Anonymous ID: d4a403 March 29, 2021, 2:11 p.m. No.13324108   🗄️.is 🔗kun   >>4415

>>13302525 (pb) prethodni kruh

 

Samo bih htio da se nadovezem na ovaj post, ovo je zasad jedini izvor koji otvoreno govori o pedofilima iz Osijeka, ma da su oni umrezeni s CNN-om

 

Drago Hedl: Djevojčice iz Doma podvodili su utjecajnim osobama

 

Za N1 Studio uživo iz Osijeka se javio novinar Telegrama Drago Hedl, koji je komentirao optužbe koje je Zdravko Mamić iznio na račun osječkih sudaca, ali i navode o tome da se u Domu za djecu i mladež podvode djevojčice.

 

Ukoliko netko zeli procitati ovaj novinarski artikl, evo vam…

 

Izvor;

 

https://hr.n1info.com/vijesti/hedl-uvjerio-sam-se-da-mamic-ima-originalne-dokumente-koje-imam-i-ja/

Anonymous ID: d4a403 March 29, 2021, 11:24 p.m. No.13327934   🗄️.is 🔗kun   >>8453

Anoni

Molim vas da ne komentirate nista u clancima od izvora kojeg sam podijelio sa vama. Oni zasada odradjuju jako dobar posao bas zbog toga sto nisu pod utjecajem profesionalnih internet trolova. Sa komentiranjem clanaka samo prizivate trolove a time bih ste nesvijesno mogli nastetit toku informacija koju nam pruzaji novinari s dobrim i korisnim istarzivanjima korupcije na podrucju balkana. Pogledajte samo sta se dogodilo sa telegramom kada je izbor za predsjednika u Americi bio u zaru borbe na internetu i sve ce vam biti jasno sta vam pokusavam objasniti.

Molim vas, nemojte vise, pustite novinare da posteno odradjuju svoj posao i da nam pruzaju realne informacije o stanju na balkanu, europi i svijetu.