Anonymous ID: 906bf3 June 11, 2021, 8:34 a.m. No.13878679   🗄️.is 🔗kun

Zasto televizija/znanstvenici koji se pojavljuju na njoj/politicari koji vode drzavu i farmaceutske industrije sute o tome da se u indiji sve vise koristi lijek hidroksiklorokin orotiv korone i da je ucinkovit?

 

Svi oni spomenuti u pitanju iznad sluze istom nevidljivom neprijatelju. Da se sazna za taj lijek cjepivo bi bilo beskorisno. Da cjepivo postane beskorisno, elita bi izgubila milijarde. Ali novac, u ovom slucaju je maleni problem. Trump je spomenuo hidroksiklorokin jos prije godinu dana i rekao je da je lijek ucinkovit protiv korone. Mediji su tada lijek prozvali stetnim za srce.

 

Ako se istina sazna, da je cijelo vrijeme postojao lijek koji je mogao spasiti tisuce i tisuce zivota u ovih godinu i pol dana… tko ce odgovorati? Svi oni koji su rekli da je taj lijek stetan i beskoristan… napravite listu tih ljudi/organizacija i sacuvajte… vazno za buduce dogadjaje…

 

Jos jedno pitanje…

A sto ako bi se usput, sa tim saznanjima, jos saznalo da postoji lijek protiv raka? Kako predstaviti lijek protiv raka a zaobici mainstream i korumpirane znanstvenike/doktore?

 

Trust the plan….Q

 

Stvari su ozbiljnije nego se cine na prvi pogled…

 

>>13690638