Anonymous ID: de361a March 25, 2019, 7:43 a.m. No.5880623   🗄️.is 🔗kun

Op 13 juli 2018 schreef ik een klein stukje over Maud Oortwijn. Vandaag wilde ik kijken of er nog een update was toegevoegd. Opmerkelijk te moeten ontdekken dat haar wordpress account niet meer bestaat en dat haar nieuws sinds 22 maart 2019 als fake news wordt bestempeld. 🤔

Op zulke momenten denk ik echt: Hmm dat is wel erg toevallig.

 

Dit zaakje stinkt aan alle kanten. Onderstaand heb ik nog van een ander forum kunnen halen. Is alleen helaas de inleiding. Ik had er een link aan toegevoegd zodat de rest van haar verhaal duidelijk werd door de vele fotoos en documenten. Toegevoegd een foto van Maud en bevestigen. Capgemini speelde een belangrijke rol in haar verhaal vandaar de toegevoegde foto.

Als iemand weet hoe de actuele status van Maud Oortwijn is, graag hier posten.

Dan

 

Mijn reisgenoot maakte, zonder dat ik dit wist, foto’s in Bangkok, van de Koninklijke familie.

▪ Op 6 december 2000 zag ik de Koninklijke familie samen met minister Benk Korthals in Bangkok in een compromitterende situatie.

▪ Om eerlijk te zijn, ik had ze aanvankelijk niet eens herkend, want heb niets met het Koningshuis (ik lees de bladen niet).

▪ Ik wilde niets doen met de in Bangkok opgedane  kennis. Het lukte me te ontsnappen naar Cambodja en ik dacht niet gezien te zijn. Ik wist dat er een pedofeestje was, maar niet hoe prominent de gasten waren.

▪ Zonder dat ik het wist, had mijn reisgenoot echter foto’s gemaakt. De foto’s (waarvan ik het bestaan niet kende) waren reden voor Beatrix om mij te laten stalken op gruwelijke wijze.

▪ Het Koninklijk Huis zag deze foto’s zogenaamd als bedreiging (daarom waren ze boos). In werkelijkheid hadden zij ons bewust in die val gelokt. Het werkt alleen niet.

 

Dit las ik een paar jaar geleden en was voor mij een bevestiging van allerlei vermoedens, geruchten, video’s en blogs wat ik heb gelezen/gezien door de tijd.

 

Het kwam ongelooflijk over, dus eerst maar een kijken wie Maud Oortwijn is. Zij is namelijk de hoofdpersoon over wie dit gaat.

 

Maud Oortwijn heeft een gedegen opleiding genoten. Zij is van vwo naar de universiteit van Groningen gegaan. Daarna naar University of Cambridge en als laatste door omstandigheden naar de University of Warnick.

 

Maud Oortwijn is een dame waarvan ik schat dat zij nu rond de veertig jaar is.

Zij is welbespraakt in haar blogs en komt bij mij over als een realistisch individu.

Alles wat zij te berde brengt, ondersteunt zij met foto’s, emails, brieven en allerlei documenten. Zij kan het complot tegen haar erg goed analystisch duiden.

 

Wat wij nu weten door de informatie, buiten Maud Oortwijn om, verzameld, lijkt dit toch een bevestiging van een bestaand pizzagate en van het bestaan van personen die dit complot onder de tafel willen houden. Kost wat het kost.

 

Ik beveel deze site van harte aan en vergeet niet op alle links te klikken. Helaas sommigen zijn dode links,maar er blijft genoeg over om van de ene na andere verbazing te vallen. https://maudoortwijn.com/

 

Capgemini. Ik zelf heb al een tijdje geleden ontdekt, dat via in de Raad van Bestuur ook de naam Rotschild groep weer opduikt. Kan geen toeval meer zijn toch? En als ik kijk naar hun logo: een schoppenkaart. In de masonic betekenis is dat de dodemanskaart. Verder zij hebben pas een nieuwe logo gemaakt. Zij zeggen over de kleuren: Het zijn frisse nieuwe lichte kleuren die je zou moeten gebruiken in een nieuwe wereld.

Anonymous ID: de361a March 26, 2019, 6:03 a.m. No.5900756   🗄️.is 🔗kun   >>1072

Hoi,

Ik kwam deze vid tegen van George W Bush. Hij sprak daar over: Order out of chaos’. Ik dacht dat ik die uitspraak eerder gehoord en gelezen had. Ik dook even in een van mijn oude blogs.

 

Prins Bernard heeft op 12j juni 1943 Het 322 Dutch Squadron RAF opgericht met alleen maar Nederlandse piloten.

 

Hier een kort stukje van mijn blog:

-Prins Bernard heeft in Engeland een squadron opgezet met alleen Nederlandse piloten. Bernard heeft bewust het nummer 322 voor dit squadron gekozen. In dat geval was hij dus al op de hoogte van het geheim genootschap en stond hij achter hun motto: ‘Ordo ab Chao’. of wel: ‘Orde door Chaos’. Toegevoegd het logo van de Dutch Squadron. Die papegaai is zomaar gekozen. Een piloot had deze in zijn vrije tijd gekocht, en iedereen vond het wel prachtig als deze papegaai de mascotte zou worden van hun squadron. Let wel even op het nummer onderin-

 

De connecties zijn overal als je daar voor openstaat.

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a March 26, 2019, 12:22 p.m. No.5907083   🗄️.is 🔗kun   >>8343

‪#Censuur‬

‪#EUtraitors ‬

‪#GreatAwakeningWorldWide ‬

‪#WakkerWordenNederland 🙏🏻‬

‪#UnitedNotDivided ‬

DEEL DE MEME OP SOCIAL MEDIA!

Anonymous ID: de361a March 28, 2019, 5 a.m. No.5939581   🗄️.is 🔗kun

Het blijft opmerkelijk. En dan te weten dat de ‘Nederlandse onderzoek journalist 😂' daar zijn nieuws haalt/kopieert.

Zou het toch geweldig zijn als er een nederlandse journalist opstaat met hetzelfde lef als POTUS.

Anonymous ID: de361a March 28, 2019, 1:57 p.m. No.5948559   🗄️.is 🔗kun

Alsof je in een postkantoor staat.

De Q post vliegt om je oren en ik vind het heerlijk.

Wat een Q gozert.

En wat zie ik uit naar de rally van POTUS.

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a March 30, 2019, 9:55 a.m. No.5979111   🗄️.is 🔗kun

Voor diegene die vinden dat alles te lang duurt.

Er zijn natuurlijk wel enkele operaties en /of onderzoeken bezig.

 

Vertrouw het plan

Anonymous ID: de361a April 1, 2019, 6:12 a.m. No.6002765   🗄️.is 🔗kun

Nou hebben we Unicef al een paar keer besproken. Maar nu kwam ik weer een site tegen van Unicef uit jaar 2015 die voor sponsers,supporters e.d. Een gemaskerd bal hielden. Ik heb de foto’s en video bekeken en de namen doorgenomen. Als vb een paar foto’s en uiteraard een link, zodat je het zelf kan bekijken. De symbolen vliegen op je oren. Waarom organiseert een organisatie zoals een Unicef zoiets extravagants?

http://www.unicefmasqla.org/#home-section

Anonymous ID: de361a April 1, 2019, 9:29 a.m. No.6004705   🗄️.is 🔗kun   >>8588 >>9582

OPROEP

Ben het weekend even van de forums gebleven. Niet dat ik dan niets doet of onderzoek. Ik heb flink nagedacht over hoe je meer mensen op de forums krijgt en meer wakker krijgt. Is een grote en moeilijke taak en misschien niet eens voor nu haalbaar. Het is eerlijk gezegd ook frustrerend.

 

Vele mensen hebben echt al gehoord van Qanon, Greatawakening en/of de GeleHesje beweging maar denken dat het een hobby is van complotdenkers. Dit komt mede door de media die dat idee graag de wereld in helpt. Zodra er een bericht over een actie naar buiten dreigt te komen of er is een actie, dan de mensen neer zetten als: verward, onruststokers en/of gekke complotdenkers. En als dat niet helpt, dan ‘gewoon’ het dragen van een geel hesje verbieden. Dit gebeurt dus in een ‘democratisch’ land!

 

We zien het nu in Franrijk. De politie draait door. Er is een ongeschreven regel dat de politie geen mensen onverwachts van achteren met onbeschermd hoofd, daar even een wapenstok op laat kletteren. Toch heb ik dit een paar keer live op tv gezien. Mensen protesteren omdat zij de beslissingen die hun gekozen regering neemt, niet kunnen waarderen. In een democratisch land, mag je daarom en daartegen protesteren. Dat democratisch recht wordt nu met traangas en een wapenstok de mensen ontnomen. En als wij verder niets doen, wacht ook ons dat lot! Alleen dat nieuws wordt ons bewust onthouden.

 

Kijk, sinds vandaag 1 april 2019 hebben wij welgeteld 17.307.386 mensen in Nederland. Daarvan zijn er ongeveer een MILJOEN onder de armoedegrens. Dat opzich is al een reden om de criminele organisaties (Cabal) aan te pakken. Maar houdt ook in dat 16.307.386 mensen het wel redelijk tot goed hebben in dit land. Wat zal hun het een reet schelen wat er verder in de wereld gebeurt. En deze gedachte wordt natuurlijk ook weer in stand gehouden door de fake nieuws. De entertainment industrie zorgt dat je elke avond naar die glazen buis staart, al is het een testbeeld. Dus het idee dat mensen meer geinteresseerd raken in Q movement en daar voor open staan, is te hoog gegrepen. Zij hebben het over het algemeen te goed. Wat wij wel kunnen doen, is het meer duidelijk maken.

 

Wat kunnen wij nu doen?

Ten eerste er overpraten op de forums. Brainstormen! Dat gebeurt echt te weinig! Samen zijn we zoveel sterker!

 

Wij moeten de boodschap van Q meer en beter uitdragen.

Wij zijn nu het nieuws toch?

Er is een discord. Een forum waarop wij met andere gelijkgestemden ideeën kunnen uitwisselen. https://discord.gg/fBuyXey

Sinds 19 febuari is er een Nederlands broodje op de 8chan. Daar moet natuurlijk wel gepost worden. https://8ch.net/qresearch/catalog.html

 

Wij zouden die links meer moeten delen.

Ikzelf heb de keuze gemaakt om visitekaartjes te maken via Vistaprint en deze kaartjes overal achter te laten en/of een praatje met mensen te maken.

Voor 32 eurries heb je 500 kaartjes. Idee?

Kan ook een zo’n zelfklevend memo blok nemen, daar Q of gerelateerd boodschap opschrijven en plakken waar je wilt.

Of, als je nog biljetten hebt, WWG1WGA opschrijven. Geld gaat door vele handen.

Ken je mensen die met Gelehesjes acties meedoen? Vraag of zij hun foto’s en/of verhalen op de chan plaatsen. (Nederlands broodje)

Meer meme’s maken over Nederlandse politici en bedrijven.

Kunnen wij de Q proofs vertalen en delen op social media?

 

Bekijk de symbolen en de namen die altijd terug komen. Kijk in de map symbolen (discord KU-EN-EL). Eenmaal gezien, dan zie je die symbolen overal.

Als je dan een bedrijf of persoon wilt onderzoeken, let dan op de symbolen en de namen. Wat zijn dan de namen die je tegenkomt en waarvan je weet, dit kan onderzoek waard zijn.

Hier een kleine greep:

Rothschild, Soros, Leiden, Vaticaan, Clinton Foundation, Harvard, Standard, Bush, Soetero, Shell, Koningshuis, Centrale bank, NWO, Demmink, EU, Unicef, Rode kruis, Mabel, Warchild, Bilderberg, Marina Abramovic, Bernard, Postcodeloterij, Talpa en zo zijn er nog vele markers.

 

Wij zouden Q & Q+ meer moeten helpen om ons zelf te helpen/bevrijden.

 

WWG1WGA

 

Hebben jullie nog ideeën?

Geef het door!

Anonymous ID: de361a April 1, 2019, 3:25 p.m. No.6009155   🗄️.is 🔗kun

>>6005123

Ojee ik snap nu wel je vraag. Link was niet meer geldig terwijl die dat wel had moeten zijn. Hier een geldige link

https://discord.gg/5CsxXw2. 👍🏻

Anonymous ID: de361a April 2, 2019, 1:51 p.m. No.6021306   🗄️.is 🔗kun

Tarik.Z

 

Deze student uit Pijnacker staat sinds 29 jan 2015 bekend als de ‘ Journaalkaper’.

 

TZ toen twintig jaar oud, was overtuigd door info verkregen via een hackers forum, dat onder andere de NOS het volk manipuleert via het acht uur journaal.

 

Om die reden koos hij ervoor om ‘zijn boodschap’ live te brengen van achter een NOS desk.

 

In hoger beroep werd hij veroordeeld op 22 dec 2015 tot drie jaar en vier maanden.Dit zou dus betekenen dat TZ vrij komt in April 2019.

 

TZ bekend met een hackers forum, een gewone rustige student, vond het zijn taak om het volk in te lichten over het fake nieuws wat de NOS dag in dag uit brengt. Opzich een nobel streven, alleen de manier waarop was niet zo slim. TZ wilde juist geen slachtoffers maken en koos daarom voor een alarmpistool en dat alleen om indruk te maken. Toen de politie dan ook de studio binnenviel, liet TZ het alarmpistool direct vallen. Nogmaals hij wilde geen slachtoffers, hij wilde alleen het volk voorlichten over het feit dat wij elke dag fake nieuws voorgeschoteld krijgen.

 

Nadat TZ was opgepakt kwamen gelijk de bekende termen de hoek om waaien: Hij is verward, hij heeft waandenkbeelden, het is een complotdenker en eigenlijk wel gevaarlijk als die zijn ‘boodschap’ op deze manier brengt.

 

Maar dan toch op een gegeven moment na onderzocht te zijn door twee psychiaters, was hun oordeel dat TZ ‘waanachtige ideeën’ had, maar niet gevaarlijk. ‘Is dat echt wel zo’ vroeg een bange rechter die hem echt wel voor een hele lange wilde opsluiten. ‘Ja’ zeiden de twee psychiaters, ‘ niet gevaarlijk luidt ons oordeel en hij weet zelf wel wanneer hulp in te roepen’.

 

De advocaat van TZ, Ton Visser zegt dat hij geen psychiater is maar door zijn lange ervaring met cliënten, kan hij toch wel zeggen dat TZ geen agressie in zich heeft en de zaken wat verkeerd heeft beoordeeld.

 

Dan komt ook Stef Aupers de hoek om kijken. Want toch om de een of andere reden moet TZ worden weg gezet als iemand die fictie niet van feiten kan onderscheiden. Stel je eens voor dat TZ gelijk heeft!

 

Stef Aupers is een cultuursocioloog. Hij praat graag over: De moderne complotdenker. In zijn ogen , na onderzoek’ is dat iemand die kritisch, wantrouwend maar toch welbespraakt zijn argumenten ter berde kan brengen. Alleen door de ingegeven info bv bonnetjes affaire Teeven of 9/11 worden de complot theorieën versterkt en op gegeven moment wordt fictie een feit voor de moderne complotdenker. Mooie theorie Stef! Je kan natuurlijk ook de theorieën onderzoeken die gedragen worden door talloze documenten, getuigenverklaringen en video’s i.p.v hoe een ‘complotdenker’ denkt. Of jij Stef bent heel erg naïef, blind voor wat recht in je ogen staart of en dat is erger, je doet bewust de boel misleiden. Eigenlijk hetzelfde wat NOS doet.

 

Hoe dan ook. TZ heeft niet zijn verhaal kunnen doen. Het enige wat vrij is gegeven is een briefje wat hij had meegenomen, met daarin wat dreigende eisen. Als je dit leest, ja dan schrik je even. En dat is precies wat het volk heeft gezien. Het spinnen van het verhaal is direct mee aangevangen. TZ weggezet als een moderne complotdenker met wat waanachtige ideeën. Niemand is meer geinteresseerd in zijn verhaal, en dat was nou precies de opzet.

 

Ik denk dat TZ uit een nobel streven ons ‘het volk’ oprecht heeft willen inlichten over het fake nieuws wat je nu als onderwerp overal hoort. De manier waarop TZ dit heeft gedaan was niet de juiste manier. Ik denk ook dat hij wat te vroeg was om het volk voor te lichten. Na jaren research over de verschillende complotten, ben ik tot conclusie gekomen dat TZ gelijk had en heeft.

 

Nu is de beweging Great Awakening opgestaan. Deze heeft ten doel om alle corruptie wereldwijd aan te pakken. Ik hoor nu al verschillende mensen lachen maar deze mensen zijn nog gehersenspoeld. Normies noemen wij hun, die nog de blauwe pil als zoete koek slikken. Ik denk dat TZ de ontwikkelingen met een glimlach gade slaat, nu hij weet dat hij niet alleen meer staat in zijn streven om de wereld beter te maken. Ik hoop als hij vrij komt een rustig leven kan leiden en kan zien dat er meer mensen , de strijd die hij wilde beginnen, gaan voortzetten.

TZ o7

WWG1WGA

 

 

'''

Anonymous ID: de361a April 4, 2019, 2:58 p.m. No.6049610   🗄️.is 🔗kun

Oproep voor as zaterdag Landelijke demonstratie in Amsterdam. Komt allen! En graag foto’s en vids en je verhaal hier posten.

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a April 6, 2019, 3:45 a.m. No.6070517   🗄️.is 🔗kun

Come on patriots. Laat van je horen. Vul dit broodje met meme’s, foto’s, artikelen, lopende acties en/of ideeën.

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a April 7, 2019, 6:50 a.m. No.6083817   🗄️.is 🔗kun

‪ Ik lees een pracht van een interview van Jeroen v Koningsbrugge. Het enige wat de MSM eruit haalt, dat Jeroen een complotgekkie is. Dus het idee van hem ‘iedereen willen redden’ dat vindt men mooi, maar als die zijn eigen gezin voor eventule ramp wilt redden is hij een complotgekkie. Rare wereld. Deel de meme’s op social media.‬

WWG1WGA‬

Anonymous ID: de361a April 8, 2019, 5:29 a.m. No.6095165   🗄️.is 🔗kun

Jensen. Leerlingen spreken zich uit over het feit dat hun leraren, een partij zoals FVD afbranden in de klas. Er is geen echte discussie.

Schrijnend voorbeeld. Dappere leerlingen.

Anonymous ID: de361a April 11, 2019, 3:55 a.m. No.6133399   🗄️.is 🔗kun

WikiLeaks-klokkenluider Julian Assange gearresteerd in Londen

 

Hoeveel agenten nodig om een verzwakte man te arresteren? Shame on you!

ID: de361a April 15, 2019, 6:17 a.m. No.6184230   🗄️.is 🔗kun

Laatste Europese hobbel is genomen: copyright-richtlijn komt er definitief.

 

Volledige artikel https://nos.nl/l/2280560

ID: de361a April 17, 2019, 5:55 a.m. No.6209600   🗄️.is 🔗kun   >>2004

Hier een paar meme’s en een blanco. Zo kunnen jullie zelf een tekst verzinnen.

Waarom staat dit broodje stil?

Er is toch zat nieuws, er gebeurt een hele hoop.

 

Wij hebben het er over om mensen ‘wakker’ te maken, maar ik heb het iedee dat hier de patriotten ook een dutje aan het doen zijn.

Misschien ‘Calm before the storm’.

Ik hoop dat dan maar.

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a April 18, 2019, 2:20 a.m. No.6221658   🗄️.is 🔗kun

>>6220877

Mooie dag voor openbaar maken van Mueller report. Er zullen niet zo veel onthullingen uitkomen zoals sommige zullen wensen. Wat meer interessant wordt, zijn de reacties daaromheen. Zoals de MSM. Verheug mij daar nu al op.

ID: de361a April 18, 2019, 3:46 a.m. No.6221920   🗄️.is 🔗kun   >>2654

The final Wakeup Call

 

Peter. B. Meyer

 

NEP ECONOMIE

 

Begin het grote beeld te begrijpen

Het economisch model van de Centrale Bank

Centrale Banken dicteren de rente

Kapitalisme werkt door creatieve vernietiging

Centrale Banksters zijn de probleemmakers

Verandering ten goede is opkomst

Brexit is een gedane zaak

De Grote Ontwaking

Verandering komt of de cabal het leuk vindt of niet

 

Markten stoppen niet alleen omdat de elite-insiders willen dat ze stoppen; markten reageren op het publieke spektakel, maar ze volgen ook diepere stromingen. Schulden krimpen niet alleen omdat deze niet kunnen worden betaald. En de toekomst wacht niet totdat mensen er klaar voor zijn. Verandering gebeurt of je het wilt of niet. Waarschijnlijk binnenkort; zal het gewicht van schulden, leugens, bedrog, waanideeën, mythen en chaos ertoe leiden dat de vloer bezwijkt.

 

De economie waarin we ons bevinden is de economie van de Centrale Bank, de economie waar we naar toe willen is de volkseconomie, dat het grote verschil zal maken, maar we zijn nog niet zover. Dus, vooralsnog draait de wereld op de centrale bank economie geleid door incompetente managers, die competent zijn in het incompetente.

 

Lees het hele artikel:

http://finalwakeupcall.info/blog/2019/04/17/nep-economie/

 

WWG1WGA

ID: de361a April 20, 2019, 3:13 a.m. No.6250713   🗄️.is 🔗kun

Open brief aan Mark Rutte

 

In een open brief geeft professor Guus Berkhout – medeoprichter van de nieuwe Climate Intelligence Foundation (CLINTEL) en lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) – minister-president Mark Rutte een dringend advies om klimaatbeleid over een geheel andere boeg te gooien. Samenvattend zegt hij: 1) Neem afscheid van de klimaattafels met ja-knikkers, 2) Haal milieu- en klimaatbeleid uit elkaar, 3) Stop met de omvangrijke houtkap, 4) Temporiseer de energietransitie en 5) Geef de burger juiste informatie over de nationale kosten.

 

Ook vertrouwt professor Berkhout de minister-president toe, dat de laatste wetenschappelijke stand van zaken laat zien dat we ruim de tijd hebben om met deskundige critici – die tot nu toe niet aan de klimaattafels mochten plaatsnemen – een alternatief voorstel op te stellen met als beginsel: aanpassen aan zaken waar de mens geen invloed op heeft (‘adaptatie’) en voorkomen van zaken waar de mens wél invloed op kan uitoefenen (‘mitigatie’). Hij eindigt zijn brief door de vraag te stellen: ‘Is het bestuurlijk niet onverantwoord van uw kabinet om klimaatbeleid te gaan uitvoeren zonder kennis te hebben genomen van de nieuwe inzichten in het alternatieve voorstel?’

 

Lees hele artikel.

https://www.climategate.nl/2019/04/open-brief-aan-mark-rutte/

ID: de361a April 21, 2019, 5:07 a.m. No.6261724   🗄️.is 🔗kun

Hoe iemand te redpillen part 1

 

Deze vraag hoor ik de laatste tijd vaker. Hoe kan je nu iemand redpillen, zonder dat die gelijk hard weg loopt?

 

Ja dat is een probleem. Het hangt van een paar factoren af:

1 Ten eerste ligt het natuurlijk aan jezelf. Hoe breng jij de boodschap over?

2 In welke omgeving bevindt jij je met je gesprekspartner?

3 Staat je gesprekspartner open voor jouw ideeën?

4 Wat is je doel van het gesprek? Overtuigen of zaadje planten?

5 Kan je goed actief luisteren?

6 Hoeveel info heeft je gesprekspartner al tot zich genomen?

7 Is het een familielid of een totaal vreemde?

8 Is zonnige of regenachtige dag?

 

Om met het laatste te beginnen. Als ik mensen op straat aanspreek, en is een zonnige dag, lijken de mensen meer tijd voor je nemen. Ook grote kans dat ze ergens rustig zitten. Dat is weer mooi voor de omgevingsfactor.

Nou zit je natuurlijk niet altijd buiten, dus uiteraard is een rustige omgeving ergens binnen aan te bevelen. Je kunt natuurlijk ook gewoon social media gebruiken.

 

Als je praat met een familielid, kan je toch iets makkelijker praten dan met een vreemde. Hou er rekening meer als het familie is, dan je die op een later tijdstip weer gaat zien. Dus maak er geen ruzie van. Kijk en luister alleen of diegene openstaat voorje verhaal. Wil niet zeggen dat je met die vreemde wel een ruzie moet maken natuurlijk. Maar het verhaal/boodschap blijft redelijk hetzelfde. Kom ik straks op terug.

 

Goed luisteren en daar bedoel ik actief luisteren mee. Ga niet je hele riedel afdraaien, maar luister actief naar de opmerkingen en probeer daar op te reageren. Laat zien dat je niet alleen jouw verhaal kwijt wilt, maar ook bereid en openstaat voor eventuele tegenargumenten.

 

Je merkt al snel genoeg of je gesprekspartner al wat weet over b.v Qanon of the Great Awakening. En/of zij openstaan voor een gesprek nadat jij de naam Trump hebt genoemd in later deel van het verhaal.

 

Verder over hoe meer info jij beschikt, dus goed voorbereid bent, hoe makkelijker je de vragen kunt beantwoorden en/of hun tegenargumenten kan counteren. Als het jouw doel is om je gelijk te halen en iemand te willen overtuigen van jouw gelijk, dan kom je meestal van een kouwe kermis thuis. En terecht. Want daar gaat het niet om. Het gaat om de mensen bewust te maken, dat er ook een andere kant aan het verhaal zit. Dat zij de mogelijkheid gaan overwegen, dat bijvoorbeeld het nieuws niet altijd even betrouwbaar is.

 

Als jij je riedel gaat afratelen en daardoor nerveus overkomt, komt ook je boodschap niet over. Als jij zelf je huiswerk hebt gedaan, dan is het nergens voor nodig om nerveus te zijn. Praat rustig, kijk je gesprekspartner aan en geef hem de ruimte om te reageren.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat in dit alles één grote valkuil ligt. Dat komt omdat jij zelf al zoveel info hebt vergaard. Er zoveel in je hoofd zit, en bovendien alle info met elkaar is verbonden. Dus als je gaat praten, ben je geneigd om van de hak op de tak te springen. Je moet daarom een klein maar duidelijk verhaal hebben. Als zij dat hebben aangehoord, en vragen gaat stellen, weet jij vanzelf welke lijn jij moet volgen.

ID: de361a April 21, 2019, 5:09 a.m. No.6261733   🗄️.is 🔗kun

=Hoe iemand te redpillen== part 2

 

Het verhaaltje

 

Wist jij dat er een criminele organisatie bestaat, die de wereldwijd is vertakt en die alles onder controle wilt hebben? Hun doel is zoveel verdeeldheid te veroorzaken tussen alle bevolkingsgroepen, dat daardoor hun criminele activiteiten verborgen blijven. Zij hebben geen moraal, geen grens, geen empathie, zij hebben hun eigen zieke code’s en in feite zijn het sociopaten.

Door corruptie in vrijwel alle disciplines proberen zij de macht en de controle te houden. Een mensenleven is voor hun een vlieg die zij dood slaan met een krant.

 

Nu is er een groep opgestaan en die heeft gezegd: Genoeg is genoeg. Want onder andere één van de grote misdaden die zij plegen, is Kinderhandel. Er verdwijnen per jaar honderd duizenden kinderen en dat moet gestopt worden”.

 

Na dit kleine verhaaltje komen vanzelf de vragen of eventule bevestigen. Ja ik wist van die groep. Nee, wat is dat dan voor groep? Hoe houden zij controle? Naar gelang je gesprekspartner reageert, zo reageer jij terug. Of vragen beantwoorden of meer uitleggen hoe zij de controle houden. Hoe zij verdeeldheid zaaien. Zoals wij weten nu: oorlogen veroorzaken, fake nieuws, aanslagen plegen en veel meer.

 

Dit heb ik nu geschreven om je een handvat aan te reiken, hoe je een gesprek kunt beginnen. Valt het je op dat ik niet gelijk begin over een Satanische sekte die bestaat en die vreselijke dingen doen met kinderen. Ik praat niet over Clinton Foudation, Cabal, NWO,ET en aanverwante onderwerpen. Dat schrikt af en je moet maar denken ,dat komt nog wel.

 

Het gaat erom een gesprek te beginnen en hun wakker te schudden en/of een zaadje in hun hoofd te planten. Als hij/zij gelijk nu zegt: ‘Rot lekker op met je verhaal of daar heb je weer zo’n complotgekkie’, stop gelijk met gesprek nadat je ze bedankt hebt voor het luisteren. Gewoon zo laten. Later als de avalance komt, en ze horen meer, dan zullen zij zeker jullie gesprek herinneren. Het komt dan weer naar boven zo als van: He dat heb ik eerder gehoord……

 

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a April 25, 2019, 5:13 a.m. No.6308238   🗄️.is 🔗kun

EU-Superstaat

 

Peter. B. Meyer

 

Pan-Europese Unie

Het einde van de soevereiniteit

De EU is een totalitair monster

De hervorming die een groot verschil zal maken

EU-Parlement is een complete Farce

Assange, Brexit, QFS, GCR, EU-verkiezingen en de Notre Dame Brand

De Verenigde Staten van Europa

De EU is een belangrijke illustratie van wat de postindustrieel, post-democratische samenleving wordt genoemd waarin ongekozen bureaucraten, technocraten en zgn. ‘deskundigen’ de onderdrukt menselijke samenleving dicteren. Elke dag kan de onthulling ervan beter worden waargenomen.

De grootste misleiding van de eeuw is de oprichting van een totalitair bureaucratische Superstaat genaamd de Europese Unie, die in de huidige vorm al meer dan 60 jaar geleden was gepland. Begonnen met een ‘vrijhandelszone’

 

die getransformeerd werd in de huidig centraal gedicteerde superstaat, waarin de grens tussen fascisme en communisme wordt overschreden.

 

Lees artikel hier verder:

‪http://finalwakeupcall.info/blog/2019/04/24/eu-superstaat/‬

 

WWG1WGA

Anonymous ID: de361a April 26, 2019, 4:03 a.m. No.6320657   🗄️.is 🔗kun

>>6319777

Ongetwijfeld wordt er nieuws onderdrukt door de MSM. In dit geval lijkt het meer een kwestie van welke zoektermen je hebt gebruikt. Wij zijn hier om elkaar te helpen, dus…

https://duckduckgo.com/?q=nos+artikel%2C+N.Drost%2C+tantramasseur%2CRhenen&t=ipad&ia=web