Anonymous ID: 61969c Nov. 27, 2019, 4:50 a.m. No.7382736   🗄️.is 🔗kun   >>2739 >>2803

Twitter houdt vanaf december grote schoonmaak onder oude accounts

 

Toevallig is die dag ook de Brexit verkiezingen in Engeland.

 

Twitter gaat vanaf 12 december oude accounts verwijderen die al zes maanden of langer niet meer gebruikt zijn. Dat gebeurt niet in één keer, maar over langere tijd, zegt Twitter tegen The Verge.

 

Gebruikers met oude accounts zullen de komende tijd e-mails ontvangen, waarin hun wordt gevraagd om in te loggen. Doen ze dat niet voor 12 december, dan worden de accounts op termijn verwijderd.

 

Twitter zou op het moment nadenken over een manier om accounts van overledenen te behouden, maar die bestaat nog niet.

 

Volgens Twitter is de beslissing nodig om "de publieke dialoog" te dienen en er voor te zorgen dat informatie op het platform betrouwbaarder wordt. De gebruikersnamen van de verwijderde accounts zullen op termijn beschikbaar zijn voor nieuwe gebruikers, maar wanneer is nog niet duidelijk.

 

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/twitter-houdt-vanaf-december-grote-schoonmaak-onder-oude-accounts/ar-BBXosVw

 

Origineel artikel https://www.theverge.com/2019/11/26/20984328/twitter-removing-inactive-accounts-usernames-available-date

Anonymous ID: 61969c Nov. 27, 2019, 5:07 a.m. No.7382782   🗄️.is 🔗kun

Sneller einde aan huwelijkse gevangenschap

 

Minister Dekker (voor Rechtsbescherming) past de wet aan om sneller een einde te kunnen maken aan huwelijkse gevangenschap. De wet wordt duidelijker en het wordt voor de rechter straks makkelijker om in één procedure zowel de echtscheiding als de ontbinding van een religieus huwelijk te regelen. Dit blijkt uit een wetsvoorstel dat bij de Tweede Kamer is ingediend. Huwelijkse gevangenschap is een situatie waarin iemand tegen haar of zijn wil in een (religieus) huwelijk blijft, omdat het niet lukt om een ontbinding van dat huwelijk te krijgen.

 

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/11/27/sneller-einde-aan-huwelijkse-gevangenschap

 

 

'huwelijkse gevangenschap'. Het bewust verstoren van de traditionele familie en het gezinsleven. Ondertussen woont Minister Sander Dekker ongehuwd samen.

Anonymous ID: 61969c Nov. 27, 2019, 5:45 a.m. No.7382922   🗄️.is 🔗kun   >>3310 >>3549 >>0096 >>3529 >>1218

Zoals Q al aangaf: 'Who controls the media?'

 

Wie bestuurt de media in Nederland? Wie meer info heeft of hier al in gedoken is, let me know. Laten we ze gewoon een voor een onderzoeken en in de gaten blijven houden.

 

RTL nederland

 

RTL Nederland Holding BV is de naam waarmee CLT-UFA S.A. in Nederland opereert en diensten verricht ten behoeve van de Luxemburgse zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Lounge, RTL Crime, RTL Telekids, RTL XL en RTL Videoland. Het bedrijf is een dochter van de RTL Group, dat de televisie- en radiopoot van het Duitse Bertelsmann-concern is.

 

De Nederlandse radio- en tv-activiteiten van RTL zijn daardoor voornamelijk in Duitse handen (familie Mohn, de eigenaren van Bertelsmann)

 

Bertelsmann-concern heeft diverse dochterbedrijven:

 

  • RTL Group, radio- en televisienetwerk (90,4%)

  • Random House, uitgeverij

  • Gruner + Jahr, drukkerij/uitgeverij

  • Arvato, mediadienstengroep

  • Direct Group, boekhandels

 

Bertelsmann is eigendom van diverse Bertelsmann stichtingen en de Duitse familie Mohn. De familie Mohn is de aangetrouwde tak van de familie Bertelsmann, welke tegenwoordig de mediagroep in 5e generatie leidt. Van de aandelen is 80,9% in handen van: Bertelsmann Stiftung, Reinhard Mohn Stiftung en BVG-Stiftung en de laatste 19,1% is in bezit van de familie Mohn.

 

Even graven kom ik nog uit in 2007 wanneer een enorm mediacontract in Luxemburg getekend door de toenmalige Luxemburgse premier Juncker, de RTL Group en Bertelsmann, waarbij afspraken worden gemaakt tot eind 2020.

 

http://www.rtlgroup.com/en/press_releases/2007/the_luxembourg_government_rt.cfm

 

En via Bertelsmann kom je uit bij Soros. In een artikel uit 07/01/2014: George Soros: ‘The World Needs Europe And Its Values’.

 

https://web.archive.org/web/20191127134343/https://www.bertelsmann.com/news-and-media/news/george-soros-the-world-needs-europe-and-its-values.jsp