Anonymous ID: afc605 July 28, 2019, 12:36 p.m. No.7231622   🗄️.is 🔗kun

>>7227598

 

Zoals Q al zei: "THESE PEOPLE ARE SICK".

 

Niet lichamelijk, maar psychologisch ziek.

Daarbij moet het onderscheid worden gemaakt tussen enerzijds hen die als psychopaat geboren zijn ( dat is volgens het onderzoek van Lobaczewski ongeveer 1-5% van de bevolking ), en anderzijds de veel grotere groep 'sociopaten', die onder invloed van een psychopatische omgeving zelf ook psychopatisch gedrag hebben aangeleerd. Zij die binnen deze laatste groep vallen, kunnen in principe weer genezen zodra ze in een psychologisch gezonde omgeving terechtkomen.

 

Maar de geboren psychopaten kunnen niet genezen, aangezien die daarvoor de benodigde "hardware" in hun hersens missen ( met name wat Lobaczewski het 'instinctieve substratum' noemt ). Deze moeten dus niet worden beschouwd als "ziek", maar als een "predatoire ondersoort" binnen de menselijke soort.

We kunnen ook niet alle roofdieren gaan 'genezen', maar we kunnen ze wel buiten onze dorpen houden.

 

De meest menselijke oplossing die Lobaczewski daarom voorstelt, is om de geboren psychopaten te isoleren in reservaten, gescheiden van de menselijke samenleving. Dat levert al voldoende nieuwe problemen op, maar het is beter dan het alternatief, en het zou het Kwaad binnen onze samenleving met misschien wel 99% doen verminderen.

 

Zie ook: https://www.sott.net/article/224670-Political-Ponerology-A-Science-on-The-Nature-of-Evil-adjusted-for-Political-Purposes