Anonymous ID: 1b05e6 Feb. 22, 2019, 12:58 a.m. No.5322038   🗄️.is 🔗kun   >>2123

Morgen chappies, hang hier rond sinds november 2017. Voornamelijk lurken. Al wakker sinds 2009 dus de huidige onthullingen zijn niet nieuw maar wel erg belangrijk voor de toekomst!

 

Voor Nederland is met name van belang dat Nederland fungeert als doorvoer haven voor allerlei zaken voor de deepstate, internantionaal bedrijfsleven en maffia(geld, mensen, drugs).

 

Verder staat Nederland aan de basis van Bilderberg en daarmee Europa. Nederland is samen met België nummer 1 in pedo gerelateerde zaken(kijk alleen maar eens naar de straffen voor zedenzaken in vergelijking tot belasting ontduiking of zaken waarbij grote sommen geld gestolen zijn. Zedendelinquenten verdienen de zwaarste straffen al dan niet de ultieme straf).

 

Verder is de EU natuurlijk de spil in veel kwaad in Europa. Kijk alleen maar naar de harde hand van Europa in Frankrijk(EU huurlingen leger) . De EU is een ongekozen zooitje dictators die uit is op totale controle op het Europese continent. De EU heeft als doel de verschillende culturen van de huidige landen door massa immigratie, onvrede en armoede te laten samensmelten tot een dom volk. Welke alleen doet wat het moet doen produceren en consumeren. Vrijheid wordt steeds verder in een hoek gedreven. De huidige klimaat plannen zijn hier onderdeel van. Als iedereen zijn energie behoefte via elektriciteit heeft is het veel makkelijker de prijs op te voeren of de kraan dicht te draaien. Het is het middel om mobiliteit en levensbehoefte(eten, warmte) te controleren en manipuleren. Dit is nu al deels het geval alleen verdeeld over gas, water, elektriciteit en benzine/diesel.

Anonymous ID: 1b05e6 March 18, 2019, 5:12 a.m. No.5751075   🗄️.is 🔗kun   >>2068

Vergeet Operation Gladio niet. Eerst NZ nu NL. Action, Reaction.

https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/operatie-gladio-tegen-eigen-volk/