Anonymous ID: 9ad468 Nov. 25, 2019, 6:24 a.m. No.7369531   🗄️.is đź”—kun

WIJ ZIJN NU HET NIEUWS, VERSPREID HET DAN OOK!

 

Over President Donald J. Trump

 

De timing is goed voor iedereen om te begrijpen wat Donald Trump doet en proberen de dubbelzinnigheid te ontcijferen hoe hij het doet. De controversiële president heeft een veel duidelijkere agenda dan iemand zich kan voorstellen met betrekking tot zowel buitenlands beleid als binnenlandse zaken, maar omdat hij aan de macht moet blijven of zelfs in leven moet blijven om zijn doelstellingen te bereiken, is zijn strategie zo verfijnd en subtiel dat bijna niemand dat kan het zien. Zijn algemene doelstelling is zo ambitieus dat hij willekeurige elliptische routes moet volgen om van punt A naar punt B te komen, met behulp van patronen die mensen afleiden van hun begrip van de man. Dat omvat de meeste onafhankelijke journalisten en zogenaamde alternatieve analisten, evenals de westerse reguliere nepnieuwsuitgevers en een grote meerderheid van de bevolking.

 

Over zijn strategie zou ik een snelle en nauwkeurige analogie met medicatie kunnen maken: de meeste pillen zijn ontworpen om een ​​probleem te genezen, maar komen met een reeks secundaire nawerkingen. Nou, Trump gebruikt medicatie alleen voor hun nawerkingen, terwijl de eerste bedoeling van de pil is wat hem in kracht en levend houdt. Aan het einde van dit artikel ziet u dat deze metafoor van toepassing is op zowat elke beslissing, beweging of verklaring die hij heeft gemaakt. Als je eenmaal begrijpt waar Trump over gaat, zul je het buitengewone presidentschap dat hij leidt waarderen, alsof geen enkele voorganger ooit in de buurt kwam.

 

Om te beginnen, laten we het ene aspect van zijn missie duidelijk maken: hij is de eerste en enige Amerikaanse president die ooit de ergste collectieve fout van de mensheid heeft aangepakt, de totale onwetendheid van de realiteit. Omdat media en onderwijs beide worden bestuurd door het handjevol miljardairs die de planeet besturen, weten we niets over onze geschiedenis die door de winnaars is verdraaid en hebben we geen idee van onze huidige wereld. Toen hij de politieke arena binnenstapte, maakte Donald Trump de uitdrukking “nepnieuws” populair om de Amerikaanse burgers, en ook de wereldbevolking, te overtuigen dat media altijd tegen je liegen. De uitdrukking is nu gemeengoed geworden, maar realiseer je je hoe diep schokkend het feit is dat bijna alles waarvan je denkt dat je het weet nep is? Medialeugens gaan niet alleen over geschiedenis en politiek, maar ze hebben uw valse perceptie gevormd over onderwerpen als economie, voedsel, klimaat, gezondheid, van alles. Wat als ik je zou vertellen dat we precies weten wie JFK vanaf de Grassy Knoll heeft doodgeschoten, dat de voorkennis van Pearl Harbor voor de rechtbank is bewezen, dat het CO2-broeikaseffect wetenschappelijk absurd is, dat ons geld wordt gecreëerd door leningen van banken die dat doen zelf de middelen niet hebben, of dat de wetenschap met 100% zekerheid bewijst dat 9/11 een inside job was? Ooit gehoord van een reguliere journalist, PBS-documentaire of universitaire docent die je hierover vertelde? 44 presidenten kwamen en gingen zonder zelfs maar één woord over dit enorme probleem aan de orde te stellen, voordat de 45e kwam. Trump weet dat het bevrijden van de mensen uit deze ondoorgrondelijke onwetendheid de eerste stap is naar algehele vrijheid, dus begon hij reguliere journalisten en hun nieuwsuitingen te noemen voor wat ze zijn: pathologische leugenaars.

 

Lees alles hier:

https://qanonnederland.wordpress.com/2019/11/25/over-president-donald-j-trump/

Anonymous ID: 9ad468 Nov. 25, 2019, 11:40 a.m. No.7371311   🗄️.is đź”—kun   >>1911

>>7370465

 

AFIA Air Force Intelligence Agency

AIA Army Intelligence Agency

DIA 1) Defense Intelligence Agency 2) Defense Intelligence Assessment

ESC Electronic Security Command

ITAC 1) Intelligence and Threat Analysis Center 2) Intelligence Tracking Analysis and Correlation

NOIC Naval Operational Intelligence Center

NPIC National Photographic Interpretation Center

NSA National Security Agency

SRD 1) System Requirements Document 2) Special Research Detachment (US Army)

 

Meer:

https://www.yumpu.com/en/document/view/33458595/defense-intelligence-abbreviations-defense-intelligence-agency