Anonymous ID: f93897 Feb. 1, 2020, 3:31 p.m. No.7995119   🗄️.is 🔗kun

>>7994761

 

=Kranten historie over Quinsy Gario en Jerry Afriyie=

 

May 11, 2009, Algemeen Dagblad, 'Cultuur snuiven in de Bijlmer': Special on "artist" Quinsy Gario, featured to give a positive spin on "high crime numbers, teen moms and shady practices in basement boxes"-dominated Southeast Amsterdam.

 

November 14, 2011, Algemeen Dagblad, 'Demonsteren tegen Zwarte Piet is gevaarlijk' ('Protesting against Black Pete is dangerous'): "Bij Eva Jinek op zondag (WNL) ontlokte de mededeling van de arrestatie van vier mensen gekleed in een T-shirt met de tekst „Zwarte Piet is racistisch” nog voorspelbare reacties… Vier politieagenten waren in een winkelstraat minuten lang aan het sjorren aan een op de grond liggende zwarte man, die zich beriep op zijn vrijheid van meningsuiting. De ten overstaan van families met kinderen wegens opruiing gearresteerde demonstrant werd geïdentificeerd als de Antilliaanse dichter en theatermaker Quinsy Gario."

From here, Gario started to make the Algemeen Dagblad and other news outlets annually with his Sinterklaas protests. He has been featured 89 times in the Algemeen Dagblad from 2009 to January 2018.

 

July 4, 2016, GeenStijl.nl, 'Anti-Zwarte Pieters: 'Quinsy is dief, racist en lul!'': "Quinsy Gario and Jerry King Luther Afriyie… Beiden werden toentertijd in 2011 gearresteerd bij de Sinterklaasintocht in Dordrecht, maar het is over met de liefde tussen de twee. … Quinsy zou twee Zwarte Piet is Racisme-shirts hebben gestolen, Jerry zou hem daarna hardhandig hebben aangepakt."

 

October 30, 2016, Leidsch Dagblad, Kom allemaal naar Leiden: "LEIDEN - Een massaal protest tegen Zwarte Piet tijdens de sinterklaasintocht op de Leidse Beestenmarkt, op zaterdag 19 november. Dat is waar de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) tot oproept. … Die oproep werd zondagavond, tijdens een bijeenkomst in de Vrijplaats aan de Middelstegracht, gedaan door Jerry Afriyie, hét gezicht van de strijd tegen de - in de ogen van de tegenstanders - ’racistische karikatuur’ Zwarte Piet. …

Volgens Afriyie zijn er verschillende actiebewegingen die er verschillende werkwijzen op nahouden. "De één gaat zingen op de Dam, de ander gaat met een knuppel naar een intocht. Ik vind dat ze allebei de ruimte moeten krijgen. Ik praat veel met intochtcomités en burgemeesters en achter de schermen geven ze allemaal toe dat het fout is. Maar je kunt ons niet eeuwig aan het lijntje houden en verwachten dat we vreedzaam blijven demonstreren.""

 

November 7, 2016, Dagelijkse Standaard, 'Pietenhater Jerry Afriyie is zelf ordinaire racist: organiseert date-avond, maar blanken mogen niet komen'.

 

November 21, 2017, Parool, Zwarte Piet is toegevoegd, je kunt hem ook weghalen: "Nagenoeg alle bekende gezichten uit de Zwarte Pietdiscussie betraden het podium: activist Jerry Afriyie, politica Sylvana Simons, documentairemaker Sunny Bergman en voormalig hoofdpiet Erik van Muiswinkel.Mitchell Esajas zat afgelopen weekend in een van de bussen die onderweg naar de intocht in Dokkum werden tegengehouden door grimmige wegblokkades. Hij is de figuren die de blokkades opwierpen op een wrange manier dankbaar, zei hij. "Ze hebben ons punt precies bewezen. Ze laten zien hoe diep institutioneel racisme zit en hoe ver sommigen gaan om zelfs op levensgevaarlijke wijze hun punt te maken.

 

https://isgp-studies.com/liberal-cia-immigration#blackface

Anonymous ID: f93897 Feb. 2, 2020, 1:15 a.m. No.7999500   🗄️.is 🔗kun

EMCEMO gefinancierd door Soros Open Society

 

Terugkomend op het nationale niveau in Nederland, de door Soros gefinancierde EMCEMO bevat interessantere namen Er is het New Urban Collective en StopBlackface.com, beide opgericht en geleid door Mitchell Esajas; en het National Institute for the Netherlands Slavery Past and Heritage, met een zekere Quinsy Gario.

 

Er is ook Kick Out Zwarte Piet, onder leiding van Jerry King Luther Afriyie. Deze drie Afrikaanse zwarten hebben vanaf 2011 regelmatig het nieuws gehaald in hun pogingen om het Zwarte Piet aspect van het kinderfeest Sinterklaas te laten verbieden. Ze hebben dat op een venijnige, propagandistische manier gedaan door alle inheemse Nederlandse blanken voortdurend racistisch te noemen en door hun toevlucht te nemen tot beweringen van niet-bestaande "politiegeweld".

 

 

 

https://docplayer.nl/54995948-Euro-mediterraan-centrum-migratie-ontwikkeling.html