Anonymous ID: 8051b8 March 16, 2021, 10:38 a.m. No.13237268   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Midnight Riders # 315 >>70680

 

Italië Lanceert Doodslag Onderzoek Als Leraar Sterft Uren Na Het Krijgen Van AstraZeneca Jab

 

door Tyler Durden-dinsdag, mrt 16, 2021-10: 00 AM

 

Nadat wetshandhavingsinstanties in Sicilië en Piemonte batches van de AstraZeneca COVID jab in beslag hebben genomen, hebben aanklagers in de op twee na grootste economie van de EU een onderzoek naar doodslag gestart nadat een muziekleraar enkele uren na het ontvangen van de jab is overleden.

 

Volgens de Italiaanstalige Media overleed de 57-jarige Sandro Tognatti op zaterdagmiddag na de prik in zijn geboortestad Biella. Hij kreeg al snel hoge koorts, maar ging toch naar bed, vertelde hij zijn vrouw, Simona Riussi, aan de Italiaanse pers.

 

De volgende ochtend werd Riussi wakker en vond Tognatti dood. Ze belde een ambulance, maar Tognatti was al dood. Aanklagers in Piemonte begonnen later op de dag officieel met het onderzoek. Zoals we hierboven vermeld, aanklagers ook in beslag genomen een partij met bijna 400K stoten erin.

 

Tot nu toe hebben de gezondheidsautoriteiten erop aangedrongen dat er geen verband is tussen de stoot en Tognatti ' s dood. Ambtenaren zeiden dat een strafrechtelijk onderzoek werd gestart om "volledig zeker" te zijn dat de dood van de man "niet kan worden toegeschreven aan de bovengenoemde inenting".

 

Italië, Frankrijk, Duitsland en een handvol andere landen hebben het AstraZeneca-vaccin tijdelijk opgeschort nadat er meldingen waren van patiënten die dodelijke bloedstolsels ontwikkelden. Er werden doden gemeld in Oostenrijk en elders, wat Denemarken, IJsland en andere landen (zo ver weg als Thailand) ertoe bracht de aanvallen te stoppen om een kort onderzoek mogelijk te maken. AstraZeneca en de EMA (Europa ' s top regulatory authority) hebben erop aangedrongen dat er niets te suggereren een verband tussen de stoten en verhoogd risico op bloedstolsels, maar in een persconferentie dinsdagochtend, het agentschap beloofd om te onderzoeken.

 

Van de meer dan 11 miljoen Italianen die al zijn gevaccineerd, hebben de Italiaanse autoriteiten ten minste 15 gevallen van bloedstolsels en 22 gevallen van longembolie onder degenen die de prikken hebben gekregen gedocumenteerd.

 

https://www.zerohedge.com/covid-19/italy-launches-manslaughter-investigation-teacher-dies-hours-after-getting-astrazeneca-jab

Anonymous ID: 8051b8 March 18, 2021, 2:58 p.m. No.13251492   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Midnight Riders #319 >>71505

 

Dem Rep. Sanchez: Niet 'geschikt' voor journalisten om binnen grensfaciliteiten te zien die kinderen vasthouden

 

Vertegenwoordiger Linda Sanchez (D-CA) donderdag op CNN's "Newsroom" dat het niet gepast was voor journalisten om in centra te zijn die de golf van niet-begeleide kinderen huisvesten die de grens tussen de VS en Mexico oversteken.

Presentator Poppy Harlow vroeg: "Mijn laatste vraag is zo transparant … Al onze verslaggevers daar beneden hebben non-stop gevraagd om in deze faciliteiten te komen waar Alejandro Mayorkas zei dat ze niet bedoeld zijn voor kinderen. Maakt u zich zorgen over het gebrek aan transparantie?"

Sanchez zei: "Ik zal je vertellen dat onder de Trump-regering leden van het Congres niet in deze faciliteiten mochten."

Harlow interjected, "Maar dat betekent niets nu, respectvol congreslid. Het is duidelijk dat u boos was over dat gebrek aan transparantie. Maakt u zich zorgen over dit gebrek aan transparantie?"

Sanchez zei: "Tuurlijk. Nogmaals, als je ooit de nummers en faciliteiten hebt die geschikt zijn voor kinderen, maar vanwege COVID-protocollen, moet je sociale afstand hebben. Dus ze proberen kinderen zo snel mogelijk te verwerken, en nee, deze detentiefaciliteiten aan de grens waren niet bedoeld voor kinderen. Kinderen zijn bedoeld om in gelicentieerde faciliteiten te zijn. Maar vanwege de aantallen en vanwege de sociale afstand die nodig is, doen ze hun best. Ik denk niet per se dat het gepast is dat journalisten zich in centra bevinden die geen permanente plaatsen voor kinderen zijn, dat kinderen daar niet permanent worden geplaatst. Ze worden zo snel mogelijk en zo snel mogelijk uit die faciliteiten verwerkt."

Harlow zei: "Sommigen van hen worden daar langer vastgehouden dan wettelijk wordt verondersteld."

Sanchez zei: "Ze doen hun best volgens COVID-protocollen. Als het geen pandemie was, zou ik de bezorgdheid volledig begrijpen, maar we hebben te maken met een unieke reeks omstandigheden die ongekend zijn. Je geen fout vinden in een administratie die er alles aan doet om deze kinderen op een humane manier te behandelen, gezien de beperkingen die ze hebben als gevolg van COVID.

https://www.breitbart.com/clips/2021/03/18/dem-rep-sanchez-not-appropriate-for-journalists-to-see-inside-border-facilities-holding-children/

Anonymous ID: 8051b8 March 19, 2021, 7:59 p.m. No.13259793   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Midnight Riders #321 >>71868

Dus het geven van vrouwelijke hormonen aan mannen kan helpen bij covidonherstel? (waarom niet proberen HCL, ivermevtin, enz., in plaats daarvan?) Mebbe coz ze hopen twee vliegen in één klap te slaan?

Dit posten omdat het de rondes gaat maken. Maar het is een studie waarbij de enige significante difs op subjectief beoordeelde resultaten waren (niets objectiefs); Pi's hebben ook een potentieel financieel belang bij de uitkomst.

Studie: Progesterontherapie kan covid-19-resultaten voor mannen verbeteren

Klinische studie bij Cedars-Sinai suggereert injecties van vrouwelijk hormoon kan verminderen ziekte ernst bij bepaalde mannelijke patiënten

Drs. Sara Ghandehari

COVID-19 treft mannen onevenredig in vergelijking met vrouwen, waardoor de mogelijkheid wordt verhoogd dat een hormoon zoals progesteron de klinische resultaten voor bepaalde gehospitaliseerde mannen met de ziekte kan verbeteren. Nieuw onderzoek van Cedars-Sinai online gepubliceerd in het tijdschrift Chest ondersteunt deze hypothese.

De pilot klinische studie, waarbij 40 mannen betrokken zijn, wordt verondersteld de eerste gepubliceerde studie te zijn die progesteron gebruikt om mannelijke COVID-19-patiënten te behandelen waarvan de longfuncties zijn aangetast door het coronavirus. Hoewel de bevindingen veelbelovend zijn, zijn grotere klinische studies nodig om het potentieel van deze experimentele therapie vast te stellen, zeiden de onderzoekers.

De studie werd ingegeven door meerdere rapporten dat mannen een hoger risico lopen op sterfte en ernstige ziekte door COVID-19 dan vrouwen, volgens Sara Ghandehari, MD, directeur longrevalidatie in het Women's Guild Lung Institute in Cedars-Sinai en hoofdonderzoeker voor het onderzoek….

Resultaten:

De studie toonde aan dat, in vergelijking met de controlegroep, patiënten in de groep behandeld met progesteron een mediane 1,5 punten hoger scoorden op een standaard zevenpuntsschaal van klinische status na zeven dagen. De schaal varieerde van een high van 7 ("niet in het ziekenhuis, geen beperkingen op activiteiten") tot 1 ("overlijden").

[SUBJECTIEVE MAATREGELEN; geen dif over objectieve maatregelen)

Studiebeperkingen:

De steekproefgrootte was relatief klein en betrof voornamelijk blanke, Spaanse en zwaarlijvige patiënten met een matige last van comorbiditeiten, die het risico op slechtere resultaten verhogen. Bovendien, hoewel de klinische studie werd gerandomiseerd en gecontroleerd, was het ongeblindeerd.

Belangenverstrengeling: Sara Ghandehari en Samuel Pepkowitz melden apatent pendingon de methode van gebruik van een progesteron agonist voor de behandeling van COVID-19. Victor Tapson rapporteert subsidies van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases van de National Institutes of Health for ACTT (ACTT 1-3) buiten het ingediende werk.

https://www.cedars-sinai.org/newsroom/study-progesterone-therapy-might-improve-covid-19-outcomes-for-men/

Anonymous ID: 8051b8 March 19, 2021, 8:54 p.m. No.13260032   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Midnight Riders # 321 >>71892

 

AMERIKAANSE GOVT VERLIEST LANDMARK VACCIN RECHTSZAAK

 

Gedwongen vaccinaties kunnen nu legaal worden gestopt-32 jaar lang geen kwaliteitscontrole

 

Zaak 1: 18-cv-03215-JMF Document 18 ingediend 07/09/18

 

Advocaat Robert F. Kennedy Jr.,& Del Bigtree, producent van de repressioned anti-vaccine documentaire, Vaxxed en het Informed Consent Action Network (ICAN) worden gecrediteerd met deze overwinning. Ze eisten de relevante overheidsdocumenten die aantonen dat alle federaal goedgekeurde vaccins de afgelopen 32 jaar op kwaliteit waren getest — en die waren er niet.

 

Hier zijn de enorme juridische en praktische implicaties van deze juridische overwinning voor het Amerikaanse volk:

 

  • Dit betekent dat het Amerikaanse Ministerie van gezondheid en Menselijke Diensten en alle vaccin makers hebben gelogen tegen het Amerikaanse volk voor meer dan 30 jaar over de effectiviteit en veiligheid van vaccins; dit kan

 

uiteindelijk betekenen dat de voortzetting van het bestaan — althans in hun huidige vorm — van vijf Amerikaanse" gezondheidszorg "agentschappen zijn nu in twijfel: de CDC, de FDA, de IOM, de NIH en de" gezondheid " deel van DHHS zelf;

 

dit kan ook het bestaan van staat medische raden en exclusieve medische Gilden zoals de AMA bedreigen:

 

  • Dit betekent dat vaccinmakers op frauduleuze wijze zijn vrijgesteld van wat alle andere farmaceutische geneesmiddelenfabrikanten gedwongen zijn te doen met betrekking tot tweejaarlijkse hercertificering voor kwaliteit en effectiviteit-wat betekent dat hun vaccins nooit op kwaliteit zijn getest en gedurende meer dan 30 jaar geen bewezen veiligheid of effectiviteit hebben gehad;

 

  • Deze zaak kan nu wettelijk worden aangehaald door alle ouders frauduleus gemandateerd door een overheid / organisatie regelgeving / eisen dat ze hun kinderen moeten vaccineren voor school of enige andere activiteit om de gedwongen vaccinatie van hun kinderen te stoppen;

 

  • Dit geval kan nu wettelijk worden aangehaald door alle werknemers die door hun werkgevers worden verplicht om te worden gevaccineerd om hun baan te behouden;

 

  • Deze zaak kan nu juridisch worden aangehaald door al diegenen die schadevergoeding willen voor vaccin letsel, waardoor het waarschijnlijk is dat de farmaceutische vaccin industrie in de nabije toekomst legaal failliet kan worden gegaan, zoals Bayer-Monsanto na de historische juridische overwinning die werd behaald door de stervende landschapsarchitect in San Francisco enkele weken geleden, evenals hun aandelenwaarde snel kelderend;

 

  • De toekomst van de allopathische geneeskunde in zijn huidige vorm is nu in twijfel getrokken, evenals die van het wereldwijde farmacidekartel, aangezien bijna alle geneesmiddelen die allopathische artsen voorschrijven afkomstig zijn van farmaceutische bedrijven die ook vaccinfraude en-letsel hebben gepleegd;

 

  • Het bestaan van de deep-state corporate mainstream nieuwsmedia zal nu ook verder in gevaar worden gebracht, aangezien 70% van hun inkomstenstroom afkomstig is van het wereldwijde apothekerskartel, dat in Amerika verantwoordelijk is geweest voor 750.000 - 1 miljoen mensenoffers per jaar gedurende ten minste de afgelopen halve eeuw;

 

  • Autisme zal nu waarschijnlijk dalen, het Amerikaanse volk bevrijden van een andere deep state-gemanipuleerde zwakte, en het verstrekken van verder bewijs van massale vaccinatie veroorzaakt autisme;

 

  • Alle overheidsfunctionarissen die wetten hebben aangenomen die vaccinfraude legaliseren op staats -, nationaal - of internationaal niveau, of die op een andere manier geholpen en geholpen hebben met deze vaccinfraude, kunnen nu worden aangeklaagd voor vaccinfraude, criminele misdrijven en in sommige gevallen oorlogsmisdaden onder de code van Neurenberg.

 

https://cairnsnews.org/2018/11/19/u-s-govt-loses-landmark-vaccine-lawsuit/

 

https://t.me/realdrstella/89

Anonymous ID: 8051b8 April 4, 2021, 11:03 a.m. No.13359083   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Midnight Riders # 338 >>75256

 

Rusland ' s Lavrov waarschuwt voor Stijgende Anti-Wit racisme in de VS

 

Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zegt dat er stijgende "agressie tegen witte mensen" in de Verenigde Staten en dat het schadelijk is voor de inspanningen om racisme te bestrijden.

 

Lavrov maakte de opmerkingen tijdens een interview met politieke wetenschappers die werd uitgezonden op de nationale televisie. "We waren pioniers van de beweging ter bevordering van gelijke rechten van mensen van elke huidskleur, "zei Lavrov, toe te voegen dat" iedereen wil om zich te ontdoen van racisme."Echter, Hij benadrukte hoe het belangrijk was" niet over te schakelen naar het andere uiterste dat we zagen tijdens de 'BLM' (Black Lives Matter) gebeurtenissen en de agressie tegen blanke mensen, blanke Amerikaanse burgers."Lavrov drong er ook op aan dat krachten binnen de VS probeerden een "culturele revolutie" over de hele wereld te verspreiden door "diversiteit" door ieders strot te duwen. "Hollywood verandert nu ook zijn regels, zodat alles de diversiteit van de moderne samenleving weerspiegelt", zei hij, bestempeld als " een vorm van censuur.”

 

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov waarschuwde donderdag dat anti-wit racisme zich zou kunnen ontwikkelen in de Verenigde Staten en zei dat politieke correctheid "tot het uiterste genomen" betreurenswaardige gevolgen zou hebben https://t.co/lqyE47BIhE

 

— The Moscow Times (@MoscowTimes) 2 April 2021

 

"Ik heb zwarte mensen zien spelen in Shakespeare' s Komedies. Alleen Weet ik niet wanneer er een witte Othello," Lavrov zei. "Zie je, dit is absurd. Politieke correctheid tot op het punt van absurditeit gebracht zal niet goed eindigen, " concludeerde hij.

 

Zoals we eerder hebben benadrukt, na elke massale schietpartij, haasten journalisten en linksen zich om blanke mensen de schuld te geven, zelfs voordat de dader is geïdentificeerd. In het geval van de Boulder supermarkt schietpartij, dit mislukte massaal nadat werd onthuld dat de schutter was een islamitische immigrant uit het Midden-Oosten. Na de Atlanta schietpartij aanval die gericht massage salons, de media opnieuw opgeklopt hysterie over "witte suprematie," ondanks het feit dat de autoriteiten vonden absoluut geen bewijs van de aanval werd gemotiveerd door ras. Dit leidde ertoe dat de New York Times-medewerker Damon Young beweerde dat" witheid een pandemie is "en" de enige manier om het te stoppen is om het te lokaliseren, te isoleren, eruit te halen en te doden.""Hij werd niet ontslagen uit zijn baan bij de wortel en de New York Times weigerde om hem te veroordelen-dergelijke proclamaties zijn waar ze hem voor betalen!"schrijft Chris Menahan.

 

Dit verhaal, in aanvulling op de kritische Race theorie, die leert dat alle problemen van de Verenigde Staten zijn de schuld van blanke mensen, heeft duidelijk een sfeer gecreëerd waar race haat gericht op blanke mensen niet alleen wordt getolereerd, het wordt openlijk aangemoedigd.

 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-lavrov-warns-surging-anti-white-racism-us

Anonymous ID: 8051b8 April 6, 2021, 7:48 a.m. No.13371278   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Canada # 16 >>13369284

 

Amerikaanse subsidie aan Wuhan Lab om Bat-gebaseerde Coronavirussen te verbeteren werd nooit onderzocht door HHS Review Board, NIH zegt

 

De National Institutes of Health heeft "systematisch gedwarsboomd" overheid toezicht op gevaarlijke pathogenen onderzoek, Rutgers University professor van chemische biologie Richard H. Ebright vertelde de Daily Caller News Foundation.

 

Het P3co Review Framework werd gecreëerd in 2017 na een pauze van drie jaar van overheidsfinanciering van onderzoek dat opzettelijk pathogenen dodelijker of overdraagbaarder maakt.

 

Een NIH-subsidie die betrekking had op de wijziging van op vleermuizen gebaseerde coronavirussen en de overdracht van $600.000 aan het Wuhan Institute of Virology voorafgaand aan de pandemie omzeilde p3co-beoordeling omdat het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, onder leiding van Anthony Fauci, het project niet voor beoordeling heeft gemarkeerd.

 

Een toezichtsraad die werd opgericht om onderzoek te onderzoeken dat zeer gevaarlijke pathogenen zou versterken, heeft geen onderzoek gedaan naar een National Institutes of Health grant die een lab in Wuhan, China, financierde om coronavirussen op basis van vleermuizen genetisch te wijzigen.

 

Experts zeggen dat de NIH-subsidie wetenschappers beschrijft die gain-of-function-onderzoek uitvoeren, een riskant onderzoeksgebied dat in dit geval SARS-achtige virussen nog besmettelijker maakte. Federale financiering voor gain-of-function onderzoek werd tijdelijk opgeschort in 2014 als gevolg van wijdverspreide wetenschappelijke bezorgdheid het risico lekkende Supercharged virussen in de menselijke bevolking.

 

Federale financiering voor gain-of-function onderzoek werd hervat eind 2017 na de potentiële pandemische pathogenen controle en Oversight (P3CO) kader werd gevormd binnen het Ministerie van gezondheid en Menselijke Diensten (HHS). De toetsingsraad heeft tot taak kritisch te beoordelen of subsidies waarbij gevaarlijke ziekteverwekkers, zoals coronavirussen, worden versterkt, de risico ' s waard zijn en of er adequate voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

 

Maar het NIH-subagentschap dat de subsidie toekende aan de non-profit group EcoHealth Alliance om Chinese vleermuiskoronavirussen te bestuderen, koos ervoor om de subsidie niet door te sturen naar de p3co-Commissie, vertelde een woordvoerder van de NIH aan de Daily Caller News Foundation, wat betekent dat het onderzoek federale financiering kreeg zonder een onafhankelijke beoordeling door de HHS-Raad.

 

"Dit is een systemisch probleem," Rutgers University professor van chemische biologie Richard H. Ebright vertelde de DCNF, verwijzend naar de Maas in het review framework.

 

Ebright zei dat de kantoren van de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) — het subagentschap dat gefinancierd EcoHealth — en de NIH hebben "systematisch gedwarsboomd–inderdaad systematisch teniet gedaan–de HHS P3co kader door te weigeren vlag en voorstellen voor herziening.”

 

Dr. Anthony Fauci leidt de NIAID en Dr. Francis S. Collins leidt de NIH.

 

Een woordvoerder van de NIH zei dat het subagentschap niet de vlag van de EcoHealth grant voor onafhankelijke beoordeling door de HHS review committee.

 

"Na zorgvuldige herziening van de subsidie, NIAID bepaalde onderzoek in de subsidie was geen gain-of-function onderzoek omdat het niet de versterking van de pathogeniteit of overdraagbaarheid van de bestudeerde virussen," de woordvoerder vertelde het DCNF.

 

MEER

 

https://dailycaller.com/2021/04/04/nih-gain-of-function-anthony-fauci-review-board-wuhan-lab/

Anonymous ID: 8051b8 April 10, 2021, 4:47 p.m. No.13399745   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek #16971 >>13398203

 

Wetenschappers zeggen nu dat vaccinatie niet goed genoeg is - push voor nieuwe vaccinatie elke keer dat we reizen

 

Wetenschappers van de Universiteit van Oxford hebben gesuggereerd dat mensen mogelijk niet één, niet twee keer een coronavirusvaccinatie nodig hebben, maar ELKE keer dat ze hun thuisland willen verlaten.

De wetenschappers publiceerden vorige week een rapport in het Royal Society Journal waarin werd erkend dat er weinig gegevens zijn over hoe efficiënt of langdurig de huidige vaccins zijn, en dus is het waarschijnlijk dat landen een recente vaccinatie nodig zullen hebben.

Het hebben van eindeloze vaccinaties wanneer er geen indicatie is van hoe effectief ze zijn, of welke bijwerkingen er op lange termijn kunnen zijn, klinkt absoluut mentaal, maar dat is wat wordt gesuggereerd.

In gesprek met de London Telegraph verklaarde epidemioloog Christopher Dye, een vooraanstaand auteur van de rapporten: "Als we dachten dat de duur van de bescherming slechts een kwestie van maanden was, dan is het soort criteria dat zou kunnen worden ingevoerd - we zeggen niet dat ze dat zouden moeten zijn - dat wanneer men internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie gaat, dat men bij die gelegenheid elke keer wordt gevaccineerd voor die specifieke reis."

De wetenschappers verklaarden ook dat vaccinpaspoorten "haalbaar" zijn, maar alleen wanneer wereldwijde normen kunnen worden overeengekomen.

"Een effectief vaccinpaspoortsysteem dat de terugkeer naar pre-Covid-activiteiten mogelijk zou maken, inclusief reizen, zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke of volksgezondheid, moet voldoen aan een reeks veeleisende criteria", aldus Dye.

Andere co-auteurs van de studie wilden dat de Covid-paspoorten, waarvan de minister van Vaccins van de regering herhaaldelijk heeft gezegd dat ze niet in eigen land zullen worden gebruikt, "volledig moeten worden onderzocht."

Professor Melinda Mills waarschuwde dat een dergelijk systeem "onbedoeld bestaande ongelijkheden kan discrimineren of verergeren", en voegde eraan toe: "Het beoogde gebruik zal aanzienlijke implicaties hebben voor een breed scala aan juridische en ethische kwesties."

"Is het letterlijk een paspoort om internationaal reizen toe te staan of zou het in eigen land kunnen worden gebruikt om houders meer vrijheden te geven?" Professor Mills heeft het verder in twijfel getrokken.

"We hebben een bredere discussie nodig over meerdere aspecten van een vaccinpaspoort, van de wetenschap van immuniteit tot gegevensprivacy, technische uitdagingen en de ethiek en wettigheid van hoe het zou kunnen worden gebruikt," voegde Mills eraan toe.

https://en-volve.com/2021/02/22/scientists-nu-zeggen-vaccinatie-is-niet-goed-genoeg-push-for-new-vaccination-every-single-time-we-travel/

Anonymous ID: 8051b8 April 11, 2021, 12:42 p.m. No.13404447   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Representatives of 'Police for Freedom' march in Baarn on Saturday, April 10, to protest against the enforcement of COVID-related curfew

 

Vertegenwoordigers van de 'politie voor de Vrijheid' marcheren op Zaterdag 10 April in Baarn om te protesteren tegen de handhaving van covid-gerelateerde avondklok

 

https://www.youtube.com/watch?v=P395otgD1pc

Anonymous ID: 8051b8 April 14, 2021, 12:45 p.m. No.13425353   🗄️.is 🔗kun   >>5535

>>13425055

 

Ik had mijn eerste Pfizer vaccin op 24/2/21. Voor 14 dagen nadat ik absoluut in orde was. Op dag 15 raakte ik echter bedekt met een vreselijke jeukende uitslag en werd ik opgenomen in het ziekenhuis, liet ik huidbiopsieën nemen en kreeg ik verschillende IV-medicijnen.

Ik ben nog steeds erg vermoeid, slaap de hele dag aan en uit, nachtelijk zweten, pijn overal en voel me erg onwel. Ik zal niet mijn 2e Pfizer hebben in mei.

Anonymous ID: 8051b8 April 14, 2021, 12:48 p.m. No.13425366   🗄️.is 🔗kun   >>6931 >>6936 >>7784

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek #17005 >>13424623

 

Denemarken verbiedt AstraZeneca COVID-19-vaccin volledig te midden van meldingen van bloedstolsels

 

Denemarken werd het eerste land in Europa dat het AstraZeneca COVID-19-vaccin volledig verliet, nadat het land en meer dan een dozijn andere landen van de Europese Unie het gebruik ervan hadden opgeschort.

De directeur van het Deense gezondheidsagentschap, Soren Brostrom, zei dat Denemarken het schot niet zal gebruiken als onderdeel van zijn vaccinatiecampagne - ondanks dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) van de EU zeggen dat de voordelen van het gebruik van de AstraZeneca-prik opwegen tegen de negatieven te midden van meldingen van zeldzame bloedstolsels.

"Over het algemeen moeten we zeggen dat de resultaten aantonen dat er een echt en ernstig bijwerkingssignaal in het vaccin van AstraZeneca zit", aldus Brostrom in een verklaring. "Op basis van een algemene overweging hebben we er daarom voor gekozen om het vaccinatieprogramma voor alle doelgroepen zonder dit vaccin voort te zetten."

Brostrom zei dat het een "moeilijke beslissing" is geweest om te nemen, en zei dat de "aanstaande doelgroepen voor vaccinatie minder kans hebben om ernstig ziek te worden door COVID-19", en ambtenaren "moeten dit afwegen tegen het feit dat we nu een bekend risico hebben op ernstige nadelige effecten van vaccinatie met AstraZeneca, zelfs als het risico in absolute termen gering is."

Deense functionarissen zeiden eerder dat twee mensen die het vaccin tegen het CCP -virus (Chinese Communistische Partij) hadden gekregen, last hadden van ernstige bloedstolsels. Een van hen stierf, zeiden ze vorige maand.

Het CCP-virus, ook bekend als het nieuwe coronavirus, is het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

In maart zijn de meeste landen die stopten met het gebruik van het AstraZeneca-vaccin uiteindelijk weer gebruikt.

Op 7 april zei het EMA dat er een "mogelijk verband" is tussen zeldzame bloedstolsels en het vaccin, eraan toevoegend dat het "zorgverleners en mensen die het vaccin ontvangen eraan herinnert om zich bewust te blijven van de mogelijkheid van zeer zeldzame gevallen van bloedstolsels in combinatie met lage niveaus van bloedplaatjes die optreden binnen 2 weken na vaccinatie."

De verklaring ging verder: "Tot nu toe hebben de meeste gemelde gevallen plaatsgevonden bij vrouwen jonger dan 60 jaar binnen 2 weken na vaccinatie. Op basis van het momenteel beschikbare bewijsmateriaal zijn specifieke risicofactoren niet bevestigd."

Het besluit om het schot van AstraZeneca niet te gebruiken, zal de geplande sluiting van het Deense vaccinatieprogramma verschoven naar begin augustus vanaf 25 juli, zeiden Deense functionarissen. Denemarken gebruikt ook het in de VS gemaakte Pfizer/BioNTech-vaccin, waarvoor twee injecties nodig zijn.

Denemarken was ook het eerste land dat in maart stopte met het gebruik van het vaccin.

De Epoch Times heeft contact opgenomen met AstraZeneca voor commentaar.

 

https://www.ntd.com/denmark-totally-bans-astrazeneca-covid-19-vaccine-amid-reports-of-blood-clots_597165.html

Anonymous ID: 8051b8 April 14, 2021, 5:10 p.m. No.13426931   🗄️.is 🔗kun   >>6946

600

 

Notables zijn geen aantekeningen

 

#6

>>13164546 Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie;“De democratie hangt aan het infuus”

>>13165208 “Davos Ontcijferd”, Stakeholder Capitalism volgens Klaus Schwab

>>13170920 Corona: Na de dood van een verpleegster in Oostenrijk belanden duizenden AstraZeneca-blikjes in de vuilnisbak

>>13234931 Dag 1, een kleine greep uit de berichten

>>13235477 Zeg hallo tegen je nieuwe minister President

>>13236416 Stembureaulid: 'Als je op Thierry of Geert stemt verscheuren we je stembiljet'

>>13237268 Italië Lanceert Doodslag Onderzoek Als Leraar Sterft Uren Na Het Krijgen Van AstraZeneca Jab

>>13238260 HET FORUM - Met Fajah Lourens (video)

>>13238478 HET FORUM - Vooravond verkiezingen met Wybren van Haga (video)

>>13243494 Een aantal gemeenten brengt stembussen na sluiting naar een grote locatie

>>13250667 Mondkap hypocrieten in de 2e kamer (mp4)

>>13251114 Thierry Baudet haalt uit naar “wolf in schaapskleren” Mark Rutte: “Dit wordt een Build Back Better-kabinet!” (video)

>>13255564 Verkiezingen: hoe belangrijk vonden politieke partijen Defensie de afgelopen jaren?

>>13259793 Studie: Progesterontherapie kan covid-19-resultaten voor mannen verbeteren

>>13260032 AMERIKAANSE GOVT VERLIEST LANDMARK VACCIN RECHTSZAAK

>>13296237, >>13296351, >>13296940 >>13297441, >>13297699 Wormachtige parasiet op de sneltest staaf

>>13297081 Benzeen in handreiniger

>>13298868 Rutte ontkent grensoverschrijdend geweld bij vreedzame demonstraties door politie en ME (video)

>>13322455 Onderzoek: ‘RUG werkt samen met Chinese ‘leger-universiteiten’

>>13322559 China is een gevaar voor de democratische rechtsorde

>>13322585 Het Tibetaans boeddhisme verdunnen om een heel volk te laten verdampen

>>13322603 Gegevens van miljoenen Telfort-klanten toegankelijk voor Chinees bedrijf Huawei

>>13329489 Niet-islamitische landen kiezen voor de Oeigoeren, moslimmachten laten ze stikken

>>13337113 Ook op zee wil Nederland niet wijken voor Chinese intimidatie: fregat vaart mee met Brits eskader richting Zuid-Chinese Zee

>>13338653 Chaotisch debat in kersvers geïnstalleerde Kamer brengt formatie verder onder hoogspanning

>>13338703 Wybren van Haga wast Ab Osterhaus en Tijs van den Brink de oren: ‘Virologen hebben hun gloriemoment!’

>>13339032 WHO-chef wil onderzoek naar covid laboratoriumlek

>>13358656 Ondermijnt Khadija Arib als voorzitter de macht van de Tweede Kamer?

>>13359083 Rusland ' s Lavrov waarschuwt voor Stijgende Anti-Wit racisme in de VS

>>13371278 Amerikaanse subsidie aan Wuhan Lab om Bat-gebaseerde Coronavirussen te verbeteren werd nooit onderzocht door HHS Review Board, NIH zegt

>>13399745 Wetenschappers zeggen nu dat vaccinatie niet goed genoeg is - push voor nieuwe vaccinatie elke keer dat we reizen

>>13404447 Representatives of 'Police for Freedom' march in Baarn on Saturday, April 10 (video)

>>13425366 Denemarken verbiedt AstraZeneca COVID-19-vaccin volledig te midden van meldingen van bloedstolsels

>>133425535 Vanuit een paar trials wisten men in december 2020 al dat 5 tot 10% ernstige bijwerking zouden krijgen

Anonymous ID: 8051b8 April 14, 2021, 5:11 p.m. No.13426936   🗄️.is 🔗kun

Notables zijn geen aantekeningen

 

#6

>>13164546 Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie;“De democratie hangt aan het infuus”

>>13165208 “Davos Ontcijferd”, Stakeholder Capitalism volgens Klaus Schwab

>>13170920 Corona: Na de dood van een verpleegster in Oostenrijk belanden duizenden AstraZeneca-blikjes in de vuilnisbak

>>13234931 Dag 1, een kleine greep uit de berichten

>>13235477 Zeg hallo tegen je nieuwe minister President

>>13236416 Stembureaulid: 'Als je op Thierry of Geert stemt verscheuren we je stembiljet'

>>13237268 Italië Lanceert Doodslag Onderzoek Als Leraar Sterft Uren Na Het Krijgen Van AstraZeneca Jab

>>13238260 HET FORUM - Met Fajah Lourens (video)

>>13238478 HET FORUM - Vooravond verkiezingen met Wybren van Haga (video)

>>13243494 Een aantal gemeenten brengt stembussen na sluiting naar een grote locatie

>>13250667 Mondkap hypocrieten in de 2e kamer (mp4)

>>13251114 Thierry Baudet haalt uit naar “wolf in schaapskleren” Mark Rutte: “Dit wordt een Build Back Better-kabinet!” (video)

>>13255564 Verkiezingen: hoe belangrijk vonden politieke partijen Defensie de afgelopen jaren?

>>13259793 Studie: Progesterontherapie kan covid-19-resultaten voor mannen verbeteren

>>13260032 AMERIKAANSE GOVT VERLIEST LANDMARK VACCIN RECHTSZAAK

>>13296237, >>13296351, >>13296940 >>13297441, >>13297699 Wormachtige parasiet op de sneltest staaf

>>13297081 Benzeen in handreiniger

>>13298868 Rutte ontkent grensoverschrijdend geweld bij vreedzame demonstraties door politie en ME (video)

>>13322455 Onderzoek: ‘RUG werkt samen met Chinese ‘leger-universiteiten’

>>13322559 China is een gevaar voor de democratische rechtsorde

>>13322585 Het Tibetaans boeddhisme verdunnen om een heel volk te laten verdampen

>>13322603 Gegevens van miljoenen Telfort-klanten toegankelijk voor Chinees bedrijf Huawei

>>13329489 Niet-islamitische landen kiezen voor de Oeigoeren, moslimmachten laten ze stikken

>>13337113 Ook op zee wil Nederland niet wijken voor Chinese intimidatie: fregat vaart mee met Brits eskader richting Zuid-Chinese Zee

>>13338653 Chaotisch debat in kersvers geïnstalleerde Kamer brengt formatie verder onder hoogspanning

>>13338703 Wybren van Haga wast Ab Osterhaus en Tijs van den Brink de oren: ‘Virologen hebben hun gloriemoment!’

>>13339032 WHO-chef wil onderzoek naar covid laboratoriumlek

>>13358656 Ondermijnt Khadija Arib als voorzitter de macht van de Tweede Kamer?

>>13359083 Rusland ' s Lavrov waarschuwt voor Stijgende Anti-Wit racisme in de VS

>>13371278 Amerikaanse subsidie aan Wuhan Lab om Bat-gebaseerde Coronavirussen te verbeteren werd nooit onderzocht door HHS Review Board, NIH zegt

>>13399745 Wetenschappers zeggen nu dat vaccinatie niet goed genoeg is - push voor nieuwe vaccinatie elke keer dat we reizen

>>13404447 Representatives of 'Police for Freedom' march in Baarn on Saturday, April 10 (video)

>>13425366 Denemarken verbiedt AstraZeneca COVID-19-vaccin volledig te midden van meldingen van bloedstolsels

>>13425535 Vanuit een paar trials wisten men in december 2020 al dat 5 tot 10% ernstige bijwerking zouden krijgen

Anonymous ID: 8051b8 April 15, 2021, 11:37 a.m. No.13432668   🗄️.is 🔗kun   >>7784

Oorspronkelijk Canada # 17 >>13432370

 

Gezonde 43-Jarige Man Lijdt Een Beroerte Aan Bloedstolsel Uren Na Toediening Van J & J Vaccin

 

Een Mississippi man blijft in kritieke toestand, kan niet lopen, praten en is verlamd aan één kant van zijn lichaam na een beroerte uren na de vaccinatie met Johnson & Johnson ' s covid vaccin. Familie gelooft "zonder twijfel" het vaccin veroorzaakte de beroerte.

 

Een gezonde 43-jarige man in Mississippi kreeg een beroerte uren nadat hij was gevaccineerd met Johnson and Johnson ' S (J&J) COVID vaccin. Brad Malagarie, vader van zeven, had het vaccin iets na de middag ontvangen en werd niet reageert door collega ' s aan zijn bureau, wsaz News Channel 3 gemeld.

 

"Ze belden me en zeiden dat hij dat vaccin had en er is iets mis, we denken dat het een beroerte is," zei Celeste Foster O 'Keefe, malagarie' s tante en baas.

 

Malagarie werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en gediagnosticeerd met een beroerte nadat een bloedstolsel in zijn linker middelste cerebrale slagader was blijven steken. O ' Keefe zei dat de familie zonder twijfel gelooft dat het vaccin de beroerte veroorzaakte.

 

"Hij is een jonge, gezonde 43-jarige, en ik dacht meteen, en ik zei zorg ervoor dat de artsen te vertellen hij nam dat J & J vaccin en dat, Voor mij, is wat zijn beroerte veroorzaakt," vertelde ze WSAZ.

 

O 'Keefe zei dat haar neef' s enige gezondheidsprobleem voor het vaccin was hoge bloeddruk, die onder controle werd gehouden met medicatie. Een week na toediening van het vaccin blijft Malagarie in het Ziekenhuis van Ochsner ' S Medical Center in New Orleans en is in kritieke, maar stabiele toestand.

 

"Hij kan nu niet praten en hij kan niet lopen. Hij is verlamd aan de rechterkant. Hij weet wie we zijn en hij zal gewoon huilen als hij ons ziet," O ' Keefe zei.

 

Artsen weten Malagarie ' s prognose voor herstel nog niet, maar zei dat het waarschijnlijk minstens een jaar revalidatie zal duren nadat hij het ziekenhuis verlaat, zei de lokale tv-zender.

 

Op dinsdag pauzeerden de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) het vaccin van J&J nadat zeldzame bloedstolsels werden gemeld bij degenen die onlangs gevaccineerd waren.

 

Alle zes gerapporteerde gevallen in de VS kwamen voor bij vrouwen in de leeftijd van 18-48 met symptomen die zes tot 13 dagen na vaccinatie ontwikkelen, volgens een verklaring uitgegeven door de FDA en CDC.

 

Een vaccin ontvanger stierf en haar dood wordt onderzocht door de CDC, Virginia staatsambtenaren zei in een verklaring dinsdag. Een andere vrouw is in kritieke toestand. Een CDC ambtenaar zei dat twee van de zes patiënten zijn ontslagen en drie blijven in het ziekenhuis.

 

Woensdag onthulde J & J nog twee gevallen van bloedstolsels-een die zich voordeed bij een 25-jarige man die een hersenbloeding kreeg tijdens een klinische proef en een ander geval van diepe veneuze trombose bij een 59-jarige vrouw.

 

Volgens het CDC ' s vaccine Adverse Event Reporting System of VAERS zijn 49 meldingen van bloedstollingsstoornissen van het J&J-vaccin gemeld tot en met 1 April en 972 meldingen van alle drie de vaccins samen, waaronder Pfizer en Moderna tot en met 1 April.

 

Het Raadgevend Comité voor Immunisatiepraktijken van de CDC kwam woensdag bijeen en besloot een stemming uit te stellen over de vraag of de pauze op het COVID-vaccin van J&J zou worden opgeheven, waardoor de pauze effectief zou worden verlengd in afwachting van verdere analyse van gegevens met betrekking tot bloedstolsels bij mensen die het vaccin kregen. De Commissie zei dat ze over een week tot tien dagen weer zouden bijeenkomen om te stemmen over het al dan niet opheffen van de pauze.

 

Volledig artikel:

https://childrenshealthdefense.org/defender/healthy-man-stroke-johnson-johnson-vaccine/

Anonymous ID: 8051b8 April 23, 2021, 11:51 a.m. No.13496257   🗄️.is 🔗kun   >>7784

Oorspronkelijk Canada # 17 >>13494234

 

Wereldleiders proberen elkaar te overtreffen met klimaatbeloften op de top van Dag van de aarde

 

https://www.rebelnews.com/world_leaders_try_to_outdo_each_other_with_climate_promises_at_earth_day_summit

 

In een virtuele tweedaagse klimaattop, georganiseerd door President Joe Biden op Earth Day, probeerden wereldleiders elkaar te overtreffen met beloften en opscheppen over het aanpakken van klimaatverandering. Activist Greta Thunberg waarschuwde voor het evenement dat wereldleiders "bullsh*t" naar de top zouden brengen.

 

Zoals uiteengezet door Sky News, gebruikte Biden de tweedaagse klimaattop om een nieuwe doelstelling aan te kondigen om de koolstofemissies tegen 2030 te halveren. Andere wereldleiders, waaronder de Chinese President Xi Jinping, beloofden dit te doen in een "veel kortere tijdspanne.”

 

De Russische President Vladimir Poetin schepte op over de grotere omvang van de maatregelen die Rusland van plan is te nemen om de klimaatverandering aan te pakken. De Britse Boris Johnson beloofde net zoveel te doen als de Verenigde Staten. India 's Narendra Modi schepte op dat India' s koolstofvoetafdruk 60 procent lager is dan het wereldwijde gemiddelde.

 

Vergeleken met 2005 niveaus, de Verenigde Staten heeft toegezegd om de uitstoot te verminderen met meer dan 50 procent in 2030, Amerikaanse klimaatgezant John Kerry zei. Kerry zegt dat het eerder door Biden aangekondigde doel een meer dan redelijk doel is.

 

"Zullen we het waarschijnlijk overtreffen? Ik vermoed ja, " zei hij. "Ik ben over het algemeen optimistisch omdat er zoveel begint te gebeuren."

 

Inspanningen om de Amerikaanse koolstofuitstoot te verminderen omvatten de wijdverbreide adoptie van elektrische voertuigen en een vermindering van emissies veroorzaakt door productie en energieverbruik, die grotendeels worden gedreven door het gebruik van fossiele brandstoffen in de VS de overgang naar een koolstofneutrale of zelfs koolstof-negatieve Amerikaanse economie zal sterk afhankelijk zijn van de adoptie van hernieuwbare energiebronnen.

 

Canada heeft toegezegd het voorbeeld van Amerika te volgen door de koolstofemissies tegen 2030 met 40 tot 45 procent te verminderen ten opzichte van het niveau van 2005.

 

Het Verenigd Koninkrijk daarentegen meet zijn streefcijfer ten opzichte van de niveaus van 1990, een baseline die het meest wordt gebruikt door de Verenigde Naties — wat betekent dat het Verenigd Koninkrijk naar verwachting zijn koolstofuitstoot met nog grotere niveaus zal verminderen dan zijn Noord-Amerikaanse tegenhangers. Boris Johnson pochte dat de uitstoot in het Verenigd Koninkrijk zal worden verminderd met 78 procent in 2035.

 

Zoals opgemerkt door Sky News, elke aanwezige vertegenwoordiger probeerde te proberen en een-up elkaar met opschept over hun inspanningen om "terug te bouwen beter."In het bijzonder, Johnson gebruikte zinnen als" Saudi-Arabië van de wind " en " eerste land om wetgeving voor net-zero.”

Anonymous ID: 8051b8 April 26, 2021, 8:12 p.m. No.13521454   🗄️.is 🔗kun

De Suez Canal juridische strijd

27 April 2021

 

Carlos Luxul vraagt zich af waarom gunstige vrachteigenaren niet schoppen een grotere Ophef om hun goederen te krijgen van de gestrande ooit gegeven.

 

Terwijl de saga van de ooit gegeven in het Suezkanaal rommelt, heeft één ding me getroffen: waarom hebben we niets gehoord over een class-action law Sage tegen de Suezkanaal Autoriteit (SCA) van een collectief van de gefrustreerde verladers en ontvangers?

 

Ik heb het manifest nog niet gezien, maar met ongeveer 20.000 TEU 's aan boord, is het logisch dat veel van' s werelds toonaangevende bedrijven waarschijnlijk hierin verstrikt zijn geraakt – en hoewel ze individueel veel macht kunnen hebben, zullen ze nog meer hebben als consortium.

 

Hoewel ik geen advocaat ben, lijkt het me dat de SCA al schuldig is aan het schenden van bepaalde internationale wetten en conventies. Ze doen ook arbitraire en onredelijke claims tegen de eigendomsstructuur van het schip en meer bepaald tegen de onschuldige partijen die erin verstrikt zijn geraakt – de heilzame vrachteigenaren. Dit alles wijst erop dat er goede gronden zijn voor actie. Er is toch zeker een internationale handelsrechtbank of instelling die de zaak zou behandelen, en zeker een toonaangevend advocatenkantoor zou het willen leiden?

 

Er is veel ruimte: een uitspraak van de rechtbank om de containers vrij te geven; schade voor verstoring van de handel; sancties tegen de SCA; pandrechten tegen hun activa; beperkende orders tegen hun leidende personeel; en zonder twijfel een goede advocaat kan tien andere claim categorieën toe te voegen in de tijd die nodig is om een kopje koffie te hebben.

 

Tot nu toe hebben we de gebruikelijke smeekbeden gezien van de scheepseigenaren, de bevrachters, managers, flag, P&I Club en underwriters, en ze zijn allemaal aan dovemansoren gevallen – zoals verwacht. Wat houdt het tegen? Is de juridische grond wankel of zijn de voordelige vrachteigenaren bang voor strafmaatregelen in de toekomst van de SCA, die zouden kunnen proberen om hun toekomstige lading te beperken van het passeren van het kanaal?

 

In de huidige proceszieke wereld, ben ik verbaasd dat ik geen enkele suggestie van juridische actie in de media heb gehoord, hoewel het misschien onder vier ogen is besproken. Dus, alle advocaten die er zijn, kunnen jullie enig licht werpen op het-zou een class-action law suit werken of is het al dood in het water? Ik zou graag een met redenen omkleed advies zien over de voor-en nadelen, en ik vermoed dat iedereen dat ook zou doen.

 

https://splash247.com/the-suez-canal-legal-fight/

Anonymous ID: 8051b8 April 27, 2021, 11:38 a.m. No.13525543   🗄️.is 🔗kun

Q Drop 1359 13 Mei 2018

 

https://www.politifact.com/article/2018/may/22/john-kerry-was-paris-did-he-meet-iranians-he-says-/

 

John Kerry was in Parijs. Maar heeft hij Iraniërs ontmoet? Hij zegt nee.

 

Republikeinse agenten beweerden definitief bewijs te hebben dat de chief American architect van de Iran nuclear deal in het geheim een ontmoeting had met Iraanse ambtenaren in Parijs, enkele dagen nadat President Donald Trump de terugtrekking van de Verenigde Staten uit het internationale akkoord aankondigde.

 

Een lobbyist met het bedrijf Turnberry Solutions twitterde op 12 mei een foto die de voormalige minister van Buitenlandse Zaken John Kerry leek te laten zien lopen in de buurt van het trendy restaurant L ' Avenue in de wijk Champs-Elysées van de Franse hoofdstad.

 

"Dus John Kerry verliet net een bijeenkomst @ L' Avenue in Parijs w / 3 Iraniërs. Een vriend zat naast hun tafel en hoorde JK stralen @realDonaldTrump. De Iraniërs hadden een 5 persoons beveiliging en vertrokken in diplomatieke voertuigen. Is hij FARA geregistreerd?"Jason Osborne twitterde, verwijzend naar de Foreign Agents Registration Act die Amerikanen vereist om activiteiten die namens buitenlandse regeringen openbaar te maken.

 

Dus John Kerry verliet net een meeting @ L ' Avenue in Parijs met 3 Iraniërs. Een vriend zat naast hun tafel en hoorde JK schieten.

 

@realDonaldTrump

 

. De Iraniërs hadden een 5 persoons beveiliging en vertrokken in diplomatieke voertuigen. Is hij FARA geregistreerd?

 

@seanhannity

 

 

@TuckerCarlson

 

https://twitter.com/_JasonOsborne/status/995312025139073026

Anonymous ID: 8051b8 May 1, 2021, 10:19 a.m. No.13557784   🗄️.is 🔗kun

>>13556264

Zoals beloofd, hier is de opmerkelijke

 

Notables zijn geen aantekeningen

 

#6

>>13164546 Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie;“De democratie hangt aan het infuus”

>>13165208 “Davos Ontcijferd”, Stakeholder Capitalism volgens Klaus Schwab

>>13170920 Corona: Na de dood van een verpleegster in Oostenrijk belanden duizenden AstraZeneca-blikjes in de vuilnisbak

>>13234931 Dag 1, een kleine greep uit de berichten

>>13235477 Zeg hallo tegen je nieuwe minister President

>>13236416 Stembureaulid: 'Als je op Thierry of Geert stemt verscheuren we je stembiljet'

>>13237268 Italië Lanceert Doodslag Onderzoek Als Leraar Sterft Uren Na Het Krijgen Van AstraZeneca Jab

>>13238260 HET FORUM - Met Fajah Lourens (video)

>>13238478 HET FORUM - Vooravond verkiezingen met Wybren van Haga (video)

>>13243494 Een aantal gemeenten brengt stembussen na sluiting naar een grote locatie

>>13250667 Mondkap hypocrieten in de 2e kamer (mp4)

>>13251114 Thierry Baudet haalt uit naar “wolf in schaapskleren” Mark Rutte: “Dit wordt een Build Back Better-kabinet!” (video)

>>13255564 Verkiezingen: hoe belangrijk vonden politieke partijen Defensie de afgelopen jaren?

>>13259793 Studie: Progesterontherapie kan covid-19-resultaten voor mannen verbeteren

>>13260032 AMERIKAANSE GOVT VERLIEST LANDMARK VACCIN RECHTSZAAK

>>13296237, >>13296351, >>13296940 >>13297441, >>13297699 Wormachtige parasiet op de sneltest staaf

>>13297081 Benzeen in handreiniger

>>13298868 Rutte ontkent grensoverschrijdend geweld bij vreedzame demonstraties door politie en ME (video)

>>13322455 Onderzoek: ‘RUG werkt samen met Chinese ‘leger-universiteiten’

>>13322559 China is een gevaar voor de democratische rechtsorde

>>13322585 Het Tibetaans boeddhisme verdunnen om een heel volk te laten verdampen

>>13322603 Gegevens van miljoenen Telfort-klanten toegankelijk voor Chinees bedrijf Huawei

>>13329489 Niet-islamitische landen kiezen voor de Oeigoeren, moslimmachten laten ze stikken

>>13337113 Ook op zee wil Nederland niet wijken voor Chinese intimidatie: fregat vaart mee met Brits eskader richting Zuid-Chinese Zee

>>13338653 Chaotisch debat in kersvers geïnstalleerde Kamer brengt formatie verder onder hoogspanning

>>13338703 Wybren van Haga wast Ab Osterhaus en Tijs van den Brink de oren: ‘Virologen hebben hun gloriemoment!’

>>13339032 WHO-chef wil onderzoek naar covid laboratoriumlek

>>13358656 Ondermijnt Khadija Arib als voorzitter de macht van de Tweede Kamer?

>>13359083 Rusland ' s Lavrov waarschuwt voor Stijgende Anti-Wit racisme in de VS

>>13371278 Amerikaanse subsidie aan Wuhan Lab om Bat-gebaseerde Coronavirussen te verbeteren werd nooit onderzocht door HHS Review Board, NIH zegt

>>13399745 Wetenschappers zeggen nu dat vaccinatie niet goed genoeg is - push voor nieuwe vaccinatie elke keer dat we reizen

>>13404447 Representatives of 'Police for Freedom' march in Baarn on Saturday, April 10 (video)

>>13425366 Denemarken verbiedt AstraZeneca COVID-19-vaccin volledig te midden van meldingen van bloedstolsels

>>13425535 Vanuit een paar trials wisten men in december 2020 al dat 5 tot 10% ernstige bijwerking zouden krijgen

>>13427373 The head of Denmark's medicines agency, Tanja Erichsen, collapsed during a press conference on the decision to stop using the Oxford-AstraZeneca COVID vaccine

>>13432668 Gezonde 43-Jarige Man Lijdt Een Beroerte Aan Bloedstolsel Uren Na Toediening Van J & J Vaccin

>>13433154 Pepijn van Houwelingen (FVD) verzet zich tegen dystopisch systeem van vaccinatiepaspoorten (mp4)

>>13496257 Wereldleiders proberen elkaar te overtreffen met klimaatbeloften op de top van Dag van de aarde

>>13548764, >>13556264 Rust Goed Mrs. Narqie, Geliefde Patriot

Anonymous ID: 8051b8 May 15, 2021, 8:02 p.m. No.13673172   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Algemeen Onderzoek # 17315 >>13672867

 

Seksueel Misbruik Schandaal Rocks Wereldgezondheidsorganisatie

 

Donoren van de Wereldgezondheidsorganisatie (W. H. O.) en diplomaten van de lidstaten uiten "ernstige bezorgdheid" over beschuldigingen van seksueel misbruik afkomstig van W. H. O. ' s missie om de Ebola-epidemie 2018-2019 in Congo te bestrijden, meldt Associated Press vrijdag.

 

De AP meldde woensdag dat senior W. H. O. ambtenaren logen toen ze ontkenden kennis van de Congo beschuldigingen, waaronder lokale assistenten klagen dat ze werden onder druk gezet tot seks door ten minste twee W. H. O. artsen.

 

Volgens de klachten stelde een van de artsen de tewerkstelling bij de W. H. O. – missie afhankelijk van seksuele gunsten – een moeilijke eis voor verarmde inwoners van de Kongo-regio om te weigeren-terwijl een ander een lokaal meisje zwanger maakte en haar betaalde om te zwijgen. De AP verkregen een notariële contract dat een W. H. O. staflid en manager ondertekend als getuigen van de hush deal om "de integriteit en reputatie te beschermen" van hun organisatie onthulde.

 

De betreffende W. H. O.-artsen, Boubacar Diallo en Jean-Paul Ngandu, ontkenden elk wangedrag, maar de AP voerde een uitgebreid onderzoek uit met tientallen interviews, e-mails, juridische documenten en opgenomen vergaderingen waaruit bleek dat het senior management van W. H. O. de klachten over beide mannen negeerde. De vrouw die Diallo beschuldigde van het eisen van seks in ruil voor werk zei dat hij "vaak opschepte over zijn connecties met W. H. O. Directeur-Generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus.”

 

"Acht topfunctionarissen hebben privé erkend dat wie er niet in geslaagd was om seksuele uitbuiting effectief aan te pakken tijdens de Ebola-uitbraak en dat het probleem systemisch was, opnames van interne vergaderingen laten zien," verklaarde het onderzoeksrapport.

 

"In 2018 en 2019 vertelden drie Ebola-experts, waaronder twee die op dat moment voor W. H. O. werkten, aan de AP dat ze zich zorgen maakten over seksueel misbruik in het algemeen, en Diallo in het bijzonder, bij senior managers. Maar ze zeiden dat ze te horen kregen dat het beheersen van de Ebola-uitbraak belangrijker was, en twee zeiden dat Diallo werd beschouwd als 'onaantastbaar' vanwege zijn relatie met Tedros," het rapport toegevoegd.

 

De AP faalde W. H. O. Voor het uitvoeren van een oppervlakkig onderzoek van de misbruik claims, het niet naleven van zijn eigen protocollen voor het omgaan met misbruik aanklachten, het instrueren klokkenluiders te zwijgen, en het niet in staat om een van de beschuldigers te interviewen. Sommige van de W. H. O. ambtenaren die spraken met AP verslaggevers leek goed op de hoogte de organisatie heeft doordringende problemen met seksueel misbruik, en waren niet verrast de Congo beschuldigingen ging nergens:

 

"We hebben allemaal al vermoed dat zoiets mogelijk zou zijn, zolang de Ebola-reactie plaatsvond", zei Andreas Mlitzke, directeur van WHO ' s office of compliance, risk management and ethics, tijdens een interne vergadering in November. Mlitzke vergeleek WHO-functionarissen in Congo met " een binnenvallende kracht "en zei:" dit soort dingen zijn historisch gebeurd in oorlogstijd.”

 

Mlitzke zei tijdens de vergadering dat die typisch "neemt de passieve aanpak" in haar onderzoeken, en dat het niet kon worden verwacht om wangedrag onder stafleden bloot te leggen.

 

"Wat ons ervan weerhoudt iets proactief te doen, is onze eigen psychologie," zei hij.

 

De AP ' s follow-up rapport op vrijdag gevonden diplomaten en W. H. O. donoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, en Europa uiten ernstige bezorgdheid over de Congo beschuldigingen, met name met inbegrip van de Bill en Melinda Gates Foundation, de derde grootste financier voor de Wereldgezondheidsorganisatie.

 

"Onze rol als financier is om organisaties die subsidies ontvangen van de stichting te houden aan de hoogste normen van transparantie en verantwoording, en aan te dringen dat ze stappen ondernemen om wangedrag in de toekomst te voorkomen," de Stichting verklaard.

 

https://www.breitbart.com/national-security/2021/05/14/sexual-abuse-scandal-rocks-world-health-organization/

Anonymous ID: 8051b8 May 16, 2021, 7:54 a.m. No.13676135   🗄️.is 🔗kun

>>13676083

Mega corruptie schandaal bij de WHO

 

(2009)

 

Albert Osterhaus is geen kleine vis. Hij staat op de wereldwijde nexus van elke grote viruspaniek van de afgelopen tien jaar van de mysterieuze SARS-sterfgevallen in HongKong, waar de huidige WHO-directeur Margaret Chan haar start kreeg in haar carrière als lokale gezondheidsambtenaar. Volgens zijn officiële bio bij de Europese Commissie was Osterhaus in April 2003, op het hoogtepunt van de paniek over SARS (Severe Acquired Respiratory Syndrome), betrokken bij het onderzoek naar de uitbraak van ademhalingsziekten in Hongkong. In het EU-rapport staat: "hij toonde opnieuw zijn vaardigheid in snel handelen om een ernstig probleem aan te pakken. Binnen drie weken had hij bewezen dat de ziekte werd veroorzaakt door een nieuw ontdekt coronavirus dat voorkomt bij civetkatten, andere vleesetende dieren of vleermuizen."

 

 

Toen ging Osterhaus verder toen SARS zaken uit het zicht verdwenen, deze keer publicerend de gevaren van wat hij beweerde was H5N1 vogelgriep. In 1997 begon hij al alarm te slaan na de dood in Hong Kong van een driejarige die volgens Osterhaus direct contact had gehad met vogels. Osterhaus ging in high gear lobbyen in heel Nederland en Europa beweren dat een dodelijke nieuwe mutatie van de vogelgriep was gesprongen op de mens en dat drastische maatregelen nodig waren. Hij beweerde de eerste wetenschapper ter wereld te zijn die aantoonde dat H5N1 op mensen kon worden overgebracht.

 

In een interview van de BBC in oktober 2005 over het gevaar van de vogelgriep, verklaarde Osterhaus: "als het virus erin slaagt zichzelf te muteren op een manier dat het van mens op mens kan overbrengen, dan hebben we een heel andere situatie, we zouden aan het begin van de pandemie kunnen staan."Hij voegde eraan toe," Er is een reële kans dat dit virus kan worden verhandeld door de vogels helemaal naar Europa. Er is een reëel risico, maar niemand kan het risico op dit moment inschatten, omdat we de experimenten nog niet hebben gedaan."Het is nooit gelukt om te muteren, maar hij was klaar om" de experimenten te doen, " vermoedelijk voor een flinke vergoeding.

 

Om zijn angstaanjagende pandemiescenario te versterken, begonnen Osterhaus en zijn laboratoriumassistenten in Rotterdam ijverig monsters van, nou ja, vogelstront te verzamelen en invriezen, in een poging om een meer wetenschappelijk argument op te bouwen. Hij beweerde dat op bepaalde momenten van het jaar tot 30% van alle Europese vogels fungeerde als dragers van het dodelijke vogelvirus H5N1. Hij beweerde ook dat boeren die met kippen en kippen werkten toen werden blootgesteld. Osterhaus informeerde journalisten die plichtsgetrouw zijn alarm noteerden. Politici werden gewaarschuwd. Hij schreef artikelen waarin hij suggereerde dat de verre sterfgevallen in Azië van wat hij H5N1 noemde naar Europa kwamen, vermoedelijk op de vleugels of in de ingewanden van dodelijk zieke geïnfecteerde vogels. Hij beweerde dat trekvogels de dodelijke nieuwe ziekte droegen tot aan Rügen en Oekraïne. Hij negeerde het feit dat vogels niet van oost naar west trekken, maar van noord naar Zuid.

 

 

De vogelgriep alarmcampagne van Osterhaus ging echt van start in 2003 toen een Nederlandse dierenarts ziek werd en overleed. Osterhaus beweerde dat het overlijden van H5N1 was. Hij overtuigde de Nederlandse regering om miljoenen kippen te laten slachten. Toch zijn er geen andere besmette personen gestorven aan de vermeende H5N1. Osterhaus beweerde dat dit slechts het bewijs was van de doeltreffendheid van de preventieve slachtcampagne.

 

 

Osterhaus beweerde dat vogelpoep de bron was, via luchtbombardementen of uitwerpselen, op populaties en vogels beneden. Dat was het voertuig voor de verspreiding van de dodelijke nieuwe aziatische stam van H5N1 die hij aandrong.

 

 

Er was slechts één probleem met de nu volumineuze bevroren monsters van diverse vogelpoep die hij en zijn collega ' s hadden verzameld en ingevroren in zijn instituut. Er was geen enkel bevestigd voorbeeld van H5N1 virus gevonden in een van zijn monsters. Op een congres van de Wereldorganisatie voor diergezondheid (Oie) in Mei 2006 moesten Osterhaus en zijn Erasmus-collega ' s toegeven dat ze bij het testen van 100.000 monsters van hun hardnekkig opgeslagen vogelpoep geen enkel geval van H5N1-virus hadden ontdekt.

 

https://rense.com/general88/megawho.htm

Anonymous ID: 8051b8 May 18, 2021, 9:05 a.m. No.13693078   🗄️.is 🔗kun

Oorspronkelijk Canada # 18 >>13691935

 

Spaanse Politicus Verbannen Van Twitter Voor "Haatzaaierij" Na Te Zeggen " Een Man Kan Niet Zwanger Worden"

 

https://www.zerohedge.com/markets/spanish-politician-banned-twitter-hate-speech-after-saying-man-cannot-get-pregnant

 

Een afgevaardigde van de extreemrechtse Vox-partij in Spanje werd vorige week uitgesloten van zijn Twitter-account omdat hij beweerde dat "een man niet zwanger kan worden".

 

Francisco José Contreras werd verbannen uit zijn account voor 12 uur, volgens Fox News, voor het maken van het argument en back-up door te verklaren mannen hebben "geen baarmoeder of eieren."

 

Hij maakte de opmerkingen in reactie op een artikel over een transgender man die aangekondigd dat ze "bevallen" van een meisje en waren nu een vader.

 

Contreras zei op Facebook dat hij door Twitter werd verteld dat hij zijn beleid inzake haatuitingen had geschonden voor zijn opmerkingen. Hij plaatste ook een diagram om zijn punt te illustreren.

 

Hij schreef op Facebook: "de haatdragende tweet (die ik moest verwijderen) was er een die zei: 'een man kan niet zwanger worden. Een man heeft geen baarmoeder of eieren. Je kunt zien dat dit al fascistische biologie is. De volgende keer probeer ik 2 + 2 = 4."

 

Twitter zei dat hij het beleid van het bedrijf schond " tegen materiaal dat geweld tegen andere mensen bedreigt, kwelt of bevordert op basis van hun ras, etnische afkomst, nationaliteit, seksuele geaardheid, geslacht, geslachtsidentiteit, religie, leeftijd, handicap of ziekte."

 

Het netwerk waarschuwde: "Houd er rekening mee dat herhaalde defaults kunnen leiden tot permanente schorsing van uw account. Ga nu naar Twitter om het probleem met je account op te lossen."

 

Supporters van Contreras zijn begonnen met het gebruik van de hashtag #Amancannotbezwanger om steun voor hem te tonen. Contreras concludeerde: "We zullen niet toegeven aan Twitter die een verwrongen (en antropologisch verkeerd) wereldbeeld oplegt. We zullen de waarheid over de menselijke natuur blijven spreken. Biologische waarheid moet niet worden beschouwd als'haatzaaierij'. Het is biologie, geen onverdraagzaamheid."

Anonymous ID: 8051b8 May 27, 2021, 11:23 a.m. No.13767335   🗄️.is 🔗kun   >>7375

Oorspronkelijk Canada # 19 >>1365184

 

Chloroquine is een krachtige remmer van SARS Coronavirus infectie en verspreiding

 

https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-422X-2-69

 

Virology Journal volume 2, artikelnummer: 69 (2005) Cite this article

 

Abstract

 

Achtergrond

 

Ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS) wordt veroorzaakt door een nieuw ontdekt coronavirus (SARS-CoV). Er is momenteel geen effectieve profylactische of post-exposure therapie beschikbaar.

 

Resultaat

 

We melden echter dat chloroquine sterke antivirale effecten heeft op SARS-CoV infectie van primaatcellen. Deze remmende effecten worden waargenomen wanneer de cellen worden behandeld met de drug vóór of na blootstelling aan het virus, wat zowel profylactisch als therapeutisch voordeel suggereert. Naast de bekende functies van chloroquine zoals verhogingen van de endosomale pH, lijkt het geneesmiddel te interfereren met terminale glycosylatie van de cellulaire receptor, angiotensine-converterend enzym 2. Dit kan de virusreceptorbinding negatief beïnvloeden en de infectie opheffen, met verdere vertakkingen door de verhoging van de vesiculaire pH, resulterend in de remming van de infectie en de verspreiding van SARS CoV bij klinisch toelaatbare concentraties.

 

Conclusie

 

Chloroquine is effectief in het voorkomen van de verspreiding van SARS CoV in celcultuur. Een gunstige remming van de verspreiding van het virus werd waargenomen wanneer de cellen vóór of na een SARS CoV-infectie met chloroquine werden behandeld. Bovendien vertegenwoordigt de hier beschreven indirecte immunofluorescentietest een eenvoudige en snelle methode voor het screenen van SARS-CoV antivirale verbindingen.

 

Achtergrond

 

Severe acute respiratory syndrome (SARS) is een opkomende ziekte die voor het eerst werd gemeld in de provincie Guangdong, China, eind 2002. De ziekte verspreidde zich snel naar ten minste 30 landen binnen maanden na zijn eerste verschijning, en gezamenlijke wereldwijde inspanningen leidden tot de identificatie van het etiologische agens als SARS coronavirus (SARS-CoV), een nieuw lid van de familie Coronaviridae [1]. Volledige genoomsequencing van SARS-CoV [2, 3] bevestigde dat deze ziekteverwekker niet nauw verwant is aan een van de eerder vastgestelde coronavirusgroepen. Het ontluiken van de SARS-CoV vindt plaats in het Golgi-apparaat [4] en resulteert in de opname van het omhulsel spike glycoproteïne in het virion. Het spike-glycoproteïne is een type I membraaneiwit dat virale hechting aan de cellulaire receptor en initiatie van infectie vergemakkelijkt, en angiotensine-converterend enzym-2 (ACE2) is geïdentificeerd als een functionele cellulaire receptor van SARS-CoV [5]. We hebben onlangs aangetoond dat de verwerking van het spike-eiwit door furine-achtige convertasen werd bewerkstelligd en dat remming van deze splitsing door een specifieke remmer de cytopathiciteit heeft opgeheven en de virustiter van SARS-CoV aanzienlijk heeft verminderd [6].

 

Blijven…