Anonymous ID: 25ea87 April 4, 2021, 11:36 a.m. No.13359223   🗄️.is 🔗kun

Originally Midnight Riders #338 >>75256

 

Ruski premijer Lavrov upozorava na podižući anti-bijeli rasizam u SAD-u

 

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov kaže da u Sjedinjenim Državama vlada "agresija na bijelce" i da to šteti naporima u borbi protiv rasizma.

Lavrov je to izjavio tokom intervjua sa političkim naučnicima koji je emitovan na nacionalnoj televiziji. "Bili smo pioniri pokreta koji je promicao jednaka prava ljudi bilo koje boje kože," izjavio je Lavrov, dodajući da se "svi žele riješiti rasizma." Međutim, on je naglašavao kako je važno "ne prelaziti na drugu krajnost koju smo vidjeli tokom 'BLM' (Black Lives Matter) događaja i agresije na bijelce, bijele američke građane." Lavrov je također insistirao da snage unutar SAD-a pokušavaju širiti "kulturnu revoluciju" širom svijeta prisiljavajući svima "raznolikost" niz grla. "Hollywood sada također mijenja svoja pravila tako da sve odražava raznolikost modernog društva," kaže on, označavajući ga "oblikom cenzure".

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov upozorio je u četvrtak da bi se u Sjedinjenim Državama mogao graditi anti-bijeli rasizam i izjavio da će politička ispravnost "odvedena u krajnost" imati jadljive posljedice https://t.co/lqyE47BIhE

— The Moscow Times (@MoscowTimes) April 2, 2021

"Vidio sam Crnce kako igraju u Shakespeare-nim komedijama. Samo što ne znam kada će biti bijelog Otela", rekao je Lavrov. "Vidite da je ovo apsurdno. Politička korektnost dovedena do tačke apsurda neće dobro završiti," zaključio je on.

Kao što smo prethodno naglasili, nakon svake masovne pucnjave, novinari i ljevičari žure da okrive bijelce i prije nego što je počinitelj identificiran. U slučaju pucnjave u supermarketu Boulder, ovo se masovno opalilo nakon što je otkriveno da je pištoljem islamistički imigrant sa Bliskog istoka. Nakon napada u Atlanti koji je ciljao salone za masažu, mediji su još jednom izbušili histerija zbog "bijele nadmoći", uprkos činjenici da su vlasti pronašle apsolutno nula dokaza da je napad motiviran rasom. To je navelo saradnika New York Timesa Damona Younga da uvjede da je "bijeloća pandemija" i "jedini način da ga zaustavimo je da ga lociramo, izoliramo, izvučemo i ubijemo". "Nije otpušten sa posla u The Rootu i New York Times je odbio da ga osudi — takva proglašenja su ono za što ga plaćaju!" piše Chris Menahan.

Ova naracija, pored Teorije kritične rase, koja uči da su svi problemi SJEDINJENIH Država krivi bijelci, jasno je stvorila atmosferu u kojoj se rasna mržnja usmjerena prema bijelcima ne samo da tolerira, već se otvoreno potiče.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-lavrov-warns-surging-anti-white-racism-us

Anonymous ID: 25ea87 April 25, 2021, 11:36 a.m. No.13511033   🗄️.is 🔗kun

Prvobitno Kanada # 17 >13504436

 

Francuski Centar za procjenu lijekova kaže da su sva četiri Covid-19 vakcina opasna, trebala bi se povući sa tržišta

 

(Prirodni Vijesti) Centar teritorijalne d'Information indépendante i d'Avis pharmaceutiques (CTIAP), regionalni nezavisni droge procjenu centar u Francuskoj, objavio je izveštaj pokazuje da nijedna od četiri Wuhan coronavirus (Covid-19) "vakcine" trenutno vodi su sef ili efikasan jer ih primio hitne koristiti odobrenja (EUA) sa nedovoljno kliničkom testiranju.

 

U injekcije su sve problematično jer procesa proizvodnje iskoristio si novu, kao što su excipients oni sadrže, što tim ekspertima iz Cholet javne bolnici u zapadno od Francuske reci "treba smatrati kao nova je aktivna supstanca.”

 

Vodio Dr Catherine Frade, apotekarka, istraživački tim radio sa javni podaci pušten Evropska Lijekova Agencija (EMA) u odnosu na injekcije objavio Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, i Janssen (Johnson & Johnson). Sve četiri od ovih injekcije samo privremeno odobrenja na osnovu doživljavaju treba, nasuprot odobrenje na osnovu klinički dokaza za sigurnost i efikasnost.

 

Svi jabovi su još uvijek podložni studijama koje se protežu na 2024-tri godine od sada i dalje. Malo je poznato, u ovom trenutku, o dugoročnu efekti injekcije, iako smo vidim kratkoročne neželjenih efekata u obliku ozbiljan ugruške i smrti.

 

Prema CTIAP, sve četiri Kineski Virus injekcije su pušteni za uprave prije nego "dokaz o kvalitetu za aktivna supstanca i gotov proizvod" je potvrđena. Sve laboratorije gdje su jabovi proizvedeni također su dobili buduće rokove za podnošenje pridruženih studija.

 

To znači da je svaka osoba koja uzme vakcinu protiv gripe ljudsko prase koje učestvuje u masovnom farmaceutskom eksperimentu. Kako primaoci vakcine prolaze napred ostaje da se vidi.

 

U narednih meseci i godine, istraživački tim upozorava, "variabilities, koji udara jako jezgro proizvod, mogla bi čak i kvari bilo klinička ispitivanja provodi.”

 

"Ona bi ni nalažu da, u svim zemljama gdje su vakcine protiv COVID-19 bio u prometu, sve grupe tako 'pušten' trebalo bi da se povuku odmah, i da te MAs da odobreno trebao bi biti suspendirana, ili čak ni otkazana, stvar je vrlo hitna do daljnjeg," kažu.

 

https://www.naturalnews.com/2021-04-23-french-drug-assessment-center-covid19-vaccines-dangerous.html

Anonymous ID: 25ea87 May 15, 2021, 9:53 p.m. No.13673766   🗄️.is 🔗kun

Prvobitno Opće Istraživanje # 17315 >13672867

 

Skandal Sa Seksualnim Zlostavljanjem Potresao Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju

 

Donatora svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji (who) i diplomate iz članica izražavaju "zabrinutosti" o seksualnom zlostavljanju optužbe dolazi iz who je misija da se bori sa 2018-2019 Ebole epidemije u Kongu, Associated pressa prijavio u petak.

 

AP je prijavio u srijedu da viši who zvaničnici su lagala kad odbili su znanje iz Konga optužbe, što je uključivalo lokalne pomoćnika žale da su bili pod pritiskom u seks za najmanje dva who doktori.

 

Prema žalbi, jedan od doktora napravio zapošljavanje sa who misija uslovno na seksualne usluge – teško potražnja za siromašne stanovnici Kongu region da odbijem – dok je još imam lokalna djevojka trudna i platio da cutis. AP je dobio potpišem ugovor da je otkrila who zaposlenik, i potpisao menadžer kao svjedoci da hush dogovor da "štiti integriteta i reputaciju" njihove organizacije.

 

Who doktori u pitanje, Bubakar Diallo i Jean-Paul Ngandu, porekao da, ali AP provodi obimnu istragu uključujući i na desetine intervjue, e-mailove, pravni dokumenti, i snimili sastanaka to pokazao who uprave zanemario prigovora za obojicu. Žena koja je optužena Diallo od zahtijeva seks u zamjenu za zaposlenje je rekao da "cesto hvalio svoje veze da who Generalni Direktor Tedros Adhanom Ghebreyesus.”

 

"Osam najviši zvaničnici privatno je priznao da, KOJI je imao nisu efikasno rješavanju seksualne eksploatacije tokom Ebole epidemije i da je problem bio sistemski, snimke iz unutrašnje sastanaka šou," istraživački izvještaju.

 

"Preko 2018 i 2019, tri Ebole stručnjaci, ukljucujuci i dva koji je radio za who na vrijeme, rekao AP su zabrinutosti o seksualnom zlostavljanju u generale, i Diallo posebno, sa visokim menadžera. Ali rekli su da si rekao da kontroliše Ebole epidemija je važnije, i dva rekao Diallo smatralo 'nedodirljiv' zbog svoje veze sa Tedros," izvještaj dodao.

 

AP okrivila who za vođenje površan istragu o zlostavljanju tvrdi, da nije posmatrao svoju protokoli za rad na zlostavljanje, instruktor lica koja prijavljuju korupciju da ćutim, i nije razgovor za bilo koji od optuživali. Neki od who zvaničnici koji je razgovarao s AP novinarima izgledalo svjestan organizacija je hrabrija problema sa seksualnim zlostavljanjem, i bili unsurprised Kongu optužbe nigde:

 

"Sve nam je možda bio sumnjajući dok Ebole odgovor uzimao (mjesto) to je nešto kao ovo bi bilo moguće," rekao Andreas Mlitzke, direktor KOJI je ured skladu, rizikom i etiku, tokom interni sastanak u novembru. Mlitske je uporedila zvaničnike u Kongu sa " napadačkom silom "i rekla," ovakve stvari su se istorijski desile u ratno vreme.”

 

Mlitzke rekao tokom sastanka taj KOJI obično "izvodi pasivni pristup" u svoju istragu, i da ne može da se očekuje da otkrili grešku među osoblje.

 

"Ono što nas sprječava da radimo nešto proaktivno je naša vlastita psihologija," kaže on.

 

AP je slijedi izvještaj o petak našao diplomata i who donatora u Sjedinjenim Državama, velikoj BRITANIJI, i Evropi izražava dogvore o Kongu optužbe, posebno uključujući Račun i Melinda Gejts osnovu, treci-najveći finansijer za wh Organizacije.

 

"Našu ulogu finansijera je držati organizacija koje primaju donacije iz fondacije da je najvišim standardima transparentnost i odgovornost, i da tvrde da su uzeti korake da spriječi prekršaj u budućnosti," Fondacije ističe.

 

https://www.breitbart.com/national-security/2021/05/14/sexual-abuse-scandal-rocks-world-health-organization/