Aug. 2, 2022, 10:52 a.m. No.16949612   🗄️.is 🔗kun

>>16949530

Henry Makow: "Creative Destruction" & Then, 6uild 6ack 6etter

 

(Editor's Note. I just posted this six weeks ago but we need to understand the enemy's real occult nature. They smile and lie to your face while they stick a knife into you. They call decadence and death "progress." Snap out of it folks. We're dealing with Evil incarnate. See the new First Comment below article.)

 

Saus (Engels): https://henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html