Anonymous ID: 481234 May 4, 2019, 9:17 a.m. No.6412140   🗄️.is 🔗kun

EU president: Rechtspopulisten krijgen na verkiezingen geen enkele hoge functie

 

Juncker noemt Zuid Afrika –met massale armoede, grote maatschappelijke spanningen en de hoogste criminaliteitscijfers ter wereld- als grote voorbeeld – ‘Over een paar jaar zullen ongehoorzame lidstaten ons niet meer kunnen storen’ . Frans Timmermans weet het al zeker: hij wordt na Juncker het nieuwe gezicht van de totalitaire linksfascistische EU-superstaat.

 

Lees artikel verder:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/eu-president-rechtspopulisten-krijgen-na-verkiezingen-geen-enkele-hoge-functie/

Anonymous ID: 481234 May 5, 2019, 3:48 a.m. No.6419379   🗄️.is 🔗kun

 

 

ROBERT JENSEN

 

De enige echte journalist die de MSM aan durft te pakken

 

Robert Jensen is de enige journalist die de moed heeft om de MSM aan te pakken en hun te wijzen op hun schandalige misinformatie die zij over Nederland sproeien als een hitsige stinkdier. (Met alle respect voor een stinkdier)

 

Robert deed dat eerst via tv uitzendingen op RTL maar moest daarmee stoppen. Te veel tegengeluid is niet waar de MSM op zit te wachten.

 

Robert heeft besloten om over te gaan op podcast en heeft nu een eigen website: www.jensen.nl Verder is Robert te bereiken via zijn twat account: @robertjensen. Laten wij hem allemaal steunen! Volg hem, deel zijn links, deel zijn twats en steun de Great Awakening. Het wordt ook tijd dat Robert gaat begrijpen dat deze movement wereldwijd is en dat ook de Gilets Jaunes daar een onderdeel van uitmaken. Hoe dan ook

 

WWG1WGA

Anonymous ID: 481234 May 5, 2019, 4:19 p.m. No.6424067   🗄️.is 🔗kun   >>6694

VRIJHEID?

 

De Gilets Jaunes zijn afgelopen zaterdag voor de 25ste week de straat weer opgegaan. Wetend dat er sluipschutters op de daken zitten en dat het EU leger van Macron hard en medogenloos kan toeslaan. Toch waren zij er weer. Waarom? Omdat zij heel goed beseffen wat deze strijd inhoudt. Zij vechten tegen de corruptie, tegen pedofilie, tegen de centrale banken en zo dus indirect voor hun vrijheid.

 

Gisteren vierden wij bevrijdingsdag! Hoe vrij zijn wij eigenlijk?

Wij mogen niet eens een geel hesje dragen als uiting tegen het beleid van dit land.

Elk besluit van deze regering kan je niet meer aanvechten, omdat zij het referendum hebben afgeschaft.

Dat de meeste mensen in ons land nog in coma zijn, is te wijten aan de media die ons het andere nieuws onthoudt.

Hoe bedoel je nu ‘wij zijn vrij?

 

Het is al eerder opgemerkt. De nederlander stelt in de ochtend maar twee vragen: 1) wat eten wij vanavond?

2) wat komt er op tv?

 

Dat heeft de andere partij maar mooi gedaan. ONS IN SLAAP GESUST! We hoeven niet meer na te denken en dat doen wij massaal ook niet meer. Waar is de kritische nederlander gebleven? Die altijd vraagt:’waarom? Alles wordt voor je geregeld en je loopt als een lam naar de slachtbank. Of je denkt nog: Het al toch wel meevallen? Nee dus, het valt niet mee. Het is tijd om een tegengeluid af te geven.

 

Je ziet het hier nu in dit broodje gebeuren. In het begin een hoop reacties van ‘oh wat zijn we blij. Nu echt een eigen nederlands broodje’. Maar puntje bij paaltje, zijn het allemaal lezers die denken dat anderen wel de kastanjes uit het vuur halen. Het broodje wordt toch wel gevuld. Nee dus. Het staat stil.

 

De Fransen zijn voor de 25ste keer de straat opgegaan voor hun vrijheid. Wat een dappere mensen. Zij weten natuurlijk wel wat een revolutie is gezien hun geschiedenis. Maar zij zijn tenminste wakker! Zij laten hun land niet naar de verdommenis gaan door een corrupte criminele organisatie. Zij beseffen als zij nu niks doen hun (klein)kinderen slaaf worden van de staat.En dat vrijheid niet meer ondergaan kan worden maar alleen als een woord overblijft in de geschiedenisboeken. Zij weten dondersgoed dat dit een strijd is tussen goed & kwaad. Je krijgt maar 1 kansom het goed te doen.

 

Aan al die mensen die eerder hier zijn geweest. Come on! Er is zat nieuws en verhalen die hier geplaatst kunnen worden. Er zijn zat onderwerpen om meme’s van te maken. Deel deze link. Maak Qanon bespreekbaar! Help ons de mensen wakker te maken! Geef de mensen het nieuws wat zij anders nooit zullen horen van de corrupte MSM. vergeet niet: WIJ ZIJN NU HET NIEUWS.

 

Laten wij met zijn allen, deze vrijheid die wij nu nog hebben, om die te gebruiken en te strijden voor echte vrijheid.

 

WWG1WGA

Anonymous ID: 481234 May 6, 2019, 12:22 p.m. No.6430397   🗄️.is 🔗kun

D66-Europarlementariër In ‘t Veld onder vuur om onkostenvergoeding

 

Europarlementariër Sophie in 't Veld (D66) ligt onder vuur na een artikel van HP/De Tijd

 

In 't Veld woont in Brussel, maar kreeg de afgelopen jaren wel een dagvergoeding voor verblijfskosten in die stad. Het gaat in ieder geval om tienduizenden euro's.

De dagvergoeding van 320 euro per officiële werkdag wordt overgemaakt aan Europarlementariërs, zodat die kosten van hotels, maaltijden en andere zaken rondom vergaderingen in Brussel en Straatsburg kunnen betalen.

 

Lees artikel verder:

https://nos.nl/l/2283482

Anonymous ID: 481234 May 7, 2019, 2:14 p.m. No.6439966   🗄️.is 🔗kun

Hoekstra wil EU-zondaars uit Schengenzone

 

EU-landen die het Stabiliteitspact negeren of de rechtsstaat ondermijnen, moeten worden uitgesloten van alle Europese subsidies, vindt minister van Financiën Wopke HoekstraSchengenzone

 

Lidstaten die weigeren een eerlijk deel asielzoekers op te nemen, worden uit de paspoortvrije Schengenzone gegooid. Met deze voorstellen wil de CDA-minister volgens de Volkskrant een dreigende implosie van de EU voorkomen

 

De paniek wordt steeds groter. Wij zijn op de goede weg.

 

Lees verder

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3545480/hoekstra-wil-eu-zondaars-uit-schengenzone

Anonymous ID: 481234 May 9, 2019, 10:14 a.m. No.6455196   🗄️.is 🔗kun   >>1165

>>6447345

GEEL HESJE

 

Je hebt helemaal gelijk anon om die vraag te stellen.

Waarom kleur veranderen en de eenheid verstoren?

 

Marco de Haas zal het waarschijnlijk allemaal goed bedoelen maar lijkt nog wat naiëf. Hij gaf zelf al eerder aan om de kleur te willen veranderen. Dit om een verschil te maken met de Gilets Jaunes. Nu heeft hij in ZIJN ogen een reden gevonden om de kleur te veranderen.

 

Ik vind het bizar. Als je totaal niet begrijpt waar de gele hesjes voor staan in Frankrijk, gebruik dan helemaal geen hesje en zet een oranje pet op.

 

Dit getuigt van zo weinig respect naar de Gilets Jaunes Deze dappere mensen vechten voor hun vrijheid en indirect ook voor de onze.

 

Ondanks snipers, geinfiltreerde antifa en losgeslagen Macron puppets, die zwaarbewapend hun eigen landgenoten in elkaar slaan, staan ze alweer klaar om voor de 26ste keer de straat op te gaan. Dat noemen wij overtuiging, geloven in de wat je doet. Denk je nu echt Marco dat zij dit voor hun lol doen of te hoge benzineprijzen?

 

Dit is een onderdeel van wereldwijd protest: The Great Awakening Om die reden zijn er nu al in 22 landen GELE hesjes betogingen. Om die reden treden er honderden CEO’s af, zijn er nu al 94.399 sealed indictments en zijn er honderden child traffickers opgepakt. Dat hoort allemaal bij de Great Awakening. Met als protest symbool een GEEL hesje.

 

Vindt het erg jammer dat wij hier in Nederland nog slapen en/of in coma liggen. Of dat ze zeggen: ‘dat zal zo’n vaart niet lopen. Wij willen ons ongenoegen uiten’. Of foei zeggen’. Dat mag niet Rutte, May, Macron en Merkel, Foei’.

 

Met deze niet respectvolle actie veroorzaak je verdeeldheid. Bewust of niet? Daar ben ik nog niet over uit.

 

Geeft de FRANSEN het respect wat zij verdienen en laat de kleur van de hesjes GEEL

 

WWG1WGA

Anonymous ID: 481234 May 15, 2019, 8:44 a.m. No.6504828   🗄️.is 🔗kun

Nieuwe partij Volt wil de geschiedenis ingaan als eerste pan-Europese partij

 

De nieuwe politieke partij Volt barst van de energie om met een fel pro-Europese toon Nederland te gaan veroveren Wat heet: heel Europa

 

Brexit raakte haar diep, vertelt Colombe Cahen-Salvador. Ze belde lang met haar Italiaanse vriend, Andrea Venzon, op de ochtend van 24 juni 2016, toen Engeland nee had gezegd tegen Europa. Ze moesten wat doen, vonden ze. Europa mocht niet uit elkaar vallen…..

 

Lees verder

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/nieuwe-partij-volt-wil-de-geschiedenis-ingaan-als-eerste-pan-europese-partij~b6616372/

 

Opvallend in dit artikel is dat deze partij financieel gesteund wordt door Open Society Foundation. Jawel, daar is Soros weer. De alarmbellen gaan met een oorverdovend lawaai weer af.

 

Deze partij VOLT lijkt te zijn opgericht vanuit paniek! Zij zelf hebben het over dat er te veel rechtse populistische partijen komen. Of te wel partijen die het voor hun burgers opnemen. En dat kan natuurlijk niet. Vandaar dat zij de PAN EUROPESE PARTIJ vorig jaar hebben opgericht. En normaal gaat dat niet zo snel. Maar met behulp van Soros en zijn geld, gaan de spreekwoordelijke deuren open. Aan ons om deze deuren met een bang weer dicht te knallen.

 

#StemZeWeg

#LijstZestienMijNietGezien

 

WWG1WGA

Anonymous ID: 481234 May 16, 2019, 3:13 a.m. No.6511742   🗄️.is 🔗kun

Ministerie ‘verdoezelt’ zware misdrijven door asielzoekers

 

Bij het vrijgeven van cijfers over het aantal misdrijven dat asielzoekers in ons land plegen, zijn zedenmisdrijven, zware mishandelingen en (pogingen) van moord en doodslag weggeschreven onder het kopje ‘overige

 

Eerder deze week gaf staatssecretaris Mark Harbers (Asiel, VVD) politiecijfers vrij van de criminaliteit die asielzoekers plegen, maar deze vormen van criminaliteit bleven daarin onbenoemd.

 

Dit kwam omdat ze zijn weggezet onder de noemer ‘overige’. Vanuit de Tweede Kamer klinken woedende reacties, nu De Telegraaf bij de politie is nagegaan dat daaronder dus ook zeer ernstige misdrijven blijken te vallen. PVV-leider Geert Wilders zegt dat op die manier ‘zware misdaden door asielzoekers zijn verdoezeld’ door het ministerie. Ook de SP is kritisch en wil opheldering van Harbers.

 

Het gaat in ieder geval om 79 zedenmisdrijven, 51 zware mishandelingen en 31 verdenkingen van (poging) moord en doodslag.

 

Lees verder

https://www.ad.nl/politiek/ministerie-verdoezelt-zware-misdrijven-door-asielzoekers~aa8b15fa/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Anonymous ID: 481234 May 16, 2019, 3:27 a.m. No.6511769   🗄️.is 🔗kun

Klimaatgeld in zwart gat

 

DEN HAAG - Meer dan half miljard euro heeft minister Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) vorig jaar uitgegeven aan internationale klimaatmaatregelen, zonder precies te weten wat er met dat geld gebeurt. De Algemene Rekenkamer is kritisch

 

Nederland heeft met 17 andere landen op de klimaattop in Parijs beloofd ontwikkelingslanden te helpen hun CO2-uitstoot terug te brengen. Daartoe wordt een fonds opgezet van 100 miljard dollar, waarvan een deel door private partijen wordt betaald.

 

Voor Kaag is het een van de belangrijkste onderdelen van haar beleid. Afgelopen jaar ging er 578 miljoen euro op aan internationale klimaatfinanciering, goed voor 16 procent van haar totale begroting…

 

Lees verder

‪https://www.telegraaf.nl/t/3593095/ ‬

 

P.S

Laten we ook niet vergeten dat laatst er 46 MILJARD verdampt is in pensioenfonds. Waar blijven de vragen?

Anonymous ID: 481234 May 16, 2019, 3:40 a.m. No.6511791   🗄️.is 🔗kun

Gemeenten kunnen grote aantallen mensen met schulden niet aan

 

ARNHEM/EDE - Gemeenten kunnen de grote aantallen mensen die hulp nodig hebben met hun schulden niet aan. Ze zien zó veel mensen in de financiële penarie zitten dat ze veel meer mensen moeten helpen dan mogelijk is.

Eric Reijnen Rutten 16-05-19

 

Divosa, de vereniging van gemeentelijk directeuren die over schuldhulpverlening gaan, stelt dat ‘de hoeveelheid mensen in de schuldhulpverlening veel meer is dan gemeenten kunnen verwerken’. ,,Het is dweilen met de kraan open”,stelt woordvoerder Jos Stuart.

 

In Nederland zitten naar schatting van budgetvoorlichter Nibud 710.000 huishoudens in de financiële problemen. ,,En 775.000 mensen lopen risico op ernstige financiële problemen”, stelt Stuart. Gemeenten helpen zo’n 200.000 mensen om van die schulden af te komen.

 

Lees verder

https://www.gelderlander.nl/arnhem/gemeenten-kunnen-grote-aantallen-mensen-met-schulden-niet-aan~af5fcbf9/

 

Dit wordt steeds erger. Als burgers in de schuld zitten,creëer je een voedingsbodem van ongenoegen wat snel overslaat in boos zijn op alles.

Dat gebeurt met opzet. Verdeeldheid zaaien onder de burgers.

Ik ben bang dat de mensen dit snel genoeg gaan merken.

Er is een alternatief: #StemZeWeg de 23ste.

Anonymous ID: 481234 May 17, 2019, 5:03 a.m. No.6520131   🗄️.is 🔗kun

Controle door gedachten programmering

 

Peter B. Meyer

 

Politieke correctheid

De overheid wil rellen en plunderingen zien

Taal, mening en cultuur vernederen

De woorden die mensen gebruiken, beïnvloeden hun manier van denken

De rijkste families beheersen de mondiale politiek en de economie

 

Hoe gedachten van mensen worden gecontroleerd

Niets is als het lijkt. Er wordt verteld dat anarchisme slecht is en democratie goed. Want, Anarchisten zijn hooligans die uitzinnig door de straten rennen, stenen gooien, en Molotovcocktails werpen, in het algemeen grote overlast veroorzaken. Maar in werkelijkheid is anarchie wezenlijk ‘Vrijheid’, geen slaaf zijn die gedwongen wordt tegen zijn wil te handelen. Aan de andere kant is democratie niets meer dan een dictatuur, waarbij 51% van de mensen de rechten van de andere 49% kunnen afnemen.

 

Feit is dat democratie een bedrog is, omdat het simpelweg de verdiende rijkdom van mensen verdeelt dat op langere duur leidt tot vernietiging. Denk altijd in spiegelbeeld, ze zeggen dat zwart wit is, terwijl het tegenovergestelde blijkt waar te zijn. Neem het geval van 5G dat wordt gepropageerd als een innovatie voor het welzijn van de mensheid, terwijl het niets minder is dan een massavernietigingswapen om 90% van de mensheid te vernietigen.

 

Lees verder

http://finalwakeupcall.info/blog/2019/05/15/controle-door-gedachte-programmering/

 

Wij zijn nu het nieuws

Anonymous ID: 481234 May 21, 2019, 9:56 a.m. No.6550989   🗄️.is 🔗kun   >>1464

Paniek in de EU

EU leiders luiden de alarmklokken

 

https://news.yahoo.com/eu-leaders-sound-alarm-over-populist-election-threat-101621709.html

Anonymous ID: 481234 May 23, 2019, 11:50 p.m. No.6576242   🗄️.is 🔗kun

NQP

>>6571844. #3336

>>6572005. #3337

>>6572190 #3338

>>6572270. #3339

>>6572484. #3340

>>6572667. #3341

>>6572698. #3342

>>6572842. #3343

>>6572954. #3344

>>6573291. #3345

>>6573322. #3346

>>6574269. #3347

Anonymous ID: 481234 May 25, 2019, 5:03 a.m. No.6585327   🗄️.is 🔗kun

Criminaliteit Overheid onderschat

 

Nederland typisch collusieland

 

"Die felle uithaal deed prof. Dr. C. van den Heuvel gistermiddag bij de aanvaarding van het hoogleraarschap Criminologie aan de Universiteit Maastricht. De jurist noemt Nederland in zijn oratie een typisch 'collusieland'. Bij collusie gaat het volgens van den Heuvel om een institutionele vorm van criminaliteit, waarbij het er gaat illegale praktijken van de overheid of bedrijven toe te dekken."

 

Lees verder:

http://www.sdnl.nl/collusie.htm

Anonymous ID: 481234 May 30, 2019, 5:07 a.m. No.6626479   🗄️.is 🔗kun

Dit is een trailer van KU-EN-EL

 

Wij gaan in de nabije toekomst meer filmpjes maken om de burgers van Nederland te Roodpillen. Dit is een onderdeel van de Great Awakening. Wij gaan proberen uit te leggen dat wij al jaren door een criminele organisatie worden gemanipuleerd. Een groot wapen van deze organisatie (wereldwijd) is het gebruik en onder controle hebben van de Main Stream Media. Er bestaat ook ander nieuws en jullie zullen dat niet leuk vinden. Meer volgt.

WWG1WGA

 

Bezoek ons discord: https://discord.gg/5CsxXw2

Bezoek onze chan: https://8ch.net/qresearch/res/5794762…

Bezoek de website: https://qanonnederland.wordpress.com

Anonymous ID: 481234 June 1, 2019, 8:04 a.m. No.6645033   🗄️.is 🔗kun   >>5081

5G JE SLUIPMOORDENAAR

 

PETER. B. MEYER

 

5G Verandert de menselijk breinfunctie

5G werkt op aanzienlijk hogere frequenties dan nu het geval is

Mobiele telefoon veroorzaakt slapeloosheid

Niet-geïnformeerd publiek moet worden voorgelicht

De meest gruwelijke vorm van mentale hersenspoeling

Wat kun je doen?

 

Het uitmoorden van het menselijk ras

 

De implementatie van 5G gaat onverminderd door in de Westerse wereld, Japan en China, ondanks het feit dat er geen verplichte gezondheids- en veiligheidstests zijn uitgevoerd. Deze illegale uitrol richt zich op de grootste stedelijke centra, met name op prominente locaties die kunnen worden gebruikt als een advertentie om te demonstreren hoe ‘prachtig‘ 5G is – dat het niet is.

 

Lees hier verder:

http://finalwakeupcall.info/blog/2019/05/29/5g-je-sluipmoordenaar/

Anonymous ID: 481234 June 2, 2019, 3:04 a.m. No.6651536   🗄️.is 🔗kun

KU-EN-EL Report 1

 

Wij gaan in de nabije toekomst meer filmpjes maken om de burgers van Nederland te Roodpillen. Dit is een onderdeel van de Great Awakening. Wij gaan proberen uit te leggen dat wij al jaren door een criminele organisatie worden gemanipuleerd. Een groot wapen van deze organisatie (wereldwijd) is het gebruik en onder controle hebben van de Main Stream Media. Er bestaat ook ander nieuws en jullie zullen dat niet leuk vinden.

 

WWG1WGA

 

Bezoek ons discord: https://discord.gg/5CsxXw2

Bezoek onze chan: https://8ch.net/qresearch/res/5794762…

Bezoek de website: https://qanonnederland.wordpress.com

Anonymous ID: 481234 June 2, 2019, 1:04 p.m. No.6654453   🗄️.is 🔗kun

Koningshuis kost jaarlijks €346 miljoen

(Geen €59 miljoen)

 

We begonnen ze al bijna te missen, het Republikeins genootschap. Maar de club heeft nu uitgerekend hoeveel het koningshuis écht zou kosten, dat zou zes keer meer zijn dan de officiële opgave en de Oranjes tot de duurste monarchie van Europa maken. Dit is de uitgebreide berekening.

 

Lees verder:

https://www.quotenet.nl/lifestyle/a213975/koningshuis-kost-jaarlijks-346-miljoen-geen-59-miljoen-213975/

 

Let wel: Dit is jullie/ons belastinggeld

WAKE UP!