Anonymous ID: 10eab9 March 20, 2020, 5:57 a.m. No.8487680   🗄️.is 🔗kun   >>1330

>>8461408

>>8465060

>>8465409

Martin van Rijn (PvdA) nieuwe minister VwS.

 

Onorthodoxe tijden, onorthodoxe maatregelen.

Aangezien we in dit land heel snel een nieuwe ingewerkte minister van Medische Zorg nodig hebben, wordt ex-staatssecretaris (en ex-topambtenaar) Martin van Rijn (bekend van liegen over PGB-fraudeurs) van stal gehaald. Die is van de PvdA en de PvdA zit niet niet in de regering, maar de PvdA is ook tegen corona dus maakt het blijkbaar niet uit. Edith Schippers en Henk Kamp hadden zeker geen tijd. Hopelijk pakt Van Rijn het coronavirus harder aan dan de PGB-frauders en hebben alle IC-specialisten snel hun broodnodige mondkapjes

 

Perso is te groot om als MP4 te delen. Bij gebrek aan betere bronnen onderstaande saus:

>https:// nos.nl/livestream/2327734-volg-hier-persconferentie-premier-rutte-over-benoeming-martin-van-rijn.html

 

Andere opvallende gebeurtenissen:

Onze eigen DS Globalist en bff van Beatrix is wéér niet komen opdagen voor haar rentree.

 

De laatste draai die er nu aan wordt gegeven is tadaa het Coronavirus(!)

Risico vanwege aandoening luchtwegen

Terugkeer minister Kajsa Ollongren vanwege coronacrisis uitgesteld

 

Ollongren wordt sinds november vorig jaar vervangen door de tijdelijk tot minister gepromoveerde staatssecretarissen Raymond Knops en Stientje van Veldhoven en minister Ank Bijleveld. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken neemt haar rol waar vice-premier.

 

Zo lang Ollongren weg is blijft deze constructie bestaan. Het is nog onduidelijk wanneer het voor haar veilig is om weer als minister aan de slag te gaan.

saus:

>https://www. rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5063606/minister-ollongren-van-binnenlandse-zaken-door-corona-langer-weg

 

In Januari riepen ze nog dat ze waarschijnlijk na drie maanden herstel terug zou keren.

>https:// aboutlegal.nl/news/2020-01-09/terugkeer-minister-ollongren-uitgesteld-parlement

 

>>8456951

>>8461408

>>8462858

Jensen volgt overduidelijk nog steeds Q. Wat anon hierboven ook aanhaalt, wees voorzichtig wie je volgt, ik post de links dan ook omdat het relevant is voor de situatie op dit moment en ook met name omdat hij bij het einde van show #127 een tweet van POTUS aanhaalt.

Jensen #125

>https:// youtube.com/watch?v=UgObZ33XOa4

Jensen #127

>https:// youtube.com/watch?v=RRYVQ4HIDLQ

 

>>8478389

@WakeyQ: Allereerst dank voor je geweldige video en rapporten. Keep up the good work! Je weet waarschijnlijk al dat YouTube (eigenaar Goog/Alphabet) je viewcount kunstmatig laaghoudt? Ik heb op alternatieve sites gezocht maar kon niets vinden, wellicht is het een idee om je content ook op alternatieve plaatsen aan te bieden? (bv. Bitchute, Vimeo, Brighteon e.d.)

Wat ook helpt om meer kijkers te trekken is om op wat strategische locaties een relevante link te posten. Als je voldoende kritische massa krijgt gaat het balletje vanzelf rollen en groeit je publiek.